Pariuri pe baschet – informații de bază și recomandări

Pariuri pe baschet

Baschetul este bine mediatizat, turneele NBA sunt difuzate la televizor, din ce în ce mai multă atenție se acordă pariurilor online, a căror piață este în creștere cu fiecare sezon.

Orice companie de pariuri oferă o varietate de evenimente cu o piață principală și specială, vizionare gratuită a campionatelor de baschet de top, se concentrează pe competiții cu diverse bonusuri și coeficienți crescuți.

Casele de pariuri, cum ar fi: unibet.ro, betano.ro și betfair.ro vă pot oferi o gamă completă de servicii pentru a vă realiza potențialul.

Baschetul în România este a doua – după fotbal – cea mai solicitată disciplină în agențiile de pariuri. Casele de pariuri acoperă bine nu numai turneele internaționale, ci și competițiile interne.

Jocurile NBA sunt cele mai spectaculoase evenimente din sezonul de baschet, ele sunt reprezentate de 30 de echipe din SUA. În clasamentul meciurilor de frunte se află, de asemenea, Campionatul Spaniei, Rusiei, Germaniei și competițiile de cluburi Euroliga și Eurocup.

Pariurile pe baschet nu pot fi efectuate spontan sau la întâmplare.

Atunci când pariorul dorește să vadă un rezultat pozitiv al alegerii sale, el va ține întotdeauna cont de componența de start a echipelor, de leziunile anterioare ale fiecăruia dintre jucători, de rezultatele jocurilor pe teritoriul propriu, va analiza statisticile turneelor desfășurate, numărul de pase decisive în joc, punctele marcate, statisticile ambelor PG.

Urmărind echipa dvs. preferată, puteți lua în considerare și factorii secundari, care includ: oboseală, programul încărcat, bancă de rezervă etc. Pentru a paria corect, luați în considerare următoarele sfaturi privitor la pariurile pe baschet.

 1. Studiați minuțios regulile jocului, dar cel mai bine va fi să stăpâniți disciplina sportivă în practică.
 2. Familiarizați-vă cu nume celebre – participarea acestor persoane într-o echipă sau alta va simplifica considerabil procesul de alegere și vă va permite să faceți prognoză dvs. cu o precizie mai mare.
 3. Verificați statisticile competițiilor anterioare. Bazându-vă pe aceste informații, puteți naviga rapid pe piață.
 4. Alegeți cea mai bună casă de pariuri, care vă va oferi cote mari împreună cu o marjă mică.

Beneficiile pariurilor pe baschet

Fiecare sport are propriile sale caracteristici. Un meci de baschet constă din 4 perioade de timp a câte 10-12 minute fiecare, între sferturile 2 și 3 se face o pauză de 15 minute. Turneul durează în total 1,5 ore. Fiecare meci reprezintă un spectacol special, care se desfășoară rapid în fața fanilor. Necesită să învățați, cum puteți să calculați pariurile pe baschet, urmând propria strategie, fără a rata nici o șansă.

 1. Principalul avantaj al baschetului îl reprezintă numeroasele meciuri, care au loc pe tot parcursul anului. Pe site-urile companiilor de pariuri sunt difuzate zilnic aproximativ 10-15 turnee de nivel european și internațional. O echipă poate juca până la 4 meciuri pe săptămână!
 2. Al doilea moment pozitiv este varietatea evenimentelor la fel de probabile, al căror rezultat nu este cunoscut în avans (handicap și totaluri). Aici va exista în mare parte un element de noroc al pariorului. De fapt, casa de pariuri de asemenea își asumă niște riscuri, oferind orbește cote mari.
 3. În al treilea rând, citatele mari, care costă cu un nivel mai mult decât cele de fotbal. Popularitatea baschetului și-a făcut treaba și casele de pariuri profită de faptul, că acest sport este de interes pentru toată lumea, așa că cotele la jocurile NBA vă pot surprinde plăcut. Trebuie să conștientizați, că pentru jucător o marjă mică este benefică, iar compania își urmărește propria politica, primind un procent dintr-un număr mai mare de pariuri.
 4. În al patrulea rând, indicatorii de success, care pot fi calculați în baschet folosind date statistice, analizând perioadele trecute, tehnica jocului, numărul de turnee desfășurate etc. Pariurile pe baschet sunt cele mai ușor de analizat, deoarece există o evoluție dinamică a evenimentelor pe teren.

