WINBET
8.6 Evaluare
Bonus până la 2000 LEI
Sport Live Cazino Cazino Live Virtuale
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 2016
Numărul de licență L1183150W000826

WINBET ro – casa de pariuri online

WINBET

Casa de pariuri WINBET este una dintre cele mai noi de pe piata de tranzactionare online din Romania. Compania are rădăcini bulgare și a venit în țară destul de recent, dar deja a reușit aici să-și atragă publicul de utilizatori, să obțină un rating bun, oferind o gamă largă de opțiuni pentru pariuri sportive și cazinouri.

În 2018, compania a reușit să obțină Licență națională. Operatorul este listat în ONJN ca Global Interactive Solution Limited, cu sediul central în Malta și licență de nivel internațional, oferită de către guvernul insulei în 2016.

Acum casa de pariuri continuă să coopereze cu echipele sportive din România, Bulgaria, Serbia și Croația. Sponsorizează competițiile naționale de fotbal din România.

Interesant este faptul, că în România, WINBET pariuri sportive sunt oferite nu doar în format online – operatorul deține prezența în 12 companii de jocuri de noroc din Budapesta și are mai multe poziții de vânzări de pariuri în diverse companii fizice din toată țara. Multe săli sunt situate în zonele Mihai Bravu, Drumul Taberei, Vitan, Iași, Doamna Ghica.

Sălile de jocuri de noroc se disting printr-un design interior bun, astfel încât atmosfera unui cazinou adevărat să nu părăsească utilizatorul; ele sunt deschise non-stop, zilnic sunt jucate jackpot-uri, clienților li se oferă un program permanent de loialitate cu numeroase bonusuri și premii.

Compania este supusă în totalitate legislației române, toate informațiile financiare și tranzacțiile pentru depuneri și retrageri sunt gestionate de guvernul țării. Site-ul este tradus în limba română, platforma este ușor de navigat, iar pariurile pot fi plasate doar în câteva secunde. ONJN este organismul de reglementare, care guvernează activitățile WINBET România pentru tranzacționarea pariurilor online.

Principalele aspecte pozitive ale WINBET sunt:

 • Coeficienți mari pentru sectorul sportiv;
 • Un sistem de bonusuri și oferte speciale;
 • O selecție enormă de jocuri de noroc în secțiunea cazinouri;
 • Resursa tradusă integral în limba română.

Desigur, o casă de pariuri atât de tânără trebuie să facă multe pentru a atinge primele linii ale clasamentului mondial. Cu toate acestea, în cei 3 ani de funcționare în România, compania a reușit să-și tripleze auditoriul. Venind la WINBET, clienții rămân cu casa de pariuri pentru o perioadă mare de timp datorită unei game largi de servicii și calității excelente a deservirii.

Designul și funcționalitatea site-ului web

WINBET site-ul

Potrivit majorității utilizatorilor, designul site-ului este ultramodern. Spațiul este strict structurat, toate secțiunile sunt clar delimitate, toate opțiunile sunt bine vizibile chiar și pe ecrane nu prea mari.

WINBET.ro – acesta nu include doar sectorul sportiv, compania se concentrează pe divertismentul jocurilor de noroc. Secțiunea ”Cazinou” este prima care se încarcă, oferind tot spectrul de conținuturi: de la jocuri clasice și jocuri de masă – la sloturi virtuale și esports.

Grafica resursei este intuitivă, orice sport situat pe bara laterală include de la 20 la 200 de opțiuni de pariere. Sunteți de accord, că pentru o casă de pariuri mică acestea sunt cifre de încredere! Lărgimea pieței este asigurată 100%, utilizatorii sunt mulțumiți de nivelul ofertelor, numărul și variabilitatea acestora.

Promoții și bonusuri WINBET

WINBET promoții

Bonus de bun venit WINBET are un sistem în trei etape pentru încurajarea noilor participanți ai site-ului de pariuri. Promoția funcționează doar pentru cei care preferă jocurile de noroc competițiilor sportive. Bonusul cazinoului este 100% din prima depunere efectuată, dar nu mai mult de 2.000 RON.

Fondurile sunt distribuite în trei etape în conformitate cu condițiile de pariere îndeplinite.

Bonusul este oferit conform următoarelor condiții:

 • Rollover de 35 de ori;
 • Combinarea mai multor bonusuri nu este posibilă;
 • 100 rotiri gratuite în sloturi sunt adăugate la bonusul principal;
 • Perioada de utilizare a bonusului este de 7 zile.

Global Interactive Solution Limited desfășoară în mod regulat promoții cu câștiguri și emiterea de premii de stimulare pentru utilizatorii activi.

