Netbet
8.6 Evaluare
Bonus FREEBET 500 RON
Sport Pariuri Live Sport Virtual Cazino Cazino Live Vegas Loto Virtuale
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 2001
Numărul de licență L1160651W000195

Netbet casa de pariuri un concurent serios pe piața pariurilor

NetBet bonus de bun venit

Casa de pariuri NetBet România este una dintre cele mai bune zece companii de pariuri online din țara noastră. A fost fondată în Malta în 2001 și o perioadă îndelungată în mare măsură a fost concentrată pe piața europeană. În 2016, operatorul a primit Licența Națională D.ONJN, valabilă până în 2026, și acum fiecare rezident, parior începător sau experimentat, poate juca pe site fără restricții. Agenția oferă o secțiune sportivă largă, jocuri de noroc și jocuri virtuale, precum și loterii mondiale și turnee de poker.

În NetBet pariurile sportive sunt reprezentate de mai mult de 25 de discipline, fiecare având o descriere bună. Din 2015 compania a suferit schimbări majore, a început să se extindă, a modificat abordarea serviciilor și a angajat peste 1.000 de colaboratori. Aspectul site-ului a suferit, de asemenea, modificări, au fost incluse noi opțiuni interesante, a fost introdusă o secțiune de loterii internaționale.

Site-ul este disponibil în 11 limbi, inclusiv română. Compania de pariuri își oferă serviciile sale pentru mai mult de 2.000.000 de jucători din întreaga lume.

De mulți ani, casa de pariuri cooperează cu furnizori globali, care oferă cel mai modern și de înaltă calitate conținut, printre care: Bally, Barcrest, Microgaming, iSoftBet, Leander Games, NetEnt, IGT, EGT, Pragmatic, Quickspin etc.

În cazinou, toate jocurile sunt echipate cu generatoare de numere aleatorii, astfel încât cazurile de fraudă sunt excluse; în jocurile de noroc, norocul îl alege pe cel mai bun!

NetBet Ro are o mulțime de clienți concentrați pe pariurile live, în secțiunea LIVE există oferte bune de bonus pentru diferite tipuri de pariuri, inclusiv individuale, de sistem și multiple.

Aceasta este una dintre puținele companii, în care există un CASH OUT parțial și posibilitatea de a vedea imediat cele mai bune oferte live.

NetBet nu are agenții fizice, cu toate acestea, casa de pariuri are voie să depună fonduri și să retragă câștigurile în rețeaua magazinelor de loterie din România.

În 2016, NetBet a intrat într-un parteneriat cu FC Steaua București – cea mai titrată echipă din România, casa de pariuri este de asemenea sponsor al mai multor cluburi de fotbal: AS Saint-Étienne, GFC Ajaccio sau West Bromwich Albion.

Printre aspectele pozitive putem evidenția:

 • Varietatea de piețe live și pariuri în timp real;
 • Un sistem bun de bonusuri;
 • Utilizarea mai multor platforme, în afară de sport;
 • Posibilitatea de a plăti cupoane și de a retrage câștiguri în agențiile stradale.

Compania nu are dezavantaje serioase, cu toate acestea, trebuie remarcate condițiile destul de dificile pentru pariarea bonusurilor. Acest lucru este evidențiat de recenziile independente ale utilizatorilor înregistrați, care au experiență de cooperare cu companiile de pariuri.

Interfața site-ului

NetBet site-ul

Site-ul NetBet a fost dezvoltat de o echipă de comercianți profesioniști, aspectul este bine organizat structural, nu există tonuri stridente în el. Toate opțiunile principale sunt marcate cu verde strălucitor, care este clar vizibil pe un fundal gri.

În stânga, în meniul lateral există piețe de discipline sportive, care merg după gradul de importanță: fotbal, tenis, baschet, volei, handbal etc.

Fiecare piață este formată din mai multe subsecțiuni, unde sunt vizibile tipurile de pariuri, opțiunile disponibile și coeficienții.

Transmisia live și fereastra de statistici de informații sunt situate în apropiere, acest lucru fiind foarte convenabil pentru analiza paralelă a meciului în ora curentă.

Datorită interfeței de mare viteză, navigarea prin resursă este destul de simplă și rapidă. Chiar și un începător poate genera un cupon în decurs de un singur minut!

