Cele mai bune aplicații de pariuri sportive de pe dispozitive mobile

Pentru a face resursa cât mai convenabilă pentru utilizare, casele de pariuri oferă aplicații mobile cu o mulțime de funcții suplimentare. Descărcând un mic program pe gadgetul său, jucătorul are întotdeauna un avantaj: el poate plasa pariuri oricând și din orice colț al lumii! Aici vă vom prezenta ratingul celor mai bune aplicații de pariuri sportive din România, care se bazează pe monitorizarea echipamentelor informatice în ceea ce privește viteza de descărcare și funcționalitatea suplimentară.

Aplicații de pariuri sportive

Cele mai bune case de pariuri ale lunii
Admiral
Admiral
Bonus de până la 1000 LEI
Superbet
Superbet
Bonus de până la 500 LEI
Betano
Betano
Bonus de până la 500 LEI

Potrivit statisticilor, aproximativ 80% dintre utilizatori fac pariuri mobile, folosind cele mai progresive platforme de pariuri, iar printre primele case de pariuri pot fi  menționate:

 • Betfair;
 • Betano;
 • Unibet;
 • Superbet;
 • Gets Bet;
 • Fortuna bet.

Majoritatea jucătorilor folosesc aplicații pentru pariuri sportive, deși există o tendință recentă de a crea aplicații speciale pentru poker și cazinouri online.

Fiecare aplicație are propriile sale caracteristici, operatorii doresc să fie unici în invențiile lor și să ofere clienților bunuri cu un conținut exclusiv și de înaltă calitate.

Pentru a înțelege care dintre aplicațiile mobile vi se potrivesc, testați unele dintre ele. De exemplu, Betano și Unibet sunt populare în România, deoarece au multe caracteristici suplimentare și o interfață funcțională.

Efectuați o analiză de piață și aflați, cum funcționează fiecare echipament pe dispozitivul dvs., cât de rapide sunt operațiunile și dacă acestea sunt suficient de fiabile.

Potrivit statisticilor, este mult mai convenabil să plasați pariuri în aplicație – ea se încarcă rapid și trimite notificările imediat pe ecranul principal. Multe dispozitive au fost lansate recent, și deci, posibil, pot fi incompatibile cu smartphone-urile și tabletele mai vechi. Operatorii de pariuri încearcă să țină cont de acest fapt și să creeze modele cât mai aproape de orice tip de dispozitiv modern.

Betfair aplicatie

Betfair
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus

Aplicația mobilă Betfair, clasată printre cele mai bune, are o interfață complet nouă pentru sistemul iOS și posibilitatea de a plasa un pariu, folosind opțiunea de comandă vocală.

Aplicația Betfair oferă un cash out pentru orice turneu, o mulțime de transmisiuni live. Astăzi, casa de pariuri este singurul operator din România, care oferă un schimb de pariuri mobile și Sportsbook cu două funcții diferite: pentru pariuri duble și clasice. Opțiunea ”Bet Rush” face posibilă utilizarea celor mai mari coeficienți, disponibili pe platforma Exchange.

Betano aplicatie

Betano
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus

Betano a lansat în 2020 o versiune actualizată, separat pentru iOS, Android, iPhone și iPad. Casa de pariuri a introdus opțiuni interesante: «Talk n ‘Bet» – o comandă vocala pentru pariuri la fotbal si tenis: jucatorul dicteaza marimea pariului si numeste echipa, dupa care pariul este afisat automat in contul personal. Casa de pariuri a echipat aplicația cu multe funcții suplimentare:

 • Smart Notification – notificări privitor la evenimentele curente;
 • Share & Bet – schimb de pariuri pe rețelele sociale;
 • Watch &Ставка – vizionarea meciurilor live cu un sold pozitiv la depozit;
 • Speedbet – plasarea unui cupon în două clicuri.

Unibet aplicatie

Unibet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Pariu fara Risc 200 RON
Obțineți bonus

Unibet, de asemenea, se califică printre lideri în ceea ce ține de popularitatea aplicațiilor mobile. El a creat un dispozitiv totalmente compatibil cu sistemele Android și iOS, dotat cu un serviciu de streaming video și o linie largă de handicap asiatic. În fiecare an, operatorul difuzează aproximativ 72.000 de evenimente sportive, inclusiv toate campionatele mondiale semnificative.

Superbet aplicatie

Superbet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus

Superbet aplicatie are un design mobil simplu, fiecare client obține acces direct la statisticile meciurilor din secțiunea de pariuri live și posibilitatea de a-și scana cupoanele, are acces la funcționalitatea completă a pieței premeci și live și la informații despre meciurile curente, difuzate la TV.

Gets Bet aplicatie

Get’s Bet
Depozit 100 RON
+
Bonus 50%
=
Total 150 RON
Obțineți bonus

Gets Bet – o aplicație disponibilă pentru descărcare în App Store, compatibilă cu Android și complet optimizată pentru pariuri în timp real, echipată cu o bară convenabilă de căutare a pariurilor.

Fortuna bet aplicatie

Fortuna bet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus

Fortuna bet – o aplicație de pariuri sportive cu funcție Touch ID, când puteți plasa un pariu într-o singură atingere și vă puteți conecta instantaneu la contul dvs. Avantajele unui ”match tracker” este nelimitată: jucătorul este curent cu situația actuală a turneului, deoarece fereastra de statistici funcționează într-un mod accelerat, completând serviciul cu streaming video de înaltă calitate.

