Publicwin
8.7 Evaluare
Bonus de până la 2000 LEI
Sporturi Pariuri Live Loterii Hold'em Poker Sloturi Casino Live Virtuale
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 2016
Numărul de licență L1172986W000768

Publicwin casa de pariuri

Publicwin

Compania de pariuri Publicwin este un operator de pariuri avansat, care oferă un bonus de bun venit incredibil de mare pentru întreaga istorie a pariurilor din România – 2100 RON! Această ofertă este exclusivă pentru toți membrii site-ului, care au trecut înregistrarea și verificarea. Jucătorul poate obține 210% din suma depozitului, ceea ce reprezintă un bun ajutor pentru a începe jocul fără pierderi.

Publicwin România este o companie, despre care nimeni nu știa acum câțiva ani. În 2016, a închiriat aproximativ 10 spații în București și a început să tranzacționeze pariuri fizice. Până la sfârșitul anului, comerțul s-a îmbunătățit semnificativ și agenția a început să se extindă. În 2017, PublicWin a obținut Licența Națională în țară și a trecut la tranzacționarea online.

Licențierea a dat dreptul de a vinde Publicwin pariuri sportive, iar cu timpul a fost obținută și permisiunea pentru jocurile de cazino.

Acum pe site www.publicwin.ro puteți găsi cote bune și o varietate de discipline sportive, jocuri de masă și turnee de video poker, sloturi și cazinou live.

4 ani pe piața jocurilor de noroc online au dat rezultate, agenția a făcut progrese semnificative în furnizarea de servicii de înaltă calitate, crescând în mod constant gama de oferte și extinzând piețele.

Printre principalele aspecte pozitive ale Publicwin pot fi menționate:

 • Disponibilitatea transmisiilor live furnizate în calitate bună 2D, pentru utilizatorii înregistrați este gratuită;
 • Posibilitatea de a plasa pariuri de la agenție;
 • Disponibilitatea sălilor de poker;
 • Varietate de pariuri LIVE;
 • Serviciu de suport bun.

Desigur, Publicwin este o casă de pariuri relativ tânără, care depune un efort deosebit pentru a deveni mai puternică, pentru a oferi clienților oportunități mai bune decât concurenții săi. Cu toate acestea, există multe puncte, care necesită o atenție deosebită.

De exemplu, în secțiunea pre-meci există încă o varietate redusă de pariuri, în principal – opțiuni clasice și handicap european (de la 20 la 50 de opțiuni pe joc). În medie pe țară, casa de pariuri oferă coeficienți nu prea mari, prin urmare, după o monitorizare amănunțită, mulți jucători cu experiență fac pariuri în alte companii. Un ultim lucru: ar fi binevenită o perioadă de timp mai îndelungată pentru serviciul de asistență, includerea unui chat live în funcționalitatea acestuia, deoarece jucătorii au nevoie constant de asistență, mai ales în timpul transmisiunilor live.

Funcționalitatea și designul site-ului

Publicwin site-ul

Site-ul Publicwin a dezvoltat o interfață intuitivă într-o combinație de tonuri de gri și alb. Logo-ul portocaliu aprins completează bine schema de culori și se potrivește perfect conceptului general al aspectului.

Piețele Live sunt situate în bara de meniu principală. În partea stângă există o opțiune cu o listă a disciplinelor sportive. Cele mai populare sporturi vin pe primul loc (fotbal, tenis, baschet), apoi vedem sporturi de nișă și exclusive – rugby, snooker, darts etc.

Interesant este, că pe piața pre-meci, pariurile sunt plasate cu trei săptămâni înainte de începerea unui anumit turneu.

Făcând clic pe butonul ”Sport” , în fața dvs. se vor deschide toate opțiunile disponibile în acest moment.

În partea stângă a panoului orizontal se află secțiunea tradițională ”Promoții”.

Secțiunea informativă de întrebări frecvente este afișată în bara de căutare de jos.

Este destul de simplu să navigezi pe platformă, interfața are o viteză mare, este o chestiune de un minut de a genera un cupon de una sau mai multe opțiuni!