Promoții și bonusuri NetBet

NetBet promoții

Compania oferă o gamă largă de bonusuri și promoții. Acestea sunt opțiuni interesante, care permit jucătorilor să creadă în propria lor putere și să înceapă jocul fără pierderi.

Aici puteți obține pariuri gratuite în valoare de 500 RON, șanse crescute pentru unele meciuri de tenis și fotbal, bonusuri pentru pariuri mobile și pariuri fără risc, de asemenea puteți participa la promoții aniversare. Vizitați site-ul în mod regulat pentru a nu rata bonusul NetBet și pentru a participa la diferite oferte speciale ale operatorului.

Pentru cei care au devenit membri cu drepturi depline al site-ului de pariuri și au trecut verificarea pe resursă, casa de pariuri va oferi NetBet bonus de înregistrare – un pariu fără risc de 500 RON. Dacă primul pariu este pierdut, compania va returna banii sub forma unui pariu gratuit în cuantumul întregii sume.

Condiții pentru primirea unui bonus de bun venit:

 • Pariul minim este de 20 RON;
 • Pariuri sportive cu un coeficient de cel puțin 1,50;
 • Dacă pariul câștigă, fondurile în valoare de 100% din depozit sunt transferate în contul utilizatorului, în caz de pierdere – se oferă un pariu gratuit de până la 500 RON;
 • Pariul gratuit este permis să fie utilizat cu un coeficient de cel puțin 2,00 pentru pariuri multiple cu un rollover de 2 ori, perioada de utilizare fiind de 7 zile;
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu participă la bonusul de bun venit.

Celor care plasează pariuri mobile li se oferă un pariu gratuit de 40 RON pentru prima intrare de pe un dispozitiv mobil. Pentru a profita de această ofertă, trebuie să faceți o solicitare cu codul promoțional 100 SPORT și să o expediați prin poșta electronică la adresa administrației companiei.

Codul promoțional NetBet nu este utilizat pentru bonus de bun venit, acesta poate fi obținut automat după finalizarea procesului de înregistrare prin intermediul unui computer.

Ofertele operatorilor nu se termină aici. NetBet bonus de bun venit– acesta face parte dintr-un sistem mare, poate fi obținut pentru faptul, că utilizatorul începe să joace de pe un PC obișnuit sau de pe un dispozitiv mobil.

În plus, sunt oferite bonusuri pentru pariuri multiple de până la 50%. Promoția este foarte populară, în NetBet nu este nevoie să introduceți un cod de bonus, este suficient să găsiți turnee, care participă la această promoție. Anterior, acest tip de bonus era disponibil numai în agențiile stradale, acum casa de pariuri oferă toate promoțiile online!

Pronobet de la NetBet este o promoție, în care poți câștiga până la 10.000 RON pe săptămână în grila unui singur sport! NetBet nu oferă pariuri gratuite pentru jucătorii noi!

Exclusiv este un bonus de cazinou de până la 1000 RON și suplimentar 25 de rotiri în sloturile populare. Promoția este disponibilă în secțiunea ”Cazinou”, de asemenea, nu este nevoie să introduceți un cod promoțional special, trebuie doar să vă înregistrați pe platformă și să obțineți bani și runde gratuite!

Condițiile bonusului NetBet sunt listate în categoria ”Promoții” de pe pagina principală a operatorului de pariuri. Urmăriți știrile noastre!

Deschiderea unui cont la casa de pariuri NetBet

NetBet înregistrarePuteți deschide un cont pe NetBet în câteva minute. Pentru a începe jocul, va trebui să faceți un deposit, iar pentru a retrage fonduri, va fie nevoie de verificarea datelor dvs. Compania blochează accesul minorilor la resursa de pariuri, deci trebuie să introduceți doar datele dvs. personale, informații autentice ale componentei financiare.

În cazul unei activități frauduloase suspecte, operatorul vă va bloca contul. În plus, compania este licențiată, ceea ce înseamnă că este supusă legislației române, potrivit căreia toate veniturile din tranzacțiile financiare sunt impozitate la o rată de 1% din suma câștigurilor. Prin urmare, furnizarea CNP este o condiție obligatorie pentru NetBet înregistrare.

