Baumbet
8.6 Evaluare
Bonus de până la 650 LEI
Sport Live Cazinou Cazinou Live Virtual Sports Betballs
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 1993
Numărul de licență L1170663W000707

Baumbet – pariuri sportive în România

Baumbet

Casa de pariuri Baumbet online este de origine română și aparține corporației BAUM România, specializată în pariuri sportive și jocuri de noroc. Inițial, compania a lucrat la lansarea sloturilor și abia în 2001 a început să intre treptat pe piața afacerilor de jocuri de noroc și divertisment, deschizând agenții de pariuri în toată țara.

În 2017, casa de pariuri Baumbet a primit permisiunea oficială de la ONJN pentru a desfășura afaceri legale în sfera online.

Acum, clienții care se înregistrează pe site-ul Baumbet pariuri sportive, primesc bonusuri decente, posibilitatea de a plăti prin agenții stradale și tranzacții electronice, acces la resursă de pe dispozitiv mobil sau aplicația pentru Android.

Strategia casei de pariuri este următoarea: clienții se pot conecta cu numele său de utilizator și parola la diverse resurse și pot plasa pariuri online la: baumbet.ro. Oferte-offline la adresa https://www.baum.bet , unde este oferit un serviciu de verificare a biletului, achiziționat de la o agenție stradală, astăzi fiind deschise peste 30 de puncte de vânzare de acest fel în toată țara, inclusiv București, Mediaș, Agnita, Cisnădie, Dumbrăveni, Alba Iulia, Blaj, Brașov, Cluj, Sighișoara și Târnăveni. Agențiile de pariuri offline de pretutindeni oferă loterii internaționale și pariuri virtuale de bingo Betballs.

Mulți jucători folosesc astăzi serviciile site-ului de pariuri, deoarece au posibilitatea de a face propria presupunere fără a pleca de acasă.

Casa de pariuri se dezvoltă. Ea este cunoscută fiecărui locuitor al României, mulți vorbesc pozitiv despre companie. Cu toate acestea, Baumbet are dezavantajele sale, de exemplu, absența completă a emisiunilor în direct și o piață insuficientă de pariuri live, care nu permite jucătorilor experimentați să-și facă jocul și să obțină câștigurile râvnite. În plus, pariurile live sunt însoțite de cei mai mici coeficienți de pe piață în ansamblu. Conducerea companiei va trebui să gândească cu atenție asupra problemei de renovare a secțiunii LIVE.

Interfața site-ului

Baumbet site-ul

Site-ul Baumbet România prezintă o funcționalitate intuitivă.

Designul conține nuanțe plăcute de tonuri de albastru și alb, ceea ce facilitează foarte mult percepția vizuală.

În partea stângă a paginii principale există o listă cu 13 sporturi. Piața pariurilor este reprezentată nu numai de Campionate mondiale, ci și de competiții mai puțin cunoscute, desfășurate doar în România (de exemplu, curling Gaelic sau golf), precum și de evenimente esports.

În linia orizontală de lângă opțiunea ”Fotbal”, puteți găsi pariuri LIVE și o piață de 12 sporturi.

Interfața ușor de utilizat și aspectul, care nu este supraîncărcat cu conținut, completează impresia plăcută a platformei de pariuri BaumBet.

Promoții și bonusuri Baumbet

Baumbet promoții

BaumBet oferă un șir de promoții interesante și oferte speciale, multe dintre ele – în mod continuu. Pe lângă bonusul de bun venit, care include 100% din depozit până la suma de 500 RON, vom numi cele mai populare promoții Baumbet:

