Get’s Bet
8.6 Evaluare
Bonus de până la 600 LEI
Sporturi Pariuri Live Cazinou Cazinou Live EGT Jocuri
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 2016
Numărul de licență L1173107W000815

Gets Bet – una dintre cele mai mari case de pariuri din România

Gets Bet

Get’s Bet în România este cel mai serios și experimentat operator de pariuri sportive. Compania consta inițial dintr-o rețea de agenții fizice din toată țara și până în 2011avea un alt nume – Empire Betting. De atunci, legislația română și-a revizuit atitudinea față de activitățile caselor de pariuri și în 2018 Get’s Bet, împreună cu alți operatori de pariuri (SuperBet, Fortuna, Mozzartbet Winner), a început să ofere servicii în mediul online.

Gets Bet casa de pariuri a primit Licență de la Agentia natională D.NJN și acum lucrează legal, plătind taxe catre trezoreria României.

Din 2018 operatorul colaborează cu echipa de fotbal Sibiu FC Hermannstadt, fiind sponsorul şi reprezentantul ei oficial la competiţii.

Gets Bet pariuri sportive sunt reprezentate de 30 de discipline, printre care sunt atât populare, cât și exclusive. Casa de pariuri oferă un raport bun între nivelul coeficienților și diversitatea pieței, există o selecție uriașă de pariuri live, care pot fi comparate doar cu 1XBET. Agenția oferă clienților săi posibilitatea de a face presupuneri nu doar online, ci și în companii fizice cu o sumă minimă de depunere de 1 RON.

Printre punctele slabe ale casei de pariuri se numără lipsa transmisiunilor în direct în categoria LIVE. În plus, depunerile și retragerile pot fi efectuate numai prin carduri de credit sau în birouri fizice. Pentru cei, care sunt obișnuiți să plătească pentru pariuri, folosind portofele electronice, serviciile Gets Bet vor fi insuficiente.

Promoții și bonusuri Gets Bet

Compania Get’s Bet a dezvoltat un sistem eficient și foarte interesant de recompense și bonusuri atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. Acesta include atât Gets Bet bonus de înregistrare, cât și promoții permanente (Momentum, Black Friday, Easy Monday), de asemenea, și bonusuri pentru pariuri multiple și combinate.

Vă prezentăm pariul impuls pentru categoria de pariuri LIVE. Jucătorul poate ghici, dacă un gol va fi marcat în următoarele 30 de secunde, după 1 minut, după 5 sau 10 minute. Dacă pariul se încadrează în intervalul selectat, acesta câștigă! Bonusul este valabil pentru meciurile de fotbal, marcate Pulse. Găsiți în fila ”Toate pariurile” opțiunea ”Impulse” și faceți alegerea dvs.!

Super Combo este un pariu, care aparține, de asemenea, categoriei ”Gets Bet bonus” și vă permite să combinați până la 6 tipuri de ipoteze într-un singur cupon. Activarea bonusului se află în interiorul biletului, după care puteți efectua o prognoză, făcând clic pe butonul ”Plasați un pariu”.

Bonus Combo3+ vă oferă posibilitatea de a crește veniturile cu până la 50%. Pentru aceasta, trebuie să faceți o presupunere combinată pentru 3 sau mai multe evenimente și să primiți un procent suplimentar de profit de la 3 la 50 %. La promoție pot participa pariurile individuale cu un coeficient de cel puțin 1,35 la orice disciplină sportivă. Suma maximă a bonusului este de 10.000 RON.

Clienții, care au depus un pachet de documente la KYC în termen de 30 de zile de la data înregistrării, primesc încă 50 RON pentru pariuri gratuite, sub rezerva unui depozit de cel puțin 50 RON.

Promoția Five-Day Chance vă permite să câștigați un pariu gratuit la orice eveniment sportiv, cu condiția ca:

 • În cupon vor fi cel puțin 5 rezultate;
 • Coeficientul minim al fiecărui pariu este de la 1.35;
 • Pariul minim este de 20 RON.

Gets Bet bonus de bun venit

Gets Bet bonus de bun venit

Gets Bet bonus de bun venit include primele 5 depozite. Valoarea totală a bonusului de bun venit pentru sport este de 600 RON.