Pentru a vă înregistra pe site-ul casei de pariuri, trebuie să efectuați următorii pași:

 1. În colțul din dreapta sus, faceți clic pe ”Înregistrare”. În primul formular, trebuie să întroduceți adresa de e-mail, necesară pentru a activa contul, a primi scrisori promoționale, pentru a restabili contul în cazul în care acesta este pierdut.Tot aici introduceți parola și datele de conectare, formate din 6-20 de caractere majuscule și minuscule. Apoi, selectați moneda – RON – și țara de reședință sau de înregistrare. Pentru ca sistemul să înțeleagă, că nu sunteți un robot, trebuie să introduceți un cod pentru a accesa pagina cu datele dvs.
 2. Datele personale includ numele și prenumele, sexul, data nașterii.
 3. Urmează completarea datelor pașaportului – CNP cu numerele personale și de identificare.
 4. În Contacte, trebuie să specificați numărul de telefon mobil, adresa poștală, codul poștal.
 5. Clienții pot solicita participarea la sistemul de bonusuri bifând caseta de lângă opțiunea ”Sunt de acord să particip la promoțiile NetBet”.
 6. NetBet conectare poate fi efectuată doar sub propriile date: autentificarea și parola, pe care jucătorul le stabilește de unul singur și le memorează. Pentru a evita problemele de conectare la contul dvs., selectați o întrebare din listă, la care veți putea răspunde cu ușurință în cazul unui blocaj accidental.
 7. Pentru a finaliza înregistrarea, faceți clic pe butonul ”Începe jocul”, după care la adresa dvs. de e-mail va fi trimis un link de activare. Urmați linkul, conectați-vă cu numele dvs. de utilizator și parolă și deveniți membru cu drepturi depline al site-ului de pariuri!

Verificarea contului

Verificarea contului NetBet – o condiție obligatory, care trebuie îndeplinită în termen de 30 de zile de la data înregistrării. Un jucător, ale cărui date nu au fost verificate de către serviciul de securitate, nu are dreptul de a retrage fonduri din contul de joc.

Dacă verificarea nu este finalizată, contul jucătorului este anulat automat.

Pentru a confirma autenticitatea informațiilor furnizate, în secțiunea ”Finanțele mele” trebuie să anexati o copie a pașaportului sau a unui alt document, care va confirma identitatea dvs.

Pentru ca KYC să efectueze o verificare financiară, trebuie să furnizați copii ale ultimelor chitanțe de plată pentru utilități sau electricitate. După ce jucătorul furnizează datele, în termen de 24 de ore i se va acorda acces pentru a retrage fonduri!

Metode de plată disponibile la NetBet

NetBet.ro colaborează cu multe sisteme de plată, inclusiv cele electronice, oferind diferite tipuri de tranzacții pe resursele sale. Deși compania operează doar pe Web, ea are capacitatea de a permite clienților să depună și să retragă câștiguri direct de la agențiile stradale de pariuri! NetBet este partener cu Smith & Smith și Favbet, astfel încât puteți efectua tranzacții financiare direct din locațiile acestor companii.

Principalele sisteme de plată din România sunt:

 • Carduri internaționale de credit și debit cu un depozit minim de 20 RON și o limită maximă de 10.000 RON;
 • Plăți electronice Skrill cu un depozit minim de 20 RON și o limită superioară de 20.000 RON;
 • Neteller și bitcoin de la Neteller cu o sumă minimă de 40 RON și o limită superioară de 20.000 RON;
 • Puncte de vânzare Smith & Smith cu un depozit minim de 50 RON și o limită maximă de 40.000 RON;
 • Cardul NetBet destinat agențiilor fizice Favbet cu un depozit minim de 10 RON și un credit maxim de 10.000 RON;
 • Paysafecard preplătit cu o sumă minimă de 20 RON și un maxim de 4.000 RON;
 • Transferul bancar, care implică un depozit minim de 40 RON până la 40.000 RON;
 • Trusty și toate transferurile bancare prin sistemul de plăți instant cu un depozit minim de 200 RON și o limită superioară de 40.000 RON.

Toate plățile, cu excepția transferului bancar, sunt creditate instantaneu. Timpul de procesare a unei cereri prin intermediul băncii este de la 1 la 14 zile lucrătoare, în funcție de banca care comite. În plus, acest tip de operațiune prevede un comision de 2% din suma creditată.

Cum se face o primă depunere?

Pentru a depune fonduri printr-o agenție stradală, în secțiunea ”Pariuri sportive” găsiți opțiunea ”Casier” și generați un cupon de depunere, indicând numele departamentului de pariuri fizice și suma retragerii, apoi expediați o solicitare, făcând clic pe butonul corespunzător ”Trimite”. În câteva minute veți primi aprobarea managerului, după care veți putea depune fonduri.