 1. Un bonus suplimentar în cazinou, care poate fi obținut împreună cu bonusul bun venit, câștigând până la 500 RON suplimentar. După ce jucătorul primește bonusul pentru înregistrare și face cel puțin un pariu, o sumă de 100% din depozit este creditată automat în contul său de jocuri. Pentru a încasa bonusul, acesta trebuie pariat de cel puțin 40 de ori în sloturile de cazino.
 2. Pentru cote mari care depășesc 20,0, se oferă compensații de la casa de pariuri în valoare de la 5% până la 40%.
 3. Bonusul Baumbet oferă o rambursare de 10% pentru un pariu pierdut. Promoția este disponibilă pentru anumite meciuri atât offline, cât și pe site-ul operatorului.
 4. Pariurile cu cote de la 200.0 sunt, de asemenea, încurajate. Dacă jucătorul câștigă, primește de 10 ori valoarea pariului său inițial. Bonusul este potrivit atât pentru ”Pariul Șansă”, cât și pentru ”Suplimentar 200”.
 5. În mod continuu funcționează programul de loialitate. Clienții, care plasează pariuri în secțiunea ”Sport”, primesc bonusuri, care pot fi utilizate pentru șanse cu cote crescute și își măresc câștigurile cu 50%.
 6. Un bonus de zi de 50 RON este acordat tuturor celor care au pariat pe jocuri de cazino sau sport în timpul zilei. Promoția este deschisă zilnic.
 7. Un bonus aniversar fără depunere poate fi primit doar de ziua dvs. de naștere! Puteți juca gratuit pentru o sumă de 50 RON, din care jumătate trebuie pariată la cazinou, iar jumătate – la categoria ”Sport”.

Baumbet bonus de bun venit

Baumbet bonus de bun venit

După înregistrare, clienții vor primi acces la tot felul de bonusuri și promoții.

Pentru a obține un bonus de bun venit, trebuie să accesați secțiunea ”Bonusuri”, să deschideți categoria de sporturi și să faceți clic pe butonul ”Obțineți bonus de bun venit”.

Apoi, jucătorul trebuie să facă prima depunere de cel puțin 20 RON și să aștepte aprobarea tranzacției.

Baumbet bonus de înregistrare constituie 100% din prima plată, dar nu mai mult de 500 RON.

Al doilea și al treilea depozit oferă posibilitatea de a primi pariuri gratuite pe valoarea depozitului.

Baumbet bonus de bun venit este disponibil doar o singură dată și poate fi obținut de la o singură adresă IP. La promoție participă numai utilizatorii adulți înregistrați.

Condițiile bonusului:

 • Dacă jucătorul face un depozit printr-o agenție stradală, el trebuie în mod independent să activeze bonusul în secțiunea ”Promoții”;
 • La promoție participă toate depozitele, inclusiv transferurile electronice Skrill și Neteller;
 • Suma de 100% este creditată automat împreună cu depozitul;
 • Toate tipurile de pariuri cu cote de la 1.70 sunt acceptate pentru participare;
 • Pentru a avea acces la etapele a doua și a treia, trebuie să faceți cel puțin un pariu;
 • Perioada de utilizare a bonusului este de 30 de zile de la momentul înregistrării;
 • Al doilea depozit vă dă dreptul la un pariu gratuit de 50% din suma depozitului, dar nu mai mult de 100 RON;
 • Al treilea depozit vă dă dreptul la un pariu gratuit de 100% din sumă, dar nu mai mult de 50 RON.

Deschiderea unui cont Baumbet

Baumbet înregistrare

Pentru a utiliza funcționalitatea completă a resursei de pariuri, trebuie să parcurgeți procedura de înregistrare. Pentru a face acest lucru, trebuie să furnizați informații autentice despre identitatea dvs., confirmând-o cu date de pașaport și documente financiare. Dacă serviciul de securitate al resursei va suspecta prezența de scheme frauduloase, accesul la cont va fi blocat.

Baumbet înregistrare este un proces de completare pas cu pas a unui formular standard.