Termeni și condiții ale bonusului Gets Bet:

 1. Bonus pentru primul depozit: 50% până la 100 RON
 2. Al doilea bonus de depozit: 50% până la 100 LEI
 3. Bonus la al treilea depozit: 50% până la 200 LEI
 4. Bonus la al patrulea depozit: 50% până la 100 LEI
 5. Bonus la al cincilea depozit: 50% până la 100 LEI

Bonusul de bun venit Gets Bet este disponibil doar pentru jucătorii care au vârsta legală și care s-au înregistrat pe site.

În plus față de pachetul de bun venit pentru sport, casa de pariuri oferă bonusuri pentru noii utilizatori în secțiunile de jocuri de noroc și cazinou.

Termenii și condițiile:

 • Bonusul este valabil pentru jucătorii noi, care au făcut prima depunere la cazinou;
 • Promoția este activată automat, iar dacă bonusul nu este furnizat, trebuie să trimiteți o solicitare la: suport@getsbet.ro cu nota ”Deposit”;
 • Prelungire de 30 de ori;
 • Pentru sloturi, poate fi utilizat 100% bonus într-un singur joc;
 • Для рулетки, блек джека и баккары – 20% общей суммы бонуса;
 • Pentru video poker – 10% din capitalul de lucru.
 • Promoția nu se cumulează cu altele, cum ar fi ”Black Friday” sau ”Easy Monday”.
 • Perioada de utilizare a bonusului este de 7 zile.

Retragerea câștigurilor este posibilă numai după expirarea perioadei indicate mai sus și dacă sunt îndeplinite toate condițiile de prelungire.

Bonusul poate fi folosit doar de un jucător de la o singură adresă IP. Conturile duplicate nu sunt permise.

Funcționalitatea și designul site-ului web

Gets Bet site-ul

Dezvoltarea unei interfețe competente este cheia succesului viitoarei campanii publicitare a mărcii, deoarece anume ea este fața operatorului de pariuri. Site-ul Gets Bet România este o platformă de pariuri convenabilă și modernă, cu navigare rapidă și clară.

În partea stângă sus există un logo în tonuri de gri-verde, care repetă designul general al aspectului. Schema de culori a fost aleasă corect, deoarece tonul principal este de un verde intens, care nu irită ochii în timpul sesiunilor lungi. Meniul de sus include secțiunile principale ale resursei. Site-ul este intuitiv și concis, este compatibil cu toate sistemele informatice și este disponibil într-o versiune mobilă.

Cum să creați un cont de joc Gets Bet

Gets Bet înregistrare

Dacă doriți să deveniți membru al site-ului de pariuri Get ‘ s Bet, completați formularul de înregistrare. Pentru a face sarcina cât mai ușoară pentru dvs., vă oferim un ghid pas cu pas.

Gets Bet înregistrare este o procedură standard, în care fiecare participant trebuie să furnizeze informații autentice despre el însuși.

Vă reamintim, că la pariuri pot participa doar clienții adulți din România.

 1. Date personale. Jucătorul trebuie să introducă în coloanele goale: numele și prenumele său, sexul, data nașterii, naționalitatea, regiunea de reședință – România și adresa, precum și codul digital CNP, indicat pe cartea de identitate. Pentru feedback, trebuie să specificați o adresă de e-mail, unde veți primi după înregistrare un link pentru prima conectare.
 2. Detalii de conectare. Ele includ numele de utilizator și parola, formate din 6-20 de caractere (acestea pot fi litere și numere, puteți schimba registrele și puteți utiliza simbolurile). Moneda – RON – este selectată automat. Dacă doriți să plătiți pentru pariuri în alte valute, selectați din listă varianta, de care aveți nevoie.
 3. Confirmarea datelor. Verificați toate informațiile, pe care le-ați furnizat și introduceți codul de securitate din imagine. Dacă sunteți de acord cu toți termenii și condițiile operatorului, bifați caseta.
 4. Faceți clic pe butonul ”Finalizare înregistrare”. Un link va fi trimis la adresa dvs. de e-mail în câteva minute pentru a vă activa contul. Gets Bet conectarea trebuie să fie efectuată sub numele dvs. de utilizator și parolă, pentru a finaliza autorizarea.