Dacă jucătorul preferă să plătească online, el va accesa secțiunea ”Depozit”, iar aici va selecta un anumit sistem de tranzacții.

De exemplu, plata cu cardul bancar presupune introducerea detaliilor cardului, a numelui și prenumele utilizatorului, a perioadei de valabilitate a cardului de plată și a sumei, după care tranzacția este procesată. Timpul de creditare este de 1-2 minute fără comisioane.

Dacă efectuați o depunere cu Skrill, Neteller sau Paysafecard, vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. și să efectuați o tranzacție de transfer în interiorul acestuia.

În cazul unui transfer bancar, trebuie să accesați din nou secțiunea ”Depozite” și să introduceți numărul dvs. de identificare sau să indicați numărul contului dvs. bancar. Dar rețineți, că perioada de procesare a cererii și verificarea datelor în cazul aceastei tranzacții durează mai mult timp, depozitul urmând a fi creditat în 24 de ore!

Cum se efectuează retragerea de fonduri?

Vă reamintim, că retragerea câștigurilor este posibilă numai după verificarea datelor și confirmarea KYC. Casa de pariuri solicită, ca încasarea să se facă în același mod ca și efectuarea unei depuneri, cu excepția cardului preplătit Paysafecard, care poate fi încărcat numai la o bancă. În acest caz, puteți face retragea prin transfer bancar.

Tranzacția Suma minimă în RON Suma maximă în RON Timp pentru a procesa cererea
Card de credit sau debit VISA, MAESTRO, MASTERCARD 80 Fără restricții 2-3 zile
Skrill 20 Fără restricții instantaneu
Neteller și bitcoin de la Neteller 80  Fără restricții instantaneu
Smith & Smith 50 15 000 instantaneu
Card NetBet Cash 20 10 000 instantaneu
Transfer bancar 80 Fără restricții 4-12 zile
Trustly 80 Fără restricții 4-12 zile
Transfer bancar prin Online banking 80 Fără restricții 4-12 zile

Transferurile prin bancă implică retragerea unui comision în valoare de 2% din suma solicitată.

Dacă doriți să retrageți câștiguri de la o agenție fizică, accesați secțiunea ”Pariuri sportive” – ”Casier”, unde trebuie să depuneți o cerere, selectând numărul agenției de pariuri și suma retragerii. În câteva ore, cererea dumneavoastră va fi aprobată, după care puteți merge să primiți câștigurile.

Toate celelalte plăți se efectuează în interiorul contului la categoria ”Retragerea de fonduri”, unde trebuie să selectați sistemul de plată și să indicați suma retragerii, în conformitate cu limitele specificate.

Plățile electronice sunt instantanee; retragerea pe card se efectuează în termen de 1-3 zile lucrătoare; cea mai lungă tranzacție va fi transferul bancar: de la 4 la 12 zile lucrătoare, inclusiv costurile comisionului.

NetBet ofertele casei de pariuri

NetBet sport

NetBet are atât de multe discipline sportive în secțiunea pre-meci, încât numărul lor este incomparabil cu numărul de discipline de la companiile 1ХВЕТ или 22 ВЕТ.

Site-ul prezintă o piață largă de pariuri individuale, multiple, de sistem, oferte de handicap europene și asiatice pentru:

 • Fotbal;
 • Hochei;
 • Atletica grea;
 • Volei;
 • Baschet;
 • Tenis;
 • Şah;
 • Trageri sportive;
 • Caiac și canotaj;
 • Golf;
 • Înot;
 • Speedway etc.

În total, în tipurile populare și exclusive sunt reprezentate peste 30 de discipline, fiecare dintre ele având o piață impresionantă, care începe cu 50 de oferte!

NetBet fotbal include Liga Campionilor, Liga Europeană Nr. 1, Liga Mondială de Fotbal, Premier League engleză, fotbal Serie A italiană, Liga franceză de fotbal, Bundesliga germană etc.

NetBet oferte de fotbal sunt foarte diverse, ele acoperă nu doar jocurile mondiale – aici veți găsi multe ligi medii și mici cu aceeași varietate de opțiuni ca și în cazul unor evenimente majore, cu handicapuri europene și asiatice.