 1. În colțul din dreapta sus, găsiți butonul ”Înregistrare” și faceți clic pe el.
 2. În fereastra care se va deschide, veți vedea 3 coloane, care trebuie pe rând completate.
 3. În prima coloană sunt datele de conectare. Acestea includ un nume de utilizator și o parolă, o adresă de e-mail, unde vor fi trimise notificări, oferte promoționale și scrisori de la administrația resursei. Alegeți o parolă formată din 8 sau mai multe caractere, care pot fi ușor memorate. Parola trebuie introdusă de două ori pentru confirmare. Apoi, selectați moneda – RON, pentru a evita costurile suplimentare de conversie.
 4. În a doua coloană sunt datele personale. Acestea includ: numele și prenumele utilizatorului, numărul de identificare CNP, țara de reședință, orașul în care locuiește, adresa cu codul poștal. Pentru feedback, este obligatoriu să indicați numărul de telefon mobil cu codul țării (+40).
 5. În a treia coloană sunt datele de securitate. Acestea includ întrebări de securitate: trebuie să selectați una dintre ele și să răspundeți la ea direct pe site. Nu este nevoie să introduceți nimic în câmpul codului promoțional, deoarece toate bonusurile sunt creditate automat. Apoi, trebuie să specificați codul din imagine și să bifați caseta de lângă nota ”Sunt de acord cu Termenii și condițiile operatorului de pariuri, da, am 18 ani”.
 6. Baumbet autentificare va fi considerată finalizată atunci, când veți face clic pe butonul ”Înregistrare”.
 7. În câteva minute, un link pentru prima autentificare cu numele dvs. de utilizator și parolă va veni la adresa indicată de e-mail, faceți clic pe el și puteți efectua o depunere!

Verificarea contului

Pentru a confirma identitatea clientului înregistrat, compania solicită ca acesta să furnizeze un pachet de documente, care include:

 • O copie a pașaportului sau a altei cărți de identitate;
 • O scanare sau o fotografie de înaltă calitate a unui extras de cont bancar, precum și facturi de utilități nu mai vechi de 3 luni;
 • Atunci când alegeți să faceți depunerea cu cardul de credit, este necesară o fotografie a unui card de credit cu cifrele parțial închise;
 • Atunci când alegeți un depozit cu transferuri electronice, trebuie să faceți o captură de ecran a contului de portofel virtual Skrill sau Neteller.

Verificarea contului Baumbet se efectuează în termen de 30 de zile de la data înregistrării. Dacă jucătorul nu furnizează informații despre sine și solvabilitatea sa financiară în termenul specificat, contul său este blocat până când circumstanțele sunt clarificate.

Documentele trebuie trimise după cum urmează:

 • Conectați-vă la contul dvs;
 • Găsiți secțiunea „Verificare KYC” și încărcați acolo documentele, anterior descărcate pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil;
 • De asemenea, puteți trimite pachetul de documente prin e-mail suport@baumbet.ro, specificând în titlu numele utilizatorului cu nota ”Verificare”.

Până la verificarea documentelor, jucătorul are dreptul să facă un depozit pentru o sumă totală de cel mult 200 de euro, dar el nu poate solicita o retragere de fonduri.

Metode de plată disponibile

Baumbet metode de plată

Agenția de pariuri oferă o selecție vastă de metode de plată, care prin numărul de tranzacții și condițiile oferite nu poate fi comparată cu nicio casă de pariuri, ce operează în România.

Depozitul minim Baumbet este doar de 20 RON, deci orice jucător poate depune această sumă și testa platform, pentru a înțelege, dacă merită sau nu să rămână la acest operator de pariuri.

Plata Suma minimă Depozit maxim Perioada de plată
Carduri de credit și debit Visa, Mastercard 20 RON 9 000RON instantaneu
Portofele electronice Skrill și Neteller 20 RON 9 000RON instantaneu
Card preplătit Paysafecard 20 RON 9 000RON instantaneu
Transfer bancar rapid Trustly 50 RON 9999999,99 RON instantaneu
Plată în numerar la o agenție de pariuri stradale 20 RON 9999999,99 RON instantaneu

Comision pentru transferuri nu este preconizat, toate plățile sunt rapide și sigure.

Cum se face primul depozit pe Baumbet

După finalizarea procesului de înregistrare, jucătorul poate face primul depozit.