Publicwin promoții și bonusuri

Publicwin promoții

Echipa Publicwin include comercianți cu experiență, ce formează o linie de bonusuri și promoții, oferind opțiuni interesante, care nu numai că sporesc activitatea utilizatorilor, ci și îi fac pe jucători să creadă în ei înșiși și să joace cu dublă putere.

Bonus Publicwin pentru jucătorii noi din secțiunea sport este de 210% din depozitul efectuat, dar nu mai mult de 2100 RON. Acesta devine activ imediat după finalizarea înregistrării participantului.

Condiții pentru obținerea unui bonus de bun venit:

 • Depozit minim – 10 RON;
 • Coeficient – nu mai puțin de 1,50;
 • Bonusul acceptă pariuri multiple cu 3 sau mai multe rezultate;
 • Termenul de utilizare este de 30 de zile de la data înregistrării;
 • Publicwin bonus de înregistrare este disponibil doar o singură dată de la o adresă IP;
 • Fondurile din bonus sunt pentru jocuri și pot fi pariate atât în secțiunea cazinou, cât și în secțiunea sport;
 • Pentru cei care preferă jocurile de noroc, la sumă se adaugă 500 de rotiri gratuite în sloturi de la iSoftBet.

Publicwin bonus de bun venit

Publicwin bonus de bun venit este oferit în anumite condiții, care sunt descrise în detaliu pe site-ul companiei. Clienții casei de pariuri trebuie să se familiarizeze cu toate nuanțele prelungirii. Potrivit majorității, pariul este destul de simplu, astfel încât toată lumea folosește în mod activ bonusul, care este adăugat automat la cupon după verificarea contului.

Alte oferte interesante includ turnee cu coeficienți crescuți. Cu ajutorul opțiunilor inovatoare PublicWin Extra și PublicWin Plus, jucătorul combină opțiunile de pariere în mod independent și mărește valoarea ofertei echipei sale favorite cu 25%.

Compania oferă bonusuri la diverse evenimente, sporind șansele în campionatele internaționale și campionatele mondiale. Pentru jucătorii noi Publicwin nu oferă pariu gratuit.

Câștigurile obținute din rotiri gratuite de asemenea nu sunt valabile.

Termenii bonusului Publicwin se aplică și jocurilor de noroc. Pachetul de bun venit include până la 500 de rotiri gratuite după verificarea contului.

Rundele sunt oferite în funcție de suma depozitului:

 • 20 RON – 10 rotiri gratuite
 • 50 RON – 25 rotiri gratuite
 • 100 RON – 50 rotiri gratuite
 • 300 RON – 150 rotiri gratuite
 • 500 RON – 250 rotiri gratuite
 • 800 RON – 400 rotiri gratuite
 • 1000 RON – 500 rotiri gratuite

În calitate de rotiri bonus, sunt oferite jocuri de la furnizorul mondial iSoftBet, inclusiv:

 • Hot Spins Deluxe;
 • Pergamentele lui Ra HD;
 • Majestic Megaways;
 • Misterul lui LongWei;
 • Aztec Golden Megaways.

Crearea unui cont de jocuri Publicwin

Publicwin înregistrare

Pentru a începe să plasați pariuri, trebuie să efectuați conectarea PublicWin și să introduceți datele dumneavoastră personale.

Toate informațiile sunt introduse de către jucător într-un formular special în secțiunea ”Înregistrare” de pe pagina principală a resursei.

