Cum să pariezi pe fotbal: Ghid de pariuri pe fotbal pentru începători

Pariuri pe fotbal

Fotbalul este considerat ”regele pariurilor sportive”. Casele de pariuri acordă o atenție deosebită acestui sport. Jucătorii pot paria pe numărul total de goluri, pe rezultatul meciului, pe scorul exact, pe remiză etc.

Companiile de pariuri oferă aproximativ 100 de pariuri pre-meci pentru fiecare eveniment. În acest ghid veți afla ce tipuri de pariuri pe fotbal există. De asemenea, cum puteți paria pe fotbal online și în ce case de pariuri este mai bine să pariezi.

Avantajele pariurilor pe fotbal

Pariurile pe fotbal au o serie de avantaje. Să le examinăm în detaliu.

 • O gamă largă de meciuri și tipuri de pariuri

Companiile de pariuri oferă mai mult de o sută de opțiuni de pariere pre-meci pentru un șir de evenimente majore precum ar fi Campionatul mondial, Campionatul european, Liga campionilor. Acestea includ atât pariuri clasice, cât și piețe mai interesante. Cu cât o companie de pariuri oferă mai multe tipuri de sport și opțiuni de pariuri pentru fiecare meci, cu atât mai mari sunt avantajele.

 • Limite mari la pariuri

Deoarece fotbalul este cel mai popular sport, limitele de pariere sunt de obicei ridicate. Unele case de pariuri de top permit parierea pe un eveniment sportiv în valoare de aproximativ 150 mii RON.

 • Un număr mare de transmisiuni live

Fotbalul este bine acoperit la TV în întreaga lume. Unele companii de pariuri oferă clienților săi posibilitatea de a viziona anumite meciuri în direct pe site-urile lor web. Astfel, dvs. puteți viziona difuzarea și puteți plasa pariuri în timp real.

Avantajele pariurilor pe fotbal, pe lângă cele enumerate mai sus, pot include, de asemenea, marje mici și bonusuri speciale de la casele de pariuri pentru evenimente sportive importante.

 •  Bonusuri speciale

Un bonus de bun venit de 100% vă va permite să jucați pentru o sumă, care va fi de două ori mai mare decât suma inițială. Nu neglijați și pariul fără risc, deoarece sunteți asigurat în caz de pierdere, iar riscul în această situație va fi minim.

Bonusurile fără depozit sunt atractive prin faptul, că nu necesită depunere de fonduri în contul jucătorului. Pentru a obține posibilitatea de retragere a câștigului, trebuie să parcurgeți procedura de verificare a contului.

Unele case de pariuri oferă clienților săi bonusuri aniversare în zilele de naștere.

Atunci când alegeți bonusurile caselor de pariuri, asigurați-vă că ați analizat bine condițiile de pariere a acestora, perioada de valabilitate.

Principalele tipuri de pariuri pe fotbal

Există mai multe tipuri de pariuri sportive. Să ne uităm la cele principale și la cele mai populare.

Pariu pe victoria echipei, pe remiză sau șansă dublă

Cel mai popular tip de pariu pe fotbal este parierea pe rezultatul meciului: victorie/remiză/înfrângere (1 x 2).  Victoria echipei gazdă este notată cu ”1”, scorul egal – cu ”X”, victoria echipei vizitatoare – cu ”2”.

Un pariu pe două rezultate diferite într-un singur joc se numește „șansă dublă”. Dacă doriți să reduceți riscurile, utilizați această opțiune. Coeficienții, desigur, nu vor fi mari, dar șansele de a câștiga cresc. Adică, dvs. puteți plasa simultan un pariu, spre exemplu, pe victoria echipei gazdă și pe remiză. Probabilitatea de a câștiga unul dintre pariuri este mare. Dvs. veți pierde doar dacă echipa, care se află în vizită, va câștigă meciul.

Handicap și tipurile acestora

La pariere pe fotbal, printre jucătorii din întreaga lume populare sunt handicapurile (asiatice și europene). Handicapul asiatic este un pariu cu două rezultate posibile, pe care se distribuie întreaga sumă pariată. Jucătorul poate câștiga la una sau două părți ale pariului sau poate pierde. Handicapul exclude posibilitatea unei remize.