 1. În interiorul contului, faceți clic pe butonul ”Depuneți fonduri”.
 2. Pe pagina de plată, trebuie să selectați o metodă de transfer și să specificați suma.
 3. Plățile cu cardurile de credit Visa și Mastercard necesită furnizarea detaliilor cardului: număr, data expirării, cod CVV pe spate, numele titularului cardului, care trebuie să se potrivească cu numele în timpul înregistrării.
 4. Apoi, bifați caseta de lângă opțiunea ”Am făcut cunoștință cu termenii și condițiile și accept”.
 5. Pentru a confirma tranzacția, faceți clic pe butonul ”Plătiți”.
 6. Plățile prin sistemele de transferuri electronice Skril, Neteller și cardul preplătit Paysafecard se efectuează într-un mod similar, doar că clientul, după alegerea sistemului de plată, este redirecționat către contul personal al portofelului virtual și acolo deja prescrie suma transferului către contul de jocuri BaumBet.
 7. Plata depozitului se poate face în orice locație stradală. Pentru a face acest lucru, jucătorul trebuie să ofere casierului numele său complet, să furnizeze buletinul și să indice suma depozitului.

Retragerea fondurilor

Vă reamintim, că o cerere de retragere a numerarului este posibilă doar numai după verificarea datelor clientului.

Compania asigură plăți rapide, astfel încât pentru a primi banii câștigați, operatorul oferă:

 • carduri de credit sau de debit cu o limită inferioară de retragere de 50 RON. Timpul de procesare a cererii este de 2-3 zile lucrătoare, cu comision la bancă;
 • transferuri electronice Skrill și Neteller cu o sumă minimă de retragere de 50 RON și procesarea cererilor în termen de 1-2 zile fără costuri suplimentare;
 • agentie stradala cu o suma minima de retragere de 50 RON si o limita superioara de 3000 RON. Timpul de procesare a cererii este de 24 de ore. După confirmarea tranzacției, jucătorul primește prin e-mail o notificare despre tranzacția efectuată.

O gamă largă de oferte de la casa de pariuri Baumbet

Baumbet oferte

În comparație cu alte companii, ofertele Baumbet acoperă doar 13 sporturi. Practic, acestea sunt cele mai populare discipline:

 • Fotbal;
 • Tenis;
 • Volei;
 • Hochei;
 • Baschet;
 • Handbal;
 • Baseball;
 • AMM;
 • Cybersport etc.

Aproximativ 100 de opțiuni de pariere sunt oferite pentru Liga campionilor de fotbal, Europa League, Liga de fotbal 1, Premier League engleză, Bundesliga germană, Premier Division spaniolă, Fotbal italian Serie A, Liga 1 franceză.

Nu există o varietate de pariuri pe competițiile echipelor din Islanda, Peru și Indonezia, puteți paria, de exemplu, pe câștigător cu doar 24-12 ore înainte de începerea turneului. Este prezent doar handicapul european, nu există opțiuni precum: numărul de goluri marcate (de exemplu, cornere, cartonașe, penalități etc.). BaumBet se concentrează mai mult pe pariurile combinate.

În tenis, veți găsi aproximativ 20 de piețe, inclusiv turnee ITF și Challenger (acestea vor fi pariuri, în principal, pe câștigătorul meciului).

În baschet, turneul NBA oferă doar 15 opțiuni, iar această cifră este extrem de mică pentru o disciplină atât de populară. Cele mai populare opțiuni sunt: pariuri pe fiecare trimestru sau pe jumătate.

Competițiile Ligii a doua sunt, de asemenea, prezentate pe site, însă numărul de pariuri pe ele este mult mai mic. Cu toate acestea, există chiar și opțiuni pentru sporturi exclusive, cum ar fi: cricket, mini-fotbal și polo pe apă. Fanii sportului cu motor pot paria atât pe Formula 1, precum și pe motorsport.

Ofertele de hochei însă, într-adevăr, sunt mult mai largi decât restul. În meciurile NHL, compania de pariuri oferă 110 tipuri, inclusiv penalizări, scor corect, handicap european și markeri.