Acum sunteți membru cu drepturi depline al companiei de pariuri Gets Bet și puteți începe să pariați! Vă reamintim, că la pariuri pot participa doar clienții adulți din România.

Verificarea contului de joc

GET’S BET urmărește o politică de joc echitabil și deschis, plătind impozite către trezoreria statului. Conform legilor din România, orice client al Casei de pariuri, care primește venituri din pariuri, trebuie să plătească 1% din câștiguri. Anume de aceea verificarea contului Get’s Bet este o condiție obligatorie pentru toți participanții la jocuri.

 1. În secțiunea ”Documentele mele”, găsiți opțiunea ”Încărcați documentele pentru confirmare”.
 2. Scanați pagina cărții de identitate și încărcați-o în contul dvs. sau trimiteți-o la adresa de e-mail: suport@getsbet.ro cu titlul ”Verificare”. Serviciul de securitate acceptă doar copii sau scanări, deci fotografiile de pe telefonul mobil nu vor fi valabile. Tratați verificarea în mod responsabil, astfel încât mai târziu să nu aveți probleme cu contul dvs. și retragerea fondurilor. Dimensiunea unei imagini nu trebuie să depășească 4 MB, sunt acceptate următoarele formate: jpg, jpeg, png sau gif.
 3. Pentru a plăti serviciile agenției cu un card de credit, trebuie să furnizați o copie față-verso a cardului de credit cu numărul parțial închis, pentru a nu dezvălui detaliile în întregime.
 4. Adesea, în timpul unei cereri de retragere, KYC solicită să furnizați o confirmare a solvabilității dvs.: un extras bancar recent sau o chitanță pentru utilități nu mai veche de 3 luni.

După aprobarea pachetului de documente, dvs. veți avea posibilitatea să retrageți fonduri și să efectuați depuneri în valoare de peste 200 de euro.

Metode de plată disponibile pe Gets Bet

Gets Bet metode de plată

Get’s Bet are propria politică financiară, care prevede lucrul numai cu metode de plată dovedite, fără a implica sisteme electronice.

Casa de pariuri, spre deosebire de alte companii, permite jucătorilor să facă un depozit și să retragă fonduri numai prin intermediul unui card de credit sau direct de la o agenție stradală de pariuri.

Vestea bună este că depunerea minimă Gets Bet este de doar 10-20 RON, în funcție de metoda de plată aleasă.

 1. Cu cardurile de credit și de debit, depunerile apar instantaneu fără comision, suma minimă este de 20 RON.
 2. Un deposit, efectuat la o agenție stradală, permite jucătorului să depună doar 10 RON. Punctele fizice au o limită superioară de 10.000 RON. Depozitul se face instantaneu, nu se percepe comision.

Sistemele electronice precum Skrill & Neteller și Paysafecard nu oferă serviciile lor către Get’s Bet. Casa de pariuri nu cooperează cu băncile, considerând, că cel mai simplu este să plătești cash la agenții, având aproximativ 200 de sucursale în toată țara!

Cum se face primul depozit?

Pentru a face prima sa depunere, jucătorul trebuie să se înregistreze pe resursa GET’S BET.

Conectați-vă la contul dvs. și găsiți butonul ”Trimite”, care se află în colțul din dreapta sus.

Se va deschide în fața dvs. opțiunea ”Carduri de credit sau de debit”, în cadrul căreia trebuie să completate secvențial următoarele câmpuri:

 • Suma;
 • Moneda;
 • Platforma – sport sau cazinou.

Pentru a participa la sistemul de bonusuri Get ‘ s Bet, nu este necesar să introduceți codul promoțional. Compania adaugă automat bonusuri în contul de jocuri al clientului atunci, când acesta în timpul înregistrării acceptă să primească bonusuri. Apoi, faceți clic pe butonul ”Trimiteți” și completați detaliile cardului de credit: toate numerele din față și din spate cu codul CVV. Apoi faceți clic pe butonul ”Depunere” și primiți bani instantaneu în contul dvs. Get’s Bet.