În fiecare turneu, puteți paria pe marcatori, penalty-uri și autogoluri, puteți face pariuri pe numărul total de faulturi sau offside-uri, pe numărul de șuturi pe poartă.

Handicapul asiatic oferă coeficienți echilibrați și o diversitate pe piață cu până la 150 de opțiuni (corneruri, cartonașe, șuturi pe poartă).

NetBet este pe primul loc în ceea ce privește acoperirea competițiilor naționale de fotbal; el este un sponsor de lungă durată al AS Saint-Étienne, GFC Ajaccio sau West Bromwich Albion și oferă până la 150 de opțiuni de pariere pentru fiecare meci.

În handicapul european, puteți paria la cote mici de la 1,01 la cei mai mari coeficienți – 20,00 cu o cotă de 92-93% și un nivel de plată de 98%. Cotele Unibet sau Betano sunt oarecum similare cu o casă de pariuri, în unele meciuri sunt mai mari decât cele ale concurenților. Dar, înainte de a face alegerea dvs., vă recomandăm să monitorizați șansele pe mai multe site-uri mari.

Au o acoperire bună meciurile de baschet NBA, sunt prezentate toate jocurile NHL cu competiții finlandeze, suedeze sau norvegiene, aici, pe lângă Turneul ATZ și Grand Slam, veți găsi chiar și mici meciuri de tenis în meciurile ITF. Este bine acoperită piața de handbal și volei, inclusiv campionatele mondiale.

Românilor le plac piețele populare, ei cu plăcere pariază pe handicap, meci total, total 1 sau pe seturi: câștigător, handicap, total. Cele mai multe pariuri sunt, de obicei, pe scorul exact, numărul de cornere, pauză, scorul primei reprize etc.

În baschet, puteți găsi Cupa Bulgariei și Campionatul Chile, în hochei – competiții între Kazahstan și Belarus, Marea Britanie și Finlanda.

Pariurile virtuale sunt, de asemenea, o componentă importantă a secțiunii sportive.

În NetBet pariurile esports acoperă meciurile Counter-Strike, Dota, League of Legends, Starcraft și alte sporturi electronice de la furnizori globali.

Printre ofertele exclusive se numără pariurile de curse de cai, care acoperă 4-5 diverse piste britanice. Jucătorii pot face presupunerile lor pe câștigător, pe Top 2 și Top 3.

Aici puteți paria pe curse virtuale de cai, alegând una din mai multe piste britanice: Worcester, Sandown, Yarmouth, Newbury, Limerick, Doncaster și Leopardstown. Pariul poate fi pe câștigător sau pe liderul cursei. Turneele au loc la fiecare 2 minute, pariurile pot fi plasate cu două ore înainte de începerea cursei. Sporturile virtuale includ fotbal cu 11 opțiuni de pariere, inclusiv penalizări și pariuri cu carduri.

Pariul minim este de 1 RON în orice tip de curse virtuale.

Ofertele netradiționale NetBet includ pariuri pe câștigătorii premiilor de film și a emisiunilor mondiale de divertisment, care includ Oscar și Eurovision; puteți face o prognoză pentru viitorul președinte și prim-ministru al Statelor Unite etc.

Transmisiuni în direct și pariuri live

NetBet este o agenție de pariuri modernă și, deci, în funcționalitatea sa utilizează doar cel mai bun software. Platforma de pariuri live NetBet Live Bet se caracterizează prin viteză mare, calitate excelentă a imaginii grafice și comutare lină de module.

După ce ați făcut clic pe butonul ”Pariu” și ați ales o opțiune, aceasta va fi afișată imediat în cupon. Plățile pentru pariurile live au loc imediat după încheierea meciului. În general, ofertele de pariuri live sunt mult mai largi decât în ​​media agențiilor din România. Prin urmare, pentru utilizatori, alegerea NetBet este evidentă.

În fotbal, acestea vor fi opțiuni pentru toate turneele mondiale și chiar pentru campionate mici, cu oferte bune de coeficienți la fotbal național (de la 40 de pariuri și mai sus).

Toate disciplinele sportive sunt reflectate în secțiunea LIVE. Puteți participa la 40 de evenimente live în fiecare zi.

Compania a primit o licență pentru a desfășura meciuri live, ea oferă cel mai bun streaming video în toată România – NetBet TV.