Bonusurile Cashback sunt o promoție permanentă, ale cărei rezultate sunt afișate săptămânal, jucătorul fiind rambursat de la 0,18% din suma potului, care a fost pariată pentru perioada curentă.

Pariurile gratuite sunt oferite în secțiunea sport pentru anumite tipuri de meciuri cu o rambursare de 50% în caz de eșec.

Deținătorii de conturi cunosc, că fiecare jucător are dreptul să utilizeze bonusul de bun venit o singură dată dintr-un singur cont.

WINBET bonus de bun venit

WINBET bonus de înregistrare este emis de către operator pentru fiecare utilizator în mod automat și fără cod promoțional. Multe case de pariuri folosesc simboluri speciale pentru ca participanții la promoție să poată activa bonusurile, pe site-ul companiei noastre acest lucru se întâmplă automat, după solicitarea jucătorului. Codul de bonus WINBET nu este necesar!

Pentru a menține clienții activi pe site, există adesea oferte individuale. Casa de pariuri oferă jucătorilor participarea personală la unele promoții, în funcție de rezultatele activității lor: numărul de tranzacții pe săptămână, suma depozitului efectuat, numărul de pariuri câștigate etc.

Codul promoțional WINBET nu este utilizat pentru Bonusul de bun venit, el nu este utilizat nici pentru alte promoții.

Dacă sunt încălcate condițiile bonusului, acțiunea promoției se încheie automat, iar bonusurile sunt debitate din contul clientului. În caz de activitate frauduloasă sau suspectă, casa de pariuri își rezervă dreptul de a bloca contul și de a exclude jucătorul din sistemul de tranzacționare online a pariurilor sportive și a pariurilor de cazino.

Deschiderea unui cont WINBET

WINBET înregistrareCasa de pariuri a oferit un formular simplu pentru crearea unui cont. Fiecare client, atunci când vizitează site-ul, vede imediat butonul ”Înregistrare”: faceți clic pe el și urmați link-ul propus.

 1. În fereastra, care se va deschide, trebuie să completați rând pe rând câmpurile goale cu informații personale și financiare.
 2. Datele personale sunt reprezentate de următoarele coloane: numele și prenumele, datele pașaportului – CNP, adresa rezidențială, țara și regiunea, data nașterii și sexul.
 3. Pentru ca toate tranzacțiile să deruleze cu succes, clientul trebuie să introducă informațiile de contact: numărul său de telefon mobil, adresa de e-mail, unde vor fi primite notificările privind tranzacțiile curente.
 4. Următorul pas este generarea de login și parolă pentru autentificarea WINBET; ele trebuie să conțină 6-15 litere (minuscule, majuscule) și numere.
 5. Toate datele trebuie confirmate, bifând caseta de lângă punctual ”Termenii și condițiile operatorului de pariuri”. Astfel, dvs. confirmați acordul cu crearea unui cont, inclusiv cu toate punctele din activitatea casei de pariuri.
 1. După ce clientul a făcut clic pe butonul ”Înregistrare completă”, o confirmare sub forma unui link va fi trimisă la adresa sa de e-mail. Trebuie să urmați acest link, autentificându-vă deja sub propriile date (login și parolă).
 2. După ce ați obținut înregistrarea WINBET, ea poate fi supusă deja procesului de verificare.

Verificarea contului

Verificarea contului WINBET nu este altceva decât o verificare a documentelor furnizate de către administrația resursei.

Multe case de pariuri solicită câteva chitanțe de plată recente, scanări ale documentelor de identitate.

În loc de un număr imens de dovezi documentare, casa de pariuri WINBET solicită să furnizați doar o copie a pașaportului sau a permisului de conducere. Acest lucru este o condiție necesară și obligatorie a KYS.

Puteți trimite o copie după cum urmează:

 • În interiorul contului, găsiți secțiunea ”Profil”, accesați-o și deschideți ”Verificarea documentelor”.
 • Încărcați în prealabil o copie sau o scanare a pașaportului pe computer, apoi găsiți documentul și atașați-l într-un anumit format.
 • În categoria ”Pașaport / Buletin” puteți salva orice documente de identitate.
 • După verificare, veți primi un alt link, care vă va permite deja nu numai să depuneți fonduri, ci și să retrageți câștigurile.

Acum este momentul să efectuați prima depunere și să faceți primul pariu cu casa de pariuri WINBET!