Handicapul european are trei opțiuni de pariere și dvs. puteți paria pe rezultate egale.

Total

Cea mai populară variantă, după pariurile 1X2, sunt pariurile pe goluri totale (mai mult/mai puțin de 2,5). Dacă pariul dvs. este mai mic de 2,5, înseamnă că în acest meci trebuie să fie marcate 2 goluri, dacă mai mare de 2,5 – trebuie marcate 3 sau mai multe goluri.

Acest tip de pariere este în beneficiul jucătorului, deoarece nu întotdeauna e ușor să alegi câștigătorul meciului, dar există și riscul că favoritul va pierde. În astfel de cazuri, puteți paria pe numărul de câștiguri. De exemplu, dacă există un favorit cu coeficienți prea mici, noi putem paria pe un număr mare de goluri marcate. În acest fel putem obține cote mai mari și crește șansele noastre de a câștiga.

Cornere

Acest tip de pariuri poate fi găsit nu numai în ofertele celor mai bune meciuri, ci și în jocurile mai puțin importante. În funcție de compania de pariuri, există diferite variante de pariuri:

 • Echipa cu cele mai multe cornere (1X2), (12);
 • Total cornere (mai multe / mai puține pariuri pe lovituri de colț);
 • Numărul total de cornere pentru oaspeți și gazde;
 • Pariuri combinate (cornere + numărul total de goluri, câștigătorul meciului);
 • Handicap de colț;
 • Ce echipă va avea primul și ultimul corner.

Cornere sunt oferite de următoarele companii de pariuri: Betano, Betfair, Unibet, Fortuna bet, 888Sport, Admiral, Maxbet.

Nu toți jucătorii preferă să parieze pe cornere, unii le evită. Având în vedere statisticile, puteți crește șansele dvs. de a câștiga.

Analizând mai multe meciuri, am ajuns la concluzia, că după pauză sunt marcate mai multe cornere decât în prima repriză. Prin urmare, pariul care se face în timpul pauzei poate fi unul câștigător. Totul depinde de stilul ambelor echipe și de meci.

Potrivit statisticilor, majoritatea cornerelor apar atunci, când conduce echipa mai puternică. Presiunea constantă asupra adversarului, atacurile, jocul pentru un gol duce la lovituri blocate, de colț. Mingea se deplasează rapid de la o poartă la alta, nu stă mult în centrul terenului, numărul de cornere crește.

Pentru a începe să câștigați astfel de pariuri, trebuie să acumulați experiență și să efectuați analiza corectă. O atenție deosebită trebuie acordată următoarelor aspecte importante:

 • Studierea statisticilor vă va ajută să obțineți o idee generală despre meci, să aflați, câte cornere are echipa acasă, câte – în deplasare.
 • Stilul de joc;
 • Condițiile meteorologice (atacul pe vreme rea influenţează numărul de cornere).

Pariuri pe scor corect

La efectuarea unui pariu pe scorul corect, va trebui să preziceți exact scorul final al unui meci de fotbal. Este destul de dificil să analizezi un eveniment sportiv după scorul final. Cu toate acestea, chiar și aici există modalități de a crește șansele la câștig.

Există mai multe tipuri de pariuri pe scorul corect al meciului. Să le analizăm în detaliu:

 • Scorul corect la finalul meciului;
 • Scorul corect la pauză, după prima jumătate a meciului;
 • Scorul corect la finalul meciului și la pauză (pariu multiplu);
 • Scorul corect și marcatorul.

Puteți paria pe scorul corect în următoarele case de pariuri: Betano, Netbet, Sportingbet.

Pariuri live pe fotbal

Pariuri live pe fotbal

Majoritatea caselor de pariuri preferă să investească propriile fonduri în platforme de pariuri live în scopul diversificării ofertelor pentru clienții săi. Pariurile live pe fotbal sunt atractive prin faptul, că  permit jucătorilor să-și schimbe deciziile în timpul meciului, să facă pariuri noi.