 1. Informații de conectare. Acestea constau dintr-un login și o parolă – datele care sunt necesare de fiecare dată, când clientul intră pe site-ul operatorului. Autentificarea trebuie să fie formată din 5-15 caractere, acestea pot fi numere și litere majuscule și minuscule, caractere speciale; parolă trebuie să conțină 6-20 caractere. Generați astfel de date introductive, care pot fi ușor memorate. În caz de erori la conectare, dvs.pur și simplu nu vă avea acces la cont, iar după a 5-a încercare incorectă, contul personal poate fi blocat. Apoi, va trebui să specificați adresa de e-mail, unde veți primi mesaje de la administrarea resursei și să alegeți unul din răspunsuri la întrebarea de securitate KYC.
 2. Date personale. Acestea includ numele și prenumele clientului, data nașterii, sexul, datele pașaportului, țara de reședință – România, adresa, codul poștal și numărul de telefon mobil. Informațiile trebuie să fie fiabile, deoarece, dacă după prima verificare de către serviciul de securitate va fi dezvăluită frauda, ​​aceasta va duce la probleme la activarea contului.
 3. Informații pentru Serviciul fiscal din România. Trebuie să completați coloanele cu răspunsuri la întrebărea, dacă dețineți cetățenia țării noastre, deoarece către trezoreria statului se vor face deduceri din veniturile dvs. După aceasta, trebuie să bifați caseta și, în așa mod, să acceptați termenii și condițiile casei de pariuri.
 4. Apoi, trebuie să activați contul dvs., făcând clic pe linkul care va ajunge la adresa dvs. de e-mail în câteva minute.
 5. Acum sunteți client cu drepturi depline al casei de pariuri, puteți face primul depozit și puteți beneficia de toate privilegiile și bonusurile operatorului.

Înregistrarea Publicwin însă nu este finalizată aici, este necesar să faceți o depunere și să parcurgeți verificarea contului.

Verificarea contului

În timpul procesului de înregistrare, trebuie să introduceți o mulțime de date personale, procedura este oarecum similară cu deschiderea unui cont bancar. Și acest pas este foarte serios! Deoarece fondurile dvs. vor fi stocate pe site, transferate din cont în cont, adică componenta financiară va fi pe deplin implicată. Informațiile trebuie să fie fiabile, deoarece, în caz contrar, nu veți putea retrage câștigurile din cont.

Procesul de verificare KYC PublicWin include furnizarea de documentație financiară, care va confirmă identitatea și solvabilitatea dvs. financiară.

În secțiunea ”Finantele mele”, trebuie să atașați o scanare a ultimelor două pagini ale pașaportului sau o copie a permisului de conducere, precum și cele mai recente facturi de utilități, de asemenea puteți furniza un număr de cont bancar.

Verificarea contului Publicwin trebuie finalizat în termen de 30 de zile de la activarea contului. Dacă datele nu apar pe site după perioada specificată, contul va fi blocat automat și anulat, iar soldul pozitiv (dacă există) va fi transferat statului.

Metode de plată disponibile pe Publicwin

Publicwin metode de platăPublicWin este o casă de pariuri tânără, dar pentru a oferi o gamă largă de servicii de înaltă calitate, compania a început să coopereze cu toate sistemele de plată cunoscute încă de la bun început. După ce a ajuns în România, operatorul a inclus în lista depozitelor următoarele sisteme de plată:

 • Carduri de credit și debit Visa și Mastercard, tranzacții cu care se efectuează fără comision. Depozitul minim Publicwin este de 50 RON, iar pragul superior este de 25.000 RON;
 • Sisteme electronice de plată Skrill și Neteller cu o limită inferioară de 20 RON și un depozit maxim de 20.000 RON. Plata se face instantaneu, folosind un portofel electronic intermediar Moneybookers;
 • Paysafecard preplătit cu o limită inferioară de 20 RON și o sumă maximă de 10.000 RON. Tranzacțiile sunt efectuate în 1-2 minute;
 • Locații TopPay cu un depozit minim de 25 RON și o limită superioară de 10.000 RON;
 • Locații Smith & Smith cu o sumă minimă de 50 RON și o limită superioară de 15.000 RON;
 • Bilete Ticket PublicWin cu un deposit minim de 10 RON si o suma maxima de 5.000 RON.

Toate tranzacțiile sunt efectuate în câteva minute, nici una dintre aceste operații nu include comision.

Suma minimă a depozitului variază de la 10 la 50 RON, în funcție de sistemul de plată selectat.