Metode de plată disponibile pentru depozitele WINBET

WINBET metode de plată

WINBET începe cu înregistrarea și prima depunere! Dacă nu dețineți un cont WINBET, casa de pariuri vă oferă posibilitatea de a depune fonduri în valoare de cel mult 900 RON, dar să efectuați retrageri de numerar este posibil numai după verificarea completă a datelor. Există mai multe modalități disponibile pentru cetățenii români de a lucra cu numerarul. Fiecare dintre ele are propriile limite privind valoarea fondurilor într-o singură tranzacție, limita de depozit, valoarea deducerilor comisioanelor etc. Informațiile financiare, furnizate pe site-ul casei de pariuri, trebuie să fie ale dvs. personale, în caz contrar, după verificarea KYC, contul de jocuri poate fi blocat din cauza unor acțiuni suspecte, care pot fi calificate drept fraudă în rețea.

Conform legislației în vigoare, toate depozitele sunt impozitate la o rată de 2% din valoarea lor, care sunt asumate de compania de pariuri.

În România, WINBET oferă următoarele opțiuni de gestionare a numerarului:

 • Card International de credit si debit: Visa, MasterCard, Maestro cu un depozit minim de 20 RON;
 • Sisteme electronice de plată Skrill și Neteller cu un depozit minim de 20 RON;
 • Transferuri bancare cu o sumă minima de transfer de 20 RON;
 • Chitanțe cu plată în magazinele de loterie din București;
 • Carduri preplătite Paysafecard și Trustly cu o sumă minimă de 20 RON.

După cum puteți vedea, compania oferă o varietate de modalități accesibile și sigure de a depune și de a retrage fonduri, iar depozitul minim WINBET este doar de 20 RON, ceea ce permite multor jucători să testeze platforma la un cost redus!

Cum se face o primă depunere la Winbet

După crearea unui cont, puteți efectua prima plată, care pe site constituie 20 RON.

 • În colțul din dreapta sus al contului dvs. personal veți vedea soldul curent. Dacă depozitul nu a fost încă efectuat, veți vedea 0,00 RON.
 • Apoi, pe pagina unde sunt indicate toate tipurile de plăți, alegeți cea, care este cea mai acceptabilă pentru dvs.
 • De exemplu, dacă ați selectat un card de credit, se va deschide o fereastră în fața dvs., unde trebuie să introduceți următoarele date: numărul cardului de 16 cifre, codul CCV pe spate, data de expirare, numele, prenumele proprietarului și suma. Pentru a retrage banii din cont, faceți clic pe butonul ”Trimite”.
 • Rezultatul tranzacției financiare va fi reflectat în secțiunea ”Finanțele mele” – ”Plăți”.
 • După 2-5 minute în colțul din dreapta sus va apărea un sold pozitiv.
 • Toate depunerile pe site-ul WINBET sunt fără comision.
 • În același mod, puteți efectua și plăți electronice, verificând preventiv soldul în portofelele dvs. Skrill și Neteller.

Dacă decideți să transferați fonduri dintr-un cont bancar, operațiunea poate dura câteva zile. Timpul va depinde în mod direct de banca care comite. Pentru a introduce datele, trebuie să aveți la îndemână numărul contului și un sold pozitiv în cont!

Retragerea fondurilor

Pentru a retrage fonduri, compania stabilește limite: limita superioară este de 20.000 RON, limita inferioară –  de 20 RON. Agenția de pariuri WINBET este singura din România, care nu percepe comision pentru tranzacțiile financiare în cadrul resursei, dar banca poate percepe un comision de 2% sau mai mult în funcție de sumă și numărul de tranzacții pe săptămână. De exemplu, Banca Transilvania percepe 6 RON pentru fiecare tranzacție.

 • Pentru a retrage numerar, accesați contul personal și faceți clic pe butonul ”Retragere”.
 • După aceea, trebuie să alegeți o metodă de plată. Operatorul solicită, ca depunerea și retragerea fondurilor să se facă în același mod: acest lucru facilitează verificarea de către serviciul de securitate a autenticității documentelor.
 • După ce jucătorul a introdus suma, operațiunea trebuie aprobată, făcând clic pe ”Retragere fonduri”.
 • Tranzacțiile prin carduri de credit și transferuri electronice au loc în termen de 24 de ore, în timp ce un transfer bancar poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare.

Ofertele casei de pariuri WINBET

WINBET sport

Pariurile sportive, numărul de oferte și amploarea pieței – acestea sunt principalele criterii pentru alegerea unei companii de pariuri. WINBET oferă utilizatorilor săi aproximativ 15 dintre cele mai populare sporturi, inclusiv:

 • Fotbal;
 • Tenis;
 • Baschet;
 • AММ;
 • Hochei;
 • Badminton;
 • Polo pe apă;
 • Crichet;
 • Darts;
 • Tenis de masă;
 • Esports, etc.