Este în interesul dvs. să urmăriți în direct jocul, pe care pariați, ceea ce vă va permite să preziceți corect rezultatul final. Această opțiune nu este furnizată de toate casele de pariuri, de acest lucru trebuie să țineți cont atunci, când alegeți operatorul de pariuri.

Puteți plasa pariuri în timp real chiar și de pe telefonul mobil, de oriunde. Urmărind meciul, puteți vedea, cum se desfășoară jocul. Pariorul poate plasa un număr mare de pariuri într-o perioadă scurtă de timp. Totuși, aici va trebui să fiți extrem de atenți, să reacționați și să luați decizii în mod rapid pentru a nu vă pierde toți banii.

Trebuie să știți exact, când e timpul să anulați pariul. De exemplu, ați făcut un pariu înainte de începerea meciului, iar în timpul jocului ați observant, că șansele dvs. de a câștiga pariul scad. Atunci, pentru a minimiza pierderile, puteți închide pariul.

Cum să pariezi pe fotbal online

Cum să pariezi pe fotbal online

Vă oferim în continuare un mic ghid pentru pariurile online pe fotbal.

 1. În primul rând, trebuie să deschideți un cont la una sau mai multe case de pariuri. Site-ul nostru conține informații despre operatori de pariuri verificați, legali. Studiați regulile, selectați cele mai bune cote la pariuri pe fotbal, verificați eficiența depunerii / retragerii de fonduri în compania corespunzătoare. Vă sfătuim să vă înregistrați pe site-urile mai multor case de pariuri, deoarece cotele oferite de ele pentru același meci pot fi diferite. Atunci când alegeți un operator de pariuri, acordați atenție ratingului, luați în considerare numărul de sporturi oferite pentru pariuri, disponibilitatea unei aplicații mobile, prezența unui program de bonus atractiv.
 2. Pentru a plasa pariuri online, trebuie să completați contul dvs. de joc. Transferul de bani se realizează în mai multe moduri: prin utilizarea unui card bancar, a portofelelor electronice, prin transferul bancar etc.
 3. După completarea soldului jocului, trebuie să selectați meciul și tipul de pariu, să examinați cu atenție coeficienții, să decideți ce sumă veți paria pe acest eveniment.
 4. Completați cuponul și plasați pariul. Toți operatorii oferă posibilitatea de a plasa pariuri simple, multiple și de sistem. Vă sfătuim să alegeți o casă de pariuri cu posibilitatea de a încasa (închiderea pariului după plasarea acestuia). Acest lucru vă va permite să recuperați o parte din bani, care s-ar fi pierdut în cazul unui pariu nereușit.
 5. Retrageți câștigurile dacă pariul dvs. este câștigător. Retragerea fondurilor trebuie efectuată în același mod ca și depunerea. Rețineți, că prima tranzacție monetară poate dura mai mult timp. Perioada de procesare variază de la 24 la 48 de ore. Dacă alegeți transferul bancar, perioada de retragere poate dura până la zece zile.

Dacă aveți probleme legate de retragerea fondurilor, depozite întârziate, blocarea contului, vă rugăm să contactați departamentul de servicii clienți.

În ce case de pariuri puteți paria pe fotbal?

Este mai bine să pariați pe fotbal în companiile de pariuri, care au licență în România. Site-ul nostru prezintă casele de pariuri online, care operează în țară în mod legal și oferă:

 • o selecție largă de meciuri;
 • coeficienți mari;
 • bonusuri atractive;
 • o interfață ușor de utilizat a site-ului;
 • transmisiuni ale principalelor competiții și meciuri sportive;
 • retragere rapidă a fondurilor;
 • aplicație mobilă.

Ne dorim ca clienții noștri să dețină informațiile necesare despre activitatea companiei, din aceste considerente am creat pentru dvs. recenzii detaliate despre operatorii de pariuri.

Pentru a alege cea mai bună casă de pariuri, va trebui să atrageți atenția dvs. la varietatea ofertelor, la valoarea cotelor oferite, la fiabilitatea platformei.