Principalele tipuri de pariuri pe baschet

Exemple de tipuri de pariuri pe baschet

Exemple de tipuri de pariuri pe baschet

Pe piața online, casele de pariuri oferă pariuri pe rezultat, conform principiului 1X2, deși o remiză este de șase ori mai puțin frecventă în baschet decât în meciurile de fotbal.

 1. Pariurile pe rezultatul 1×2 nu sunt la fel de populare în baschet ca în alte discipline. Aici adesea veți găsi coeficienți dezechilibrați, dacă ne referim la câștigătorul competiției. Parierea înseamnă că în turneu va exista un avantaj obligatoriu al unui participant față de altul, o remiză nu se ia în considerare. Adesea, acest tip de pariu se găsește în programul primului sfert al meciului. Piața principală pentru rezultat este victoria unei echipe sau alteia (piața 12).
 2. Total – un pariu cu marker pentru a determina valoarea aproximativă a rezultatului meciului. De exemplu, ați ales pariul TB 154,5. Pentru ca pariul să poată juca, trebuie să înscrieți cel puțin 155 de puncte în turneu. În caz contrar, pariul este considerat pierdut. Total este adesea folosit pentru echipe celebre cu performanțe ridicate sau atunci, când unul dintre cei doi participanți este un outsider evident.
 3. Handicap este cel mai popular pariu din baschet, presupune diferența de scor, care se însumează la finalul întregului turneu. Intrând pe piață, acordați atenție inscripției: F1(+10). Aceasta înseamnă că, dacă prima echipă pierde, diferența nu trebuie să fie mai mare de 10 puncte.
 4. Par/impar este un tip de pariu pe numărul de puncte câștigate de echipă ca rezultat al meciului. Jucătorul trebuie să aleagă una dintre două opțiuni: un rezultat par sau unul impar.
 5. Pariul pe sferturi este un tip de pariu, care vă permite să vă formați propria strategie pentru o distanță scurtă de 10-12 minute din fiecare sfert. Alegerea poate fi în favoarea pariorului, dacă acesta alege un turneu competitiv, de exemplu, NBA. Apoi, va trebui să alegeți participanții la meci, unde e necesar să fie prezent un favorit clar. Urmăriți coeficientul outsider-ului, în prima perioadă el constituie, de regulă, 2,3-2,8. Pariul se bazează pe principiul câștigării echipei mai slabe. În perioada următoare se dublează etc.
 6. Pariuri pe jumătate sunt pariuri, al căror scop principal este de a face prognoza corectă a primelor două sau a ultimelor două sferturi. Acestea pot fi opțiuni totale (pentru mai mult/ mai puțin, handicap total fără prelungiri, pariuri individuale) sau rezultate, precum și numărul total par sau impar de puncte marcate.
 7. Pariul pass este un pariu, în care jucătorul alege viitorul câștigător nu doar al unui joc, ci al întregului Campionat, Cupă, alege o echipă, care va trece la următoarea etapă a cursei pentru premiul mare pe baza rezultatelor tuturor jocurilor. Pass este un pariu pe termen lung, unde trebuie calculată cu atenție deosebită fiecare mișcare a sportivilor. Toate strategiile, care sunt astăzi cunoscute, pot fi folosite pentru a crea o prognoză personală.

Pariuri live pe baschet

Jocul de baschet, cu viteza sa și schimbările rapide în timpul meciului, este excelent pentru pariurile în timp real. În câteva secunde, situația se poate schimba radical odată cu opțiunea, pe care ați creat-o înainte de începerea turneului. Pariurile live pe baschet garantează jucătorilor o perspectivă și câștiguri bune, cu condiția ”lecturării” corecte a tuturor momentelor competiției.

Cele mai populare în România sunt următoarele opțiuni LIVE:

 • Pe câștigătorul meciului;
 • Pe puncte cu handicap;
 • Pe numărul total de puncte marcate;
 • Pe par/impar în sfert sau jumătate;
 • Pe total la sfârșitul fiecărei reprize.