Cum se face primul depozit

În categoria ”Depozite”, care se află în interiorul contului, jucătorul trebuie să selecteze moneda, tipul preferat de tranzacție și să specifice suma.

Depunerea prin cardul de credit este cea mai populară metodă: la solicitarea sistemului clientul trebuie să furnizeze detaliile cardului de credit – un număr de 16 cifre pe partea din față, data de expirare și codul de securitate CVV2 pe partea din spate, apoi să introducă numele proprietarului și să facă clic pe butonul ”Efectuați o depunere”. Plata are loc în 2 minute.

Dacă utilizați portofele electronice Skrill, Neteller și Paysafecard, trebuie doar să introduceți adresa de e-mail, unde veți primi un link pentru a accesa sistemul de plăți, iar apoi trebuie să specificați moneda și suma depozitului.

Dacă decideți să transferați fonduri în contul de jocuri dintr-un birou fizic, doar rețineți numărul contului dvs. pe site-ul web sau creați un cupon pentru plată, selectând în tipurile de plată ”Bilete Ticket PublicWin”.

Nici un sistem de plată nu oferă taxe pentru transferul de bani pentru un depozit.

Cum să retragi fonduri de la Publicwin?

După verificarea contului, obțineți posibilitatea de a retrage câștigurile. Deci, în contul dvs. găsiți secțiunea ”Retragere de fonduri”.

În formularul care se deschide, trebuie să completați suma de retragere, amintindu-vă, că limita minimă pe site este de 40 RON, iar apoi specificați tipul tranzacției (card de credit, portofel electronic).

După ce trebuie să vă confirmați acțiunile și să așteptați verificarea KYC, care poate dura ceva timp.

Cererea de retragere este posibilă numai în același system, în care a fost acumulat depozitul. Excepție face cardul Paysafecard preplătit, deoarece către el fondurile nu pot fi transferate.

Pentru a retrage câștigurile într-un birou fizic, faceți o solicitare: selectați suma și din lista derulantă alegeți sucursala dorită. Tranzacția va fi confirmată în câteva minute, după care puteți merge și primi câștigurile la cea mai apropiată agenție PublicWin.

Care sunt ofertele de pariuri pe Publicwin?

Publicwin oferte

Pe PublicWin nu veți găsi o piață largă de discipline sportive, operatorul oferă doar sporturi cunoscute, precum: fotbal, tenis, volei, baschet, hochei pe gheață, baseball, handbal etc.

Ofertele Publicwin includ: Liga Campionilor în fotbal, Europa League, Liga de fotbal 1, Premier League Engleză, Liga spaniolă La Liga și Liga Diviziei, Bundesliga germană și Serie A italiană. O acoperire bună au primit competițiile de baschet NBA, Campionatul NHL și Liga Campionilor de hochei.

Dacă sunteți obișnuiți să pariați pe discipline sportive populare, piața de aici este destul de stabilă și largă: de la 20 la 80 de opțiuni de pariere pentru un turneu cu o sumă minimă de 0,5 RON.

Cele mai populare în România sunt pariurile cu handicap (handicapurile europene și asiatice), precum și opțiunile de sistem și totalurile asiatice.

Este de menționat faptul, că multe case de pariuri, cum ar fi 1XBET și UNIBET, au oferte mult mai largi în cadrul competițiilor de fotbal. Cu toate acestea, Publicwin fotbal oferă adesea cote mai mari decât concurenții direcți. Înainte de a începe să pariați, analizați mai multe site-uri și piețe din cadrul aceastei discipline.

PublicWin oferă un raport bun în ceea ce privește acoperirea competițiilor și numărul de pariuri pe fiecare. De exemplu, site-ul are meciuri din Ligile a doua și a treia, turnee ale unor echipe, precum: Liga cehă U21 sau Liga Oman Nr. 1. Potrivit comercianților, cele mai populare sunt pariurile pe cornere, cărți și marcaje, tipuri combinate de pariuri (șansă dublă + goluri totale sau goluri totale + câștigător al primei reprize), care se găsesc adesea în agențiile stradale.