Ce criterii sunt luate în considerare pentru compilarea aplicațiilor de pariuri sportive de TOP

Aplicatie de pariuri

Dacă doriți să aflați, care este cea mai bună aplicație de pariuri sportive din România, vă invităm să faceți cunoștință cu toate criteriile pentru alegerea unui dispozitiv.

Producătorii de telefoane mobile folosesc hardware Android sau iOS în aproape toate gadgeturile și acest moment este unul dintre aspectele pozitive. Deoarece echipamentele pentru plasarea pariurilor vor fi pe deplin compatibile cu aceste tipuri de dispozitive.

Principalele criterii pentru alegerea celei mai bune aplicații sunt:

 1. Accesibilitate din orice browser de Internet. În România, platformele internaționale de vânzare de pariuri nu sunt interzise prin lege și, deci, urmând link-ul, puteți descărca echipamentul direct din sursa oficială.
 2. Designul platformei, care nu trebuie să fie supraîncărcat cu publicitate contextuală și bannere, toate opțiunile trebuie să fie bine vizibile pe pagina principală.
 3. Pariurile cu două clicuri oferă un confort incredibil și o viteză bună atunci când plasați opțiuni de pariere.
 4. Viteza de încărcare a paginii.
 5. Disponibilitatea bonusurilor și a ofertelor speciale, care pot fi obținute numai prin intermediul aplicației.
 6. Funcționalitate identică cu versiunea oficială.
 7. Oferte suplimentare convenabile: un pariu cu două clicuri, apelare vocală sau, spre exemplu, „Talk’ N ‘Bet” de la betano.ro.

Aplicații de pariuri online pentru dispozitive Android și iOS

Aplicațiile de pariuri online din România sunt disponibile din mai multe surse. Unii operatori propun, ca echipamentele să fie descărcate direct din sursa oficială, alții oferă posibilitatea de a instala aplicațiile prin intermediul Google play market sau app store.

Echipamentul poate fi instalat în moduri diferite, totul va depinde de tipul de sistem de operare al gadgetului dvs. Astăzi, cele mai comune sisteme sunt Android sau iOS, acestea fiind instalate pentru a asigura funcționarea oricărui smartphone.

Pentru ca descărcarea să poată decurge fără probleme, în setările telefonului trebuie să permiteți instalarea de programe din surse necunoscute. Toate datele se află în secțiunea ”Securitate”, după care vă puteți conecta și descărca programul cu fișierul de boot APK.

Dacă aveți un iPhone sau iPad, aplicația mobilă poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play market. Programul are un volum mic, conține mai multe grade de protecție împotriva intruziunii escrocilor de pe Internet și oferă tuturor posibilitatea de a plasa pariuri 24/7.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării aplicațiilor de pariuri sportive

După o testare amplă a unui șir de aplicații, oferite de casele de pariuri din România, putem concluziona că dispozitivele, care sunt instalate, se încarcă mai repede – acesta este primul moment pozitiv.

În afară de aceasta:

 • Utilizatorul rămâne autentificat pentru o perioadă îndelungată de timp, el nu trebuie să părăsească site-ul de pariuri și să se conecteze din nou din browser;
 • Jucătorii pot seta notificări despre evenimente sportive curente, promoții (informațiile vor fi afișate imediat pe ecranul principal la conectare);
 • Clientul primește acces gratuit direct la toate transmisiunile live, ceea ce nu este valabil pentru versiunea mobilă;
 • Aplicația, care este compatibilă cu sistemul de operare al smartphone-ului dvs., va funcționa rapid, fără eșecuri și va fi mai stabilă.
 • Unele funcționalități pot fi disponibile numai în aplicație, de exemplu, extragerea de cupoane, folosind o comandă vocală; ”Talk’ N ‘Bet” – pariuri cu o singură atingere sau acces la secțiunea Pariurix cu un cupon de două zile etc.

Aplicația are multe avantaje, dar există și puncte slabe, care trebuie menționate. În primul rând, pentru instalare nu se potrivesc versiunile mai vechi ale telefoanelor mobile. În al doilea rând, echipamentul va fi actualizat în mod constant, ceea ce poate crea inconveniente pentru jucător. Optimizarea pentru sistemele Android și iOS are succes, cu toate acestea, dacă pentru un dispozitiv mobil este utilizat BlackBerry sau Windows, în timpul instalării și utilizării ulterioare pot apărea dificultăți neprevăzute.

Dar dacă aveți un telefon modern cu cel mai recent sistem de operare, nu trebuie să vă faceți griji. Aplicația mobilă a casei de pariuri va fi încărcată în câteva minute și veți putea simți plenitudinea și amploarea celor mai noi echipamente informatice, care de mult timp deja au devenit o alternativă versiunii oficiale cu ieșire staționară prin intermediul unui computer.

Întrebări frecvente

Sunt legale aplicațiile de pariuri online în România?

Care este cea mai bună aplicație de pariuri sportive?

Este sigur să descărcați aplicația de pariuri?

Cum descarc o aplicație de pariuri sportive?

Care sunt cerințele minime ale dispozitivului pentru a descărca aplicația de pariuri sportive?