Toate evenimentele sportive de talie mondială sunt difuzate pe platformă. Printre acestea: Serie A, Bundesliga, La Liga și Ligue 1, competiții NHL, turnee de Grand Slam etc. În NetBet live streaming este disponibil pentru toți utilizatorii înregistrați, gratuit și nelimitat, cu condiția că clientul a pariat pe orice tip de competiție în ultimele 24 de ore și are un sold pozitiv al contului.

Toate emisiunile sunt disponibile și pe un dispozitiv mobil cu sisteme iOS și Android.

 Rezultatele meciurilor pot fi monitorizate prin intermediul NetBet Live Center, care se află în partea dreaptă a paginii principale a secțiunii. Statisticile includ tehnica de posesie a mingii, atacuri periculoase, out-uri și cornere. Este posibil să măriți ecranul din partea terenului, unde se joacă mingea.

NetBet Live include anunțuri despre viitoarele evenimentele sportive, care sunt afișate în meniul de căutare. Lângă turneele cu transmisii video este aprinsă o pictogramă verde de bun venit.

În NetBet este posibil Cash Out?

NetBet Cash Out – o opțiune care vă permite să încasați un pariu, care a început să piardă într-un turneu live. Dacă urmați evenimentul în direct, puteți opri alegerea dvs. în orice moment, solicitând CASH OUT.

Fondurile, minus un mic comision, vor fi transferate în contul dvs. de jocuri. Clienții companiei au opțiunea de încasare parțială sau totală. Jucătorul, care vede că pariul său este evident pierdut, îl poate opri complet și poate face o nouă presupunere până la sfârșitul competiției.

Versiunea mobilă a site-ului NetBet

Pentru cei, cărora le place să parieze din mers, există o versiune pentru mobil, când site-ul poate fi accesat din orice browser. Jucătorul trebuie doar să introducă numele resursei în bara de adrese.

Pentru toți cei, care au instalate pe telefon un sistem Blackberry sau Windows, pot folosi accesul la Internet de la gadgetul lor fără software suplimentar.

NetBet versiunea mobilă este ușor diferită de cea staționară: ea este optimizată pentru tipuri mici de dispozitive mobile, dar cu aceeași viteză și funcționalitate avansată.

Aplicație NetBet pentru Android

NetBet aplicație

În plus, casa de pariuri a lansat mai multe aplicații mobile. Prima este pentru industria sportivă – NetBet Sport, a doua este pentru fanii jocurilor de noroc – NetBet Casino. Fiecare din aceste aplicații este adaptată pentru sisteme, precum: iPhone, iPad și Android.

Descărcați aplicație NetBet sport pentru iPhone și iPad direct din Apple Store, introducând în meniul de căutare numele companiei și programul, pe care doriți să îl instalați. Aici puteți descărca și aplicația pentru cazinou, solicitând NetBet Casino.

De îndată ce echipamentul este instalat pe gadgetul dvs., deschideți programul și plasați pictograma pe desktop pentru confort. În setările telefonului, permiteți descărcarea fișierelor din surse necunoscute, astfel încât programul să poată funcționa corect pe echipamentul dumneavoastră.

Există mai multe moduri pentru a descărca NetBet aplicație Android: primul –  de pe site-ul oficial al operatorului, unde toate fișierele pentru descărcare se află în secțiunea de aplicații, iar al doilea – din magazinul Google Play.

NetBet apk – un fișier necesar pentru descărcare, cu un volum nu mai mare de 15 Mb, timpul de descărcare este de 1-2 minute. Împreună cu această aplicația ușor de utilizat, veți avea acces la streaming, piețe rapide, statistici în timp real, încasări complete și parțiale.

La moment nu există nici-o aplicație NetBet pentru sistemul de operare iOS, prin urmare, utilizatorii acestui sistem pot folosi versiunea mobilă.

Poker și loto la NetBet

Loteriile Online sunt foarte populare în România. Operatorul vă oferă posibilitatea să luați parte la cele mai renumite: Greece Kino, Poland Multi, Win for Life, Italia Keno, extrageri săptămânale de loto în SUA, Ungaria, Germania, Austria, Spania, Letonia, Slovacia etc. Pe site, o întreagă secțiune este rezervată pentru NetBet loto. La fiecare șapte zile se joacă un jackpot în cea mai populară loterie Lucky 6.