Ca avantaj incontestabil poate fi adăugat faptul prezenței unei piețe asiatice, care sporește mult interesul jucătorilor cu experiență.

Casa de pariuri a dezvoltat instrumente speciale pentru crearea de pariuri rapide. În partea stângă a meniului există o opțiune ”Începeți acum”, unde puteți urmări meciurile, care încep de la minut la minut și unde puteți face presupunerile dvs. Pentru cei care caută în mod constant turnee, ce au loc în timpul zilei, există un document special cu o listă a tuturor evenimentelor în format pdf. Dvs. îl puteți descărca, imprima și puteți vizualiza evenimentele curente.

Pentru a vă crește șansele, puteți participa la promoții permanente cu coeficienți crescuți – Plus și Extra. Pictograma corespunzătoare va fi aprinsă lângă pariu, ceea ce indică faptul că acest pariu este inclus în oferta promoțională.

Pariuri esports

Sporturile virtuale au devenit de interes pentru milioane de oameni din întreaga lume. Publicwin pariuri esports – aceasta este o secțiune întreagă, o echipă de furnizori profesioniști a lucrat la aspectul și grafica acesteia. Competițiile de fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau curse de câini sunt foarte populare în România. La campionatul virtual pot participa până la 10 echipe. Întregul sezon durează de la 2,5 la 3 ore, ceea ce este destul de puternic. Pentru fiecare meci sunt oferite mai mult de 40 de opțiuni de pariere.

Un succes imens la clienți are loteria cu jocuri: Basic, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get ‘ s Six.

Principalul avantaj al pariurilor virtuale este oportunitatea de a juca în orice moment, deoarece meciurile se desfășoară zilnic, conform programului indicat pe site.

Cel mai mare dezavantaj este lipsa posibilității de a analiza rezultatul întâlnirii, deoarece pentru joc este responsabil un program cu generator de numere aleatorii!

Pariuri Live și transmisiuni în direct

Secțiunea de pariuri live folosește o interfață grafică intuitivă, unde nu există prea mult conținut și toate opțiunile sunt situate pe panourile laterale. Acesta este un plus imens pentru percepția vizuală a întregii secțiuni și permite de a naviga rapid în timpul vizionării meciurilor.

În fiecare zi, casa de pariuri poate oferi până la 100 de meciuri în sectorul sportiv din 10 discipline, fiecare dintre acestea incluzând acoperirea pieței de pariuri de la 15 la 40 de opțiuni.

Pariurile la fotbal sunt asemănătoare cu pre-meci, acoperirea evenimentelor sportive este suficient de bună, sunt reprezentate toate Campionatele mondiale, există piețe pentru Ligile Europene, o acoperire bună are și fotbalului național cu handicap european și asiatic.

Publicwin live în tenis este comparabil cu alte case de pariuri majore, de regulă, acestea sunt opțiuni pentru rezultat, scorul exact, numărul total de jocuri, handicap.

Statisticile grafice sunt prezentate în bună calitate 2D, datele se schimbă în mod constant odată cu progresul jocului. Pentru acei jucători, care urmăresc derularea evenimentului, este important ca informațiile dinamice să includă principalele momente ale turneului: cornere, lovituri libere, număr de goluri marcate, număr de cartonașe, marcatori, avantajul echipei etc.

Publicwin transmisiuni live permite o scufundare pe deplin în procesul de pariere. Streaming include posibilitatea de a adăuga un meci la categoria ”Favorite”. Nu toate turneele, prezentate în categoria LIVE, sunt încă disponibile pentru vizionare. Practic, acestea sunt competiții internaționale majore (jocuri NBA, jocuri de Grand Slam, Campionatul NHL, Jocurile Olimpice și campionatele mondiale de fotbal). Puteți viziona videoclipuri atât de pe un computer desktop, cât și de pe un gadget mobil. Principalul avantaj al streamingului video este absența publicității în timpul turneului!

