Casa de Pariuri Sportive Online Bwin

Posted on May 25, 2012

Bwin este casa de pariuri sportive online numarul 1 din Europa. Agentia isi are originea in Austria si are o vechime de circa 12 ani de zile.

Probabil va intrebati de ce Bwin a fost aleasa casa de pariuri Nr. 1 din Europa. Un aspect important este faptul ca Bwin este sponsorul principal al celui mai titrat club din lume putem spune, este vorba despre Real Madrid care in urma cu doi ani au semnat un contract de parteneriat valabil pana in 2014. Un alt club de renume care au sigla celor de la Bwin pe tricourile lor sunt nemtii de la Bayern Munchen care este unul dintre cele mai puternice branduri si un club care iese pe profit aproape an de an. Pe langa aceste doua echipe numele celor de la Bwin este legat si de concursurile de Moto GP, Euroliga de Baschet precum si Fiba Eurocup.

Al doilea lucru care ii fac pe cei la Bwin sa fie nr. 1 in materie de pariuri sportive online este numarul impresionat de utilizatori inregistrati pe site, aproximativ 100.000 numai in Europa, insa estimarile neoficiale zic ca sunt mai bine de 250.000 de utilizatori in intreaga lume.

Mai jos va prezentam cateva detalii despre site-ul oficial care este Bwin.com si cateva argumente pro si contra.

1. Oferta de pariuri foarte variata, puteti paria pe 90 de sporturi diferite, iar tipurile de pariuri sunt si ele foarte diversificate avand nu mai putin de 30.000 de optiuni pentru a paria zilnic.

2. Fiind o companie care se respectiva, Bwin a introdus un program de fidelizare a clientilor numit B’Iside. (Vom reveni cu un articol in zilele urmatoare).

3. Din multitudinea de oferte pe care le au cei la Bwin nu puteau lipsi Pariurile Live, de astfel sectiunea de Pariuri Live a celor de la Bwin este si cea mai buna, fiind la egalitate din acest punct de vedere cu Bet365.

4. Pe site-ul Bwin.com puteti viziona zilnic transmisiuni video din Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei, Snooker etc.

5. Odata cu aparitia telefoanelor de inalta tehnologie casele de pariuri au introdus pe piata Pariurile pe Mobil iar Bwin ofera si ei acest tip de pariuri care este unul foarte comod si la indemana.

Argumente PRO:

– oferta foarte variata de evenimente sportive;

– bonusul care este unul foarte bun pentru a incepe sa pariati;

– brand de renume si sponsor al unor echipe de top;

Argumente CONTRA:

– fata de alte case de pariuri online, cotele celor de Bwin sunt putin mai mici;

– multi pariori s-au plans de faptul ca au avut probleme in a retrage banii din cont (acest lucru nu este dovedit 100% insa nu face bine ca imagine).

In acest an cei de la Bwin au pregatit o surpriza pentru pariorii din intreaga lume marind bonusul la 100 de RON sau 55 de Euro in cazul celor din strainate. Bonusul maxim pe care il acordau cei de la Bwin pana in urma cu putin timp era de 70 RON pentru pariorii din Romania si 45 Euro pentru cei din strainatate.