WINBET oferte pentru sport nu sunt la fel de extinse ca în companiile internaționale Unibet și Netbet, Betano și Betfair, cu toate acestea, toate opțiunile de pariere sunt însoțite de coeficienți mari, ceea ce conferă companiei un avantaj incontestabil.

WINBET fotbal include Liga Campionilor de fotbal, Europa League si Premier League din Anglia, diviziile spaniole și germane, Liga italiană Serie A. Aici veți găsi nu numai campionate mondiale, ci și posibilitatea de a paria pe diviziile a doua și a treia, cum ar fi Liga Norvegiei sau Liga Vietnamului. Fiecare turneu internațional este format din 90-110 variante de pariere, inclusiv opțiuni expres și combinate.

Utilizatorii din România sunt deosebit de pasionați de următoarele pariuri:

 • Ambele echipe vor înscrie;
 • Ambele echipe vor înscrie și șansă dublă;
 • Pauză / final / total;
 • Șansă dublă și total.

Pariurile cu handicap asiatic sunt însoțite de cotații echilibrate și, prin urmare, sunt populare printre pariorii cu experiență.

Fanii tenisului vor găsi o varietate de piețe pentru turneele ITF și Challenger cu 20 sau mai multe opțiuni de pariere.

La baschet, puteți găsi diferite tipuri de competiții, de la Franța LNB Pro A și Austria EBL până la Euroliga Baschet și NBA. Numărul de pariuri variază de la 20 la 50 de opțiuni, în meciurile americane numărul acestora ajunge la 80! Utilizatorii pariază pe numărul total de puncte din turneu, pe victoria uneia dintre echipe, pe o victorie dublă și puncte de meci, time-out medical și amânarea meciurilor.

WINBET oferă aproximativ 40 de piețe pentru hochei pe gheață în NHL, aproximativ 30 de opțiuni de pariere – pentru turnee din Canada, Suedia, Elveția și Finlanda, inclusiv handicapul asiatic.

Pariuri esports

Sporturile electronice au început să se dezvolte rapid, în ultimii 2-3 ani numărul de jocuri interesante a crescut de câteva ori. WINBET pariuri esports – acestea sunt hituri mondiale: Counter-Strike, DOTA, LOL, Age Of Empires II, Class Royale, Magic The Gathering: Arena etc. Majoritatea utilizatorilor pariază pe victoria unuia sau a altui erou, există o mulțime de fani pe resursă care vin să urmărească un spectacol cu ​​adevărat fascinant, pe care îl organizează jucătorii profesioniști. Fiecare joc câștigă un număr enorm de pariuri cu cote mari, toate jocurile sunt de la producătorii mondiali de software de calculator – Naughty Dog, Platinum Games, FromSoftware, CD Projekt RED etc. Fiecare joc este testat și licențiat de către Comisia pentru jocuri de noroc din UE.

Pe lângă sectorul sportiv, clienții se pot distra, pariând pe evenimente politice și emisiuni de divertisment, pe premiile Oscar pentru filme, ba chiar pot să prezică și prognoza meteo.

Pariuri live și rezultate ale meciurilor

WINBET live – este o secțiune de sport, unde puteți face prezicerile dvs. în timpul turneului curent. Aproape toate casele de pariuri oferă pariuri live cu suport informațional.

Platformă WINBET e foarte receptivă, are o viteză mare de deschidere a paginii, este convenabil și ușor să faceți pariuri live. E suficient să apăsați butonul ”Pariu LIVE” și acesta îndată va fi adăugat la cuponul dvs.

Compania oferă o gamă largă în principalele tipuri de sport: fotbal, tenis, hochei, baschet și MMA. Potrivit statisticilor, în secțiunea de pariuri live WINBET depășește semnificativ giganții de tranzacționare online, precum: Netbet, Unibet și Betano. Aici veți găsi toate competițiile populare de fotbal din Ligile majore, toate meciurile NHL, turneele NBA și alte campionate internaționale.

Multe case de pariuri oferă o gamă completă de servicii pentru vizualizarea rezultatelor preliminare, în timp ce rezultatele meciurilor WINBET nu pot fi urmărite în nici-un fel. Site-ul până la moment nu are statistici informaționale. Utilizatorii pot verifica pariurile, folosind serviciul terț flashscore.com sau pot accesa istoricul pariurilor de pe pagina principală a resursei WINBET.ro și, în așa mod, pot afla cum a jucat echipa lor preferată.

Pentru a înțelege, cum decurge competiția, este creat un centru live cu afișare grafică a celor mai semnificative momente: atacuri, posesie de minge, goluri, cornere, cartonașe etc.