În ”Calendar” există un program de emisiuni viitoare, disponibil pentru toți utilizatorii, care sunt înregistrați pe resursă și au un sold pozitiv în contul lor de jocuri.

Este disponibil cash out

În secțiunea Centrului statistic există o filă ”Rezultate curente”, unde puteți urmări cum se joacă pariul dvs. Dacă jucătorul vede, că situația nu este în favoarea sa, el poate solicita CASH OUT și retrage o parte din fondurile investite, oprind pariul live. Publicwin cash out este disponibil până la sfârșitul turneului. Mulți pariori experimentați solicită încasarea și pariază pe cele mai bune opțiuni din motivele unor noi circumstanțe.

După închiderea grilei, fondurile minus comisionul casei de pariuri vor merge în contul de joc. Spre deosebire de alți operatori, Publicwin oferă o oprire de pariuri și în secțiunea de pre-meci pentru pariuri simple și multiple. Opțiunea Close Bet este disponibilă până la începerea turneului.

Verificarea biletului online

Pentru comoditate, casa de pariuri oferă jucătorilor săi câteva noi opțiuni interesante. În special, pe site puteți verifica biletele achiziționate online și în agențiile fizice, precum și să urmăriți rezultatele meciurilor, care s-au încheiat.

Un document pdf cu rezultatele turneelor anterioare pentru ultima zi este actualizat zilnic în meniu. Puteți descărca și imprima acest document pentru a înțelege și analiza modul, în care joacă echipele preferate. Documentul este disponibil atât pe site-ul web, cât și în agențiile stradale.

Verificarea biletului Publicwin este o procedură simplă. Trebuie să găsiți în meniu opțiunea ”Verifică biletul acum”, să accesați secțiunea și să completați câmpul cu numărul cuponului. Rezultatul va fi chiar în fața dvs! Acest lucru este foarte convenabil, economisește timp și vă permite să aflați rezultatul pariului imediat după sfârșitul meciului. Sistemul procesează opțiunile în câteva minute după fluierul final al arbitrului.

Aplicația mobilă Publicwin

Publicwin aplicație

Versiunea site-ului de pariuri PublicWin funcționează atât de pe un dispozitiv staționar cu sistemul de operare Windows, cât și de pe un dispozitiv mobil cu sisteme iOS și Android.

Dacă sunteți mulțumit de viteza interfeței, puteți face cu ușurință pariuri mobile, pur și simplu accesând rețeaua din orice browser, unde trebuie să introduceți coordonatele companiei – www.publicwin.ro. Casa de pariuri operează legal în România, deci nu sunt necesare link-uri oglindă. Versiunea pentru telefon are un aspect simplificat, pe pagina principală există doar următoarele secțiuni: sport, cazinou, plată, cont, contacte.

Folosind ecranul tactil, puteți plasa cu ușurință și rapid pariuri, mărind imaginea. Jucătorii pot folosi toate funcționalitățile site-ului, inclusiv retragerea câștigurilor și a bonusurilor.

Operatorul oferă, de asemenea, descărcarea aplicației Publicwin, care este adaptată și funcționează bine pe dispozitive, precum ANDROID și iOS.

Mulți clienți au trecut deja la formatul de jocuri 24/7, pentru ei aplicația este o parte integrantă a vieții, când poți pune un pariu în două clicuri, doar scoțând smartphone-ul din buzunar!

A descărca Publicwin nu e complicat deloc. Instalarea constă în descărcarea fișierului APK pe gadgetul dvs.

Aplicația pentru iOS Publicwin app poate fi găsită în magazinul App Store. În bara de căutare, trebuie să specificați numele Casei de pariuri, fișierul va fi disponibil pentru dvs. în câteva secunde. Pentru ca descărcarea să meargă fără probleme și echipamentul să funcționeze corect, trebuie să permiteți instalarea programelor din surse necunoscute în setările de securitate ale telefonului.

După aceea, faceți clic pe ”Obțineți” și echipamentul va fi instalat în 3 minute, iar dvs. veți primi acces la aplicație direct de pe desktop!