Datorită situației în schimbare rapidă, este posibil să se facă o presupunere privitor la echipa, care prima va înscrie un anumit număr de puncte (10,15, 20 etc.). Pe piață sunt reprezentate multe opțiuni și, deoarece coeficienții din baschet sunt mult mai mari decât în alte discipline, câștigurile dvs. vor constitui o sumă frumoasă. Previziunile pot fi făcute pentru fiecare trimestru, fără a lua în considerare alte perioade.

Pariurile live pe baschet trebuie studiate mai amănunțit, deoarece jocul durează o perioadă foarte scurtă și timpul de ”ardere” a coeficientului va fi minim. Pariurile preferate în România sunt pentru următorul trimestru sau pentru jumătatea turneului, unde trebuie să determinați numărul de puncte din scor, mai mult/ mai puțin, să pariați pe un rezultat intermediar, cum ar fi câștigătorul reprizelor a 2-a sau a 3-a etc.

Alegeți o casă de pariuri, care va oferi transmisii live gratuite pentru a urmări cursul evenimentului cu propriii ochi și pentru a-l schimba rapid în favoarea dvs. folosind opțiunea CASH OUT.

Cum să pariați pe baschet online

Baschet

Resursa noastră oferă informații complete despre toate agențiile de pariuri licențiate din România, aici dvs. veți putea găsi informații detaliate despre pariurile și cotele oferite de fiecare casă de pariuri licențiată din țara noastră. Acest lucru se referă direct și la o astfel de disciplină precum ar fi baschetul.

 1. Înainte de a începe să pariați, alegeți cea mai bună casă de pariuri, care oferă o gamă largă de servicii cu emisiuni video și o secțiune de pariuri live, cu o listă bună de pariuri și coeficienți mari.
 2. Nu este interzis prin lege să vă inregistrați pe diferite platforme online și să alegeți cele mai bune oferte, prin urmare, pentru a nu pierde, trebuie să invățați cum să testați un posibil raport de profit. În baschet, cel mai important lucru este analiza jocului, inclusiv stilul de a juca, regulile din cadrul echipei, procentul de jucători puternici și mai slabi, oboseala de la jocurile desfășurate.
 3. În baschet, jucătorii preferă să parieze chiar înainte de start sau să ia pariuri LIVE. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă actualiza cunoștințele despre turneele, care au avut loc astăzi și ieri (rețineți, că sportivii pot juca până la 4 meciuri pe săptămână). Dvs. veți putea afla, cine din jucătorii au accidentări, cine nu a prezentat rezultate în ultimul joc, cine a fost eliminat din teren etc. Adesea, la începutul sezonului, sportivii sunt mult mai productivi.
 4. Cotele pariurilor pe baschet sunt întotdeauna la nivel. Pe de o parte, acesta este un bun indicator. Un jucător experimentat își va calcula întotdeauna profitul prin aplicarea strategiei și tacticii. Însă pentru un începător, jocul se poate încheia cu o pierdere vizibilă, deci în procesul de pariere trebuie să intrați treptat, ținând cont de toate nuanțele jocurilor și să vă ghidați de principiile managementului bancar eficient.
 5. Încercați să urmăriți cât mai multe competiții de baschet și învățați să înțelegeți fiecare caz specific aparte, înainte de a vă realiza dorința de a juca pariuri.

Fiecare sfat reprezintă o direcție, în care un parior începător ar putea să se miște. Nimeni nu poate prezice rezultatele unui meci cu 100%, cu toate acestea, în sport, spre deosebire de jocurile de noroc, dvs. oricând vă puteți calcula propriul procent de noroc.

Ce case de pariuri oferă cele mai bune condiții pentru a paria pe baschet

Toate case de pariuri, prezentate pe site-ul nostrum, au permisiunea oficială a autorităților române pentru desfășurarea afacerilor în domeniul jocurilor de noroc și a divertismentului. Deținerea unei licențe este o condiție obligatorie pentru funcționarea cu succes și în siguranță pe piața de tranzacționare online. Fiecare agenție tinde să fie competitivă, extinzând potențialul pariurilor de baschet în segmentul său pe piața internațională și internă, oferind o bună descriere a evenimentelor sportive, indiferent de categoria acestora.

Dvs. veți putea efectua o analiză detaliată a companiilor de pariuri în ceea ce privește calitatea deservirii, nivelul serviciilor oferite, numărul de promoții și oferte speciale. Site-urile afișează întotdeauna informații actualizate despre evenimentele curente din lumea baschetului.