Puteți plasa un pariu cu o sumă minimă de 1 RON, indiferent de numărul de combinații din bilet. Acesta este un avantaj imens pentru clienții cu un buget mic. Puteți alege sistemul după dorință, cel mai popular dintre cele permise este 8 din 36 (aproximativ același lucru este oferit și de alți operatori de pariuri).

Secțiunea cazinou găzduiește zilnic turnee de poker, care au fost recent transferate în categoria competițiilor sportive. Jucătorul poate alege tipul de joc (Holdem, Omaha etc.), viteza turneului și numărul de mese, poate stabili o limită a sumei pariului.

NetBet poker include până la 12 mese de joc simultan, atmosfera fiecărei camere virtuale ne amintește de un cazinou fizic, cu aceeași atmosfera unică și anticiparea unui câștig mare.

Turneele live sunt organizate zilnic cu participarea rivalilor din diferite țări, cu care puteți comunica prin video și cărora le puteți scrie comentarii în chat.

Asistență Clienți

NetBet Service oferă o gamă completă de servicii, inclusiv consultații, asistență în probleme curente, reclamații și litigii financiare.

În colțul din dreapta sus pe pagina principală există un buton ”Ajutor”, făcând clic pe care puteți vedea următoarele opțiuni de contact cu managerii operatorului:

 • Live chat NetBet, care funcționează de la 10.00 la 23.00 zilnic, timpul de răspuns este de 1-2 minute, în funcție de încărcarea chat-ului;
 • Număr de telefon în România: +40 316 300 249 или +40 316 304 852, funcționează non-stop;
 • E-mail: contact@NetBet.com, unde pot fi direcționate întrebările financiare sau întrebările, legate de blocarea contului;
 • Adresă poștală: Valleta, VLT 12, clădirea Melita nr. 60/2 Malta.

Toate contactele NetBet pot fi găsite pe site în secțiunea ”Despre noi”. Serviciul este format din peste 1000 de angajați în regiunea europeană, oferă feedback în limba română. În timpul funcționării serviciului, nu a fost înaintată nici o plângere cu privire la incompetența sau incorectitudinea managerilor NetBet.

Pentru a înțelege cum funcționează operatorul de pariuri, puteți utiliza secțiunea ”Întrebări frecvente”, care conține conceptele de bază, formele de interacțiune cu clienții, întrebări despre tarife, cote fixe, depunerea și retragerea fondurilor.

Avantaje și dezavantaje

NetBet este o companie de pariuri, care este inclusă în Top 3 operatori din România; ea oferă oportunități ample de a vă realiza experiența și cunoștințele în domeniul sportului.

Un plus enorm pentru utilizatori este furnizarea mai multor platforme: sport, cazinouri, sporturi virtuale, LIVE, loterii.

Pentru cei, care nu sunt obișnuiți să fie limitati în metodele de plată: dvs. puteți plăti un depozit și puteți retrage câștigurile nu numai prin intermediul sistemelor electronice și prin sisteme de plată online – dvs. puteți genera singur un cupon și îl puteți plăti la punctele de pariuri fizice din toată țara.

De asemenea, poate fi remarcată o varietate largă de bonusuri, care le permite clienților să rămână pe platformă pentru a juca cu o vigoare reînnoită.

Comercianții NetBet au dezvoltat într-adevăr unul dintre cele mai puternic sisteme de bonusuri, dar, din păcate, acesta rămâne dificil pentru începători. Potrivit clienților, doar 10% dintre utilizatori pot ajunge în finală și pot obține punctele râvnite de la casa de pariuri.

Opinia expertului

De la deschidere, NetBet s-a concentrat pe piața europeană, unde până în prezent a devenit larg răspândită datorită muncii bine coordonate a unei echipe de profesioniști, datorită unui sistem excelent de stimulare, a unei interfețe multifuncționale și de mare viteză și a ofertelor sportive extinse. Site-ul prezintă nu numai jocuri virtuale – o întreagă secțiune este dedicată pokerului și loteriilor internaționale.

NetBet este compania ta, care cucerește jucătorii odată pentru totdeauna! Pe piața din România, de câțiva ani deja, ea conduce clasamentul celor mai bune case de pariuri din țară.

Întrebări frecvente

Netbet este legal în România?

În Netbet există un bonus fără depunere pentru înregistrare?

Cum să obțineți un pariu gratuit în Netbet?

Adaugă un comentariu