A descărca aplicația Android Publicwin din magazinul online nu este posibil, deoarece Google blochează programele, care fac publicitate jocurilor de noroc. Trebuie doar să accesați site-ul web al operatorului de pe telefonul mobil și să căutați secțiunea ”Aplicații mobile”.

În ea veți vedea un link Publicwin apk. Modificând parametrii corespunzători din setările telefonului și permițând descărcarea din surse necunoscute, echipamentul poate fi instalat. Dvs. obțineți o protecție suplimentară a datelor la intrare, posibilitatea de a retrage rapid fonduri, toate instrumentele și transmisiile live!

Pentru cei obișnuiți să parieze din mers, recomandăm aplicația PublicWin ca fiind unul dintre cele mai bune servicii de pariuri de pe piața din România.

Poker

Publicwin în secțiunea ”Jocuri de noroc” oferă cel mai popular joc – Hold’em Poker.

Turneele sunt organizate zilnic. Alegerea jucătorilor și numărul de pariuri pot varia în funcție de preferințele, cunoștințele și experiența dvs. Alegeți viteza competiției și numărul de participanți la masa dvs., stabiliți limitele și valoarea pariului.

Pokerul a fost recent denumit sport, iar regulile acestuia prescriu, că puteți juca la mai multe mese în același timp pentru a crește bankroll-ul. Astăzi, casa de pariuri oferă 12 mese pentru joc simultan. Mediul virtual vă oferă posibilitatea de a alege propriul avatar și tema camerei.

Turneele video, de asemenea, se desfășoară în mod constant, puteți discuta cu adversarii dvs. pe camera web sau puteți scrie comentarii în chat.

Publicwin poker distinge compania de alți operatori de pe piața românească.

Asistență Clienți

Contacte Publicwin includ mai multe forme active de comunicare cu clienții.

În prezent, cel mai popular tip – Live chat Publicwin – nu funcționează. În schimb, casa de pariuri oferă un formular „întrebare-răspuns”, care se află în partea de jos a paginii principale. Asistentul electronic vă oferă asistență continuă în navigarea prin abordările generale ale resursei.

Pentru rezolvarea situațiilor curente există feedback la numărul de telefon afișat pe site031.229.0770. Operatorii oferă răspunsuri în limba română.

Ca alternativă, puteți trimite un e-mail la adresa electronică: suport@publicwin.ro. Timp de răspuns – 24 de ore.

Avantajele și dezavantajele companiei

Compania se distinge prin standarde ridicate de calitate a serviciilor, oferind clienților instrumente inovatoare pentru crearea propriilor opțiuni de pariere, oferind de asemenea transmisiuni live și oportunități de a cumpăra cupoane de jocuri de noroc de la agențiile stradale, dintre care Publicwin are aproximativ 40 de puncte de vânzare în România. Acesta este singurul operator din țara noastră, pe site-ul căruia puteți participa la un turneu de poker live.

Din păcate, resursa nu dispune de o mare varietate de piețe sportive și vine cu oferte foarte modeste de coeficienți în secțiunea pre-meci. De asemenea, trebuie remarcat faptul, că absența unui chat online nu permite jucătorilor să obțină ajutor rapid în rezolvarea problemelor curente.

Opinia expertului

Publicwin – unul dintre puținii operatori de pariuri, care a obținut Licență Națională în România. Funcționează în regiunea noastră de câțiva ani, concentrându-se pe sporturi populare, oferind un bonus masiv de bun venit de 210%, transmisii live gratuite și opțiuni de încasare atât în secțiunea LIVE, cât și în categoria pre-meci. Casa de pariuri deține câteva zeci de agenții stradale, astfel încât puteți analiza piețele, puteți plasa pariurile și retrage câștigurile într-un mod alternativ.

Întrebări frecvente

Nu pot primi un bonus de bun venit la Publicwin, ce aș putea să fac?

Există un bonus fără depunere pentru jucătorii noi la Publicwin?

Publicwin are agenții fizice?

Adaugă un comentariu