Cotele sunt medii pentru piață, cu toate acestea, pot varia de la meci la meci. Ele vor depinde de cerere, de categoria de sport, de tipul de competiție ales și de numărul de pariuri pe ea.

Din păcate, nu există nici o diversitate în evenimentele non-sportive, de exemplu, nu există o categorie de show business și politică, loterie și secțiune de divertisment.

Baumbet pariuri esports sunt reprezentate de mai multe tipuri: aici puteți paria pe meciurile Ligii de Fotbal, pe Cupa Mondială și Cupa Europei, precum și pe competițiile Campionatului Mondial de baschet.

Alegerea este mică, dar totuși, uitați-vă la modul, în care sunt prezentate competițiile: videoclipul este însoțit de statistici, în partea de jos a ecranului există o linie cu note, unde sunt afișate minutele orei curente, o fereastră de informații apare la fiecare 15 secunde cu pozițiile principale ale situației curente. Puteți trece de la un turneu la altul, plasând pariuri și urmărind în paralel progresul unor anumite competiții.

Secțiunea de sport virtual necesită mai multă varietate, aici ar putea fi adăugate curse de cai, curse de ogari și jocuri virtuale.

Pariuri live

Baumbet live include numai sporturi populare (fotbal ,tenis, baschet, handbal, baseball, hochei) și principalele tipuri de pariuri.

Valoarea maximă a pariului live este fixată în regiunea 1000-1500 RON.

În general, cotele sunt medii pe piață și nu există o mare varietate de opțiuni, cu toate acestea, dacă aveți nevoie de pariurile principale și de cele mai importante campionate mondiale, puteți merge pe BaumBet!

În funcție de categoria turneului, vei găsi aproximativ 40-50 de opțiuni, în competițiile din Liga a II-a numărul de pariuri fluctuează în jur de 10. Un dezavantaj semnificativ este că denumirile parametrilor sunt afișate în limba engleză.

Turneele au suport grafic 2D. Fereastra de statistici conține toate informațiile curente, este actualizată constant, iar în cele mai importante momente veți vedea cine atacă, cine a marcat un gol, numărul de cornere, cartonașe etc.

Pentru a afla mai multe despre meciul, pe care doriți să pariați, faceți clic pe butonul ”Statistici” și selectați turneele cu participarea echipei dvs.

Pentru a nu căuta de fiecare dată competiția potrivită, adăugați echipele preferate la ”Favorite” și veți fi întotdeauna la curent cu meciurile în desfășurare cu participarea echipelor dvs.

Verificarea biletelor online

Biletele plasate în secțiunea sportivă pot fi găsite în meniul ”Sport” prin deschiderea categoriei ”Pariurile mele”. Puteți vizualiza cupoanele de joc, precum și istoricul biletelor jucate.

Accesul la opțiunea ”Bilete” poate fi obținut în categoriile ”Sport”, ”Live” sau direct în ”Contul personal”. Setați filtrul în funcție de ziua competiției, oră, stare (pierdut, curent, câștigător).

Faceți clic pe butonul ”Verificați” și o fereastră cu informații detaliate despre ofertă se va deschide în fața dvs.

Verificarea biletului Baumbet online este posibilă numai pentru cei, care și-au postat opțiunile pe site și nu într-o agenție de stradă.

Versiunea mobilă a site-ului Baumbet

Versiunea mobilă Baumbet este optimizată pentru toate tipurile de sisteme de operare moderne: Android, iOS și Windows. Pentru a plasa pariuri prin intermediul unui dispozitiv mobil, este suficient să introduceți denumirea casei de pariuri Baumbet în bara de căutare a oricărui browser și să urmați linkul corespunzător.

După cum notează utilizatorii, programul site-ului funcționează oarecum mai rapid pe un PC. Versiunea mobilă nu are unele caracteristici, de exemplu, nu veți putea primi notificări despre jocurile curente, informații despre câștigarea sau pierderea unui cupon, pentru dvs. nu vor fi disponibile unele promoții.