Retragerea fondurilor în Gets Bet

Retragerea câștigurilor de pe un card de credit se efectuează în același mod ca și o depunere: în interiorul contului, găsiți butonul ”Trimiteți”, completați formularul ”Retragere” cu detaliile cardului și primiți bani pe cardul de credit, în contul dvs. personal!

Pentru a retrage câștigurile printr-o agenție stradală, va trebui să mergeți la cea mai apropiată sucursală și să faceți o solicitare către operator, apoi veți transmite la casierie buletinul generat și veți specifica suma de retragere.

Dacă nu știți, unde se află locațiile companiilor fizice Get ‘ s Bet, în contul dvs. accesați secțiunea ”Trimiteți”. Din lista comună ”Agențiile” alegeți cea mai apropiată de dvs.

Suma minimă de retragere la Get’s Bet cu cardul de credit este de 20 RON, iar cea maximă este de 10.000 RON. Nu se oferă comision. Perioada de așteptare este de 3-5 zile lucrătoare.

Agenția funcționează, de asemenea, fără taxe suplimentare. Jucătorul vine, întocmește un buletin pentru suma cu limită inferioară de 10 RON și îl primește chiar a doua zi, la agenție, fără comision!

Casa de pariuri cere ca atât depunerea, cât și retragerea fondurilor să fie efectuate în moduri identice. Apropo, dacă faceți un depozit printr-o agenție stradală, atunci câștigurile trebuie să fie retrase tot acolo!

Oferte de pariuri în Gets Bet

Gets Bet ofertele

Gets Bet și-a început activitatea inițial ca agenție stradală, iar acum offline puteți face pariuri pe 13 sporturi. Însă pe site-ul web, operatorul a prezentat 30 de discipline cele mai diverse, inclusiv:

 • Fotbal,
 • Baschet;
 • Hochei;
 • Volei;
 • Tenis;
 • Baseball;
 • Handbal;
 • AMM;
 • Motocross;
 • Formula 1;
 • Crichet;
 • Snooker;
 • Speedway;
 • Surfing;
 • Golf;
 • Esports

Get ‘ s Bet a depășit cele mai mari companii în ceea ce privește acoperirea industriei sportive. Acum operatorul poate fi comparat doar cu Unibet.ro și cele 37 de discipline sportive ale sale.

În Gets Bet ofertele sunt atât de diverse, încât pot satisface nevoile celor mai exigenți jucători.

Aici veți găsi o acoperire extinsă a evenimentelor de fotbal, inclusiv Campionatele Europene și Campionatele Mondiale, sunt bine reprezentate Ligile de conducere: engleză, spaniolă, germană, italiană, există competiții cu mai mult de 125 de opțiuni de pariere, inclusiv pe echipe naționale de tineret și competiții feminine.

Pe lângă turneele majore, Gets Bet fotbal este reprezentat de a doua sau chiar a treia Ligă (Liga tineretului mexican sau Vietnam sub 19 ani). Desigur, astfel de meciuri nu sunt de obicei susținute de o piață uriașă, cu toate acestea, o alegere există (3-6 opțiuni pentru un turneu în competiții de nișă).

În ceea ce privește meciurile la nivel internațional, există o gamă largă de la 20 de pariuri și până la 300 de opțiuni! De exemplu, în Ligue 1, înainte de meci, puteți vedea până la 100 de opțiuni diferite de pariere (pe cărți, pe jucători sau pauze de 15 minute).

Tenisul include turnee de Grand Slam, competiții ITF, ATP/WTA. Numărul de pariuri variază de la 3 la 20 de opțiuni, cele mai populare sunt: ​​câștigătorul următorului punct și câștigătorul următorului joc.

Un pic mai multă varietate există în baschet, unde sunt prezentate toate jocurile NBA, precum și în hochei cu turneele NHL. În aceste discipline, pariurile sunt adăugate cu 12 ore înainte de start și includ aproximativ 80 de poziții pentru un meci.

În categoria ”Oferte speciale”, clienții Get ‘ s Bet vor găsi pariuri, care nu se referă la industria sportivă. Aici puteți face o presupunere despre evenimentele politice, divertisment și premii mondiale de film, loterii, care sunt incredibil de populare, cum ar fi Lucky 6.

În general, secțiunea pariurilor pre-meci pe Get ‘ s Bet este prezentată la un nivel decent. Potrivit pieței, casa de pariuri oferă cote medii și peste medie, care depind în mod direct de nivelul competițiilor.

Pariuri Live

Din punct de vedere tehnic, platforma Gets Bet live este similară cu Netbet: este la fel de intuitivă și rapidă. Pentru a îmbunătăți activitatea, în opțional a fost inclus un centru de statistică live, sunt reprezentate aproximativ 30 de varietăți de sporturi, inclusiv esports, cricket, bowling, tenis de masă etc.

În tenis, puteți activa funcția ”Piețe rapide” și puteți paria câte un punct pentru fiecare câștigător într-un joc sau în setul curent sau, de exemplu, să pariați pe scorul corect al jocului următor.

Deși casa de pariuri a intrat recent pe piața pariurilor online, ea oferă opțiuni bune de pariuri live cu cote mari.

Principalul dezavantaj al secțiunii este lipsa transmisiilor în direct, deoarece atunci când vine vorba de pariuri live, intrarea în direct este o componentă importantă a unei prognoze de succes a jucătorului.

Cu toate acestea, Get ‘ s Bet live oferă suport pentru meciuri cu statistici grafice. În partea dreaptă a paginii principale există o opțiune ”Match Tracker”, unde puteți vedea ce se întâmplă acum pe teren, cine deține mingea, câte atacuri periculoase au existat, când a fost marcat ultimul gol etc.

Pentru cei, care sunt în mod constant în joc, există un calendar al viitoarelor evenimente sportive cu tabele de meciuri, care sunt actualizate zilnic. Acesta este situat în partea de sus a meniului, este creată, de asemenea, și posibilitatea de a adăuga turnee la categoria ”Favorite”.

În timpul meciului, orice jucător își poate opri pariul, dacă acesta a început să piardă, solicitând CASH OUT. Suma rambursării va depinde în mod direct de coeficientul actual. Încasarea este o oportunitate excelentă de a minimiza pagubele dintr-o opțiune, care pierde în mod deliberat.

Verificarea biletelor online

Deoarece compania are câteva zeci de agenții de pariuri fizice, jucătorul își poate verifica cuponul de joc în sucursalele casei de pariuri și poate afla rezultatele meciurilor în oricare dintre birourile stradale ale acesteia.

Trebuie să furnizați informațiile necesare managerului de la agenție, care va verifică el însuși cupoanele.

Biletele de pariuri câștigătoare sunt, de obicei, verificate fără a părăsi casa. Accesând site-ul, trebuie să introduceți codul cuponului de joc, făcând clic pe butonul ”Verificare bilet”.

Informațiile vor apărea în fața dvs. într-o secundă, această funcție este foarte utilă – ea vă permite să monitorizați constant succesele dvs. pe site-ul de pariuri getsbet.ro.

Verificarea biletelor Gets Bet include nu numai câștigarea meciului curent, aici veți găsi statistici ale turneelor ​​sportive și loteriilor anterioare.

Gets Bet mobilă versiunea a site-ului

Gets Bet versiunea mobilă devine din ce în ce mai populară printre jucători, deoarece ea permite plasarea de pariuri în orice moment și oriunde!

Platforma Get’s Bet este adaptată pentru toate tipurile de dispozitive mobile, inclusiv iOS și Android. Puteți plasa un pariu, vizitând site-ul operatorului din orice browser. Clienții au la dispoziție versiunea completă a site-ului oficial cu toate funcțiile de depunere și retragere a fondurilor, cu posibilitatea de a plasa pariuri Live, de a verifica biletele online, de a contacta asistența pentru clienți și de a participa la sistemul de bonusuri al companiei.

Orice opțiune poate fi mărită prin utilizarea panoului tactil. Grafica repetă complet versiunea oficială, astfel încât vă veți obișnui foarte rapid cu pariurile mobile.

Aplicație mobilă Gets Bet pentru Android

Gets Bet aplicațieClienților săi, compania le oferă posibilitatea de a descărca aplicație Gets Bet.