Aplicație Baumbet – plasați pariuri oriunde

Baumbet aplicație

Descarcă aplicație mobilă Baumbet online – aceasta va înseamna obținerea a mai multor oportunități de a plasa pariuri de oriunde, în orice moment al zilei sau al nopții!

Compania are mai multe tipuri de aplicații: pentru sport, cazinou, live casino și Baum Games.

Dacă veți download Baumbet pariuri sportive, atunci fiecare jucător va avea acces la funcționalități identice cu versiunea desktop, precum și acces pentru a vizualiza setările contului, inclusiv feedback prin Live Chat.

Aplicație pentru Android și iOS

Puteți descărca Baumbet apk pentru Android de pe site-ul casei de pariuri. Găsiți pictograma Android și faceți clic pe ea. Aplicația va fi descărcată automat pe gadgetul dvs. Pentru a activa software-ul, în setările de securitate ale telefonului, permiteți instalarea fișierelor din surse necunoscute.

După descărcarea Baumbet apk deschideți linkul și accesați site-ul companiei de pe telefon, folosind numele de utilizator și parola personală. În aplicație, veți avea acces la toate secțiunile, inclusiv LIVE și cazinou, retragerea fondurilor și conectarea la contul dvs.

Aplicația pentru iOS este în curs de dezvoltare. Urmăriți știrile companiei pentru a testa imediat noul echipament!

Asistență Clienți

Compania oferă un număr suficient de contacte pentru a rezolva toate problemele, legate de pariuri și coeficienți, retragerea fondurilor și blocarea contului.

 1. Pe site, puteți completa independent un formular online în secțiunea „Contactați-ne”, unde veți descrie în detaliu problema dvs. Dacă răspunsul la întrebare se află în secțiunea ”Întrebări frecvente”, sistemul îl selectează și îl trimite clientului.
 2. Pentru a rezolva situații financiare dificile, vă recomandăm să trimiteți mesaje scrise la adresa de e-mail suport@baumbet.ro.
 3. Pentru comunicare directă există un număr de telefon +40374941858, puteți discuta problema cu managerul de la 9.00 la 22.00 zilnic.
 4. Live chat Baumbet – cel mai frecvent tip de feedback. Timpul de răspuns al managerului este de 1 minut.

Baumbet contacte includ, de asemenea, și o adresă poștală, unde sunt trimise spre examinare reclamațiile și litigiile financiare: str. Tudor Vladimirescu, Nr. 49, Dumbrăveni, 555500, Sibiu, România.

Avantaje și dezavantaje

Baumbet este o casă de pariuri națională, care tinde să concureze cu companii eminente cu ratinguri mondiale. Compania de pariuri oferă multe tipuri de gestionare a numerarului, posibilitatea de a completa soldul contului direct de la agenția stradală.

Ea a oferit un bonus bun de bun venit, care permite jucătorului să tripleze suma venitului său, adăugând la sistemul de recompense un program de loialitate cu pariuri cumulative.

Cu toate acestea, în sectorul sportiv, casa de pariuri va trebui să extindă gama de oferte, acest lucru se aplică atât sporturilor, cât și numărului de pariuri pe acestea.

Opinia experților

Casa de pariuri Baumbet menține o politică de joc corect și deschis. Ea are permisiunea ONJN de a desfășura afaceri legale în domeniul online.

Compania oferă bonusuri bune și un nivel ridicat de servicii, posibilitatea de a paria nu numai pe site, ci și în agențiile stradale Baumbet. Pentru cei care abia își încep călătoria în lumea pariurilor, compania oferă principalele sporturi și cele mai populare opțiuni de pariere, o interfață multifuncțională cu opțiuni utile și convenabile.

Întrebări frecvente

Există o aplicație pentru iOS în Baumbet?

Există un bonus fără depunere în Baumbet?

Funcția cash out este disponibilă în Baumbet?

Adaugă un comentariu