Astăzi este disponibilă doar aplicația pentru sistemul Android. Hardware-ul software poate fi descărcat din magazinul Google Play. Înainte de descărcare, în setările de securitate ale telefonului, bifați opțiunea, care permite instalarea fișierelor din surse necunoscute, după ce urmați instrucțiunile de mai jos pentru o corectă download Gets Bet Android:

 1. intrați în magazinul de aplicații și scrieți numele companiei de pariuri;
 2. faceți clic pe butonul ”Acceptați termenii”;
 3. selectați aplicația Gets Bet apk și faceți clic pe butonul ”Instalare”;
 4. după descărcarea fișierului, urmați linkul și activați echipamentul;
 5. pe desktop lăsați pictograma, pentru o conectare rapidă.

Cu aplicația Gets Bet, veți obține o întreagă lume de pariuri online!

După cum remarcă clienții, echipamentul se instalează rapid și ușor, este simplu de utilizat, are o viteză mare de comutare a paginilor și o funcționalitate completă a versiunii desktop.

Din păcate, nu există o aplicație Gets Bet pentru iOS, deci jucătorii pot profita doar de avantajele versiunii mobile.

Suport Clienți

Compania de pariuri tinde să ofere un nivel înalt de servicii de consultanță și suport tehnic.

Pentru o comunicare rapidă cu jucătorii și ajustări la pariuri, puteți contacta Live chat Gets Bet, care se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Timpul de răspuns va depinde de încărcarea chat-ului, de obicei managerul reacționează în 3-5 minute și oferă feedback, răspunzând la întrebări legate de rezolvarea situațiilor curente.

Pentru întrebări financiare, vă recomandăm să trimiteți solicitările dvs. la adresa de e-mail suport@getsbet.ro. Timp de răspuns – 24 de ore.

Get’s Bet este unul dintre acei operatori, care oferă posibilitatea apelurilor telefonice directe pentru un răspuns instantaneu cu numărul gratuit: +40 316 302 883.

Printre jucători este foarte popular forumul de discuții, aici participanții vor obține răspunsuri la întrebările sale nu numai de la angajații companiei, ci și de la alți jucători.

Pe site, în secțiunea ”Get’s Bet contacte”, există o adresă poștală a companiei de pariuri, unde pot fi expediate reclamații financiare sau întrebări ce țin de blocarea contului de jocuri.

Pro și contra și concluzie generală despre casa de pariuri

Gets Bet oferă o gamă largă de servicii și este responsabil pentru calitatea acestora, încercând să diversifice bonusurile și să extindă oportunitățile de piață. Datorită prezenței agențiilor stradale, jucătorii pot plasa pariuri atât într-o companie fizică, cât și pe site-ul Gets Bet.

Cu o gamă largă de discipline sportive, dintre care resursa are peste 30 de tipuri, compania se află în TOP 10 al celor mai buni operatori de pariuri din România. Pentru cei, care abia își încep calea în acest domeniu, este oferit un depozit minim de 10 RON, astfel încât toți doritorii au posibilitatea să testeze funcționarea platformei fără mari pierderi pentru ei înșiși.

Impresia generală este oarecum minimizată de absența emisiunilor live, precum și de lipsa posibilității de a depune fonduri prin portofele electronice și carduri preplătite, în timp ce multe alte case de pariuri din țara noastră au inclus deja de mult timp aceste metode de plată în lista tranzacțiilor financiare.

Opinia expertului

În România toată lumea cunoaște casa de pariuri Get ‘ s Bet, deoarece cu mult înainte ca compania să treacă la formatul online, ea devenise numărul 1 în vânzarea pariurilor prin intermediul birourilor fizice. Casa de pariuri are mulți ani de experiență în domeniul comerțului sportiv și de divertisment. Compania se bucură de încrederea clienților locali și aderă la politica de joc sigur și corect.

Întrebări frecvente

Cum putem obține un bonus pentru prima depunere în Gets Bet?

Este sigur să plasați pariuri în Get’s Bet?

Este posibil de a face Cash Out în Gets Bet?

Este adevărat, că Gets Bet are două site-uri de pariuri?

Adaugă un comentariu