Un alt dezavantaj al companiei este că în WINBET streaming live nu există. Pentru pariorii moderni, această circumstanță este deprimantă. Să sperăm, că în viitorul apropiat casa de pariuri va putea oferi o gamă completă de servicii din sectorul sportului LIVE, inclusiv streaming video și opțiunea de încasare.

Este disponibil WINBET Cash Out?

Сash out – aceasta este o rambursare parțială pentru un pariu, care a fost făcut în timpul turneului. Încasarea permite jucătorilor să reducă la minimum pierderile dintr-o opțiune de pierdere. În prezent, funcția CASH OUT nu este disponibilă pentru utilizatori din cauza faptului, că clientul nu poate urmări cât de repede se desfășoară evenimentele din meci, cum se schimbă cotele.

Atunci când vor fi adăugate statisticile și streaming video, opțiunea va deveni un asistent indispensabil pentru mulți pariuri, care și-au făcut din hobby unul dintre principalele tipuri de câștiguri. Mulți oameni doresc să urmărească cursul evenimentului sportiv actual cu ochii lor și să manevreze în conformitate cu modul, în care se joacă pariul.

Versiunea mobilă WINBET

WINBET mobile

Compania oferă o platformă modernă de pariuri-online. WINBET versiunea mobilă este disponibilă din orice browser. Este suficient să întroduceți numele casei de pariuri și să faceți clic pe link pentru a începe să plasați pariurile dvs. pe sport și cazinouri. Interfața resursei este identică cu sursa oficială. Toate opțiunile sunt plasate în meniul din bara de instrumente de sus. Pe ecranul principal, folosind două butoane ”Pariuri” și ”Pariuri LIVE”, puteți accesa orice sport și puteți face presupunerile dvs.

În versiunea mobilă, fiecare jucător are acces la jocuri de noroc și la secțiunea de cazinouri în întregime, are posibilitatea de a juca la Casino Live, ruleta și blackjack. Însă descărcarea aplicației WINBET nu va funcționa, deoarece ea nu există. De asemenea, este imposibil să specificăm dacă software-ul este în curs de dezvoltare, deoarece nu există informații despre această problemă.

Asistență Clienți

WINBET a organizat bine feedback-ul, oferind multe modalități de comunicare cu clienții.

Principala metodă de răspuns rapid rămâne Live Chat WINBET, care poate fi accesat non-stop. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe butonul din colțul din dreapta jos al ecranului principal și să completați formularul cu întrebarea. Feedback-ul are loc în 2-5 minute, managerul va oferi un răspuns detaliat la întrebarea dvs. în limba română.

Pentru a contacta operatorul, există un număr de telefon direct 0316-308-777, care funcționează 24/7.

Pentru rezolvarea problemelor complexe, a litigiilor financiare, puteti trimite corespondența prin e-mail contact@WINBET.ro , atașând la scrisoare copiile tuturor documentelor necesare. Timp de răspuns – 24 de ore.

Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul companiei, în secțiunea ”WINBET contacte există o adresă a Sediului central al WINBET – Malta, Tower Business Center, Tower Street, Svatar, Birkirkara, BKR4013, unde puteți trimite corespondența poștală.

Secțiunea ”Întrebări frecvente” este completată cu întrebări, formulate de orice utilizator mediu. Aici veți găsi o mulțime de informații despre activitatea resursei în ansamblu, despre pariuri și coeficienți, despre jocuri și responsabilitatea pentru acestea, despre depuneri și retrageri de fonduri.

Avantaje și dezavantaje

Casa de pariuri WINBET este una dintre noile companii de pe piața de tranzacționare online din România. Ea a primit licență națională, urmărește o politică de joc corect și responsabil, se dezvoltă și își extinde treptat piața.

Începând cu 2020, casa de pariuri este sponsorul oficial al competițiilor naționale de fotbal.

ONJN este responsabil pentru toate tranzacțiile financiare dintre casa de pariuri și jucători. Compania efectuează plăți în 100% din cazuri, în baza prevederilor Regulamentului privind pariurile online.

Resursa este tradusă integral în limba română, interfața este intuitivă și ușor de utilizat.

Alături de avantaje, WINBET are și câteva dezavantaje care merită a fi menționate. De exemplu, e de dorit să fie modificat serviciul de pariuri LIVE, adăugând la el video streaming și opțiunea de a încasa pariurile, ce va crește simțitor numărul de vizitatori ai resursei în ansamblu.

Un bonus de stimulare în secțiunea sportivă ar fi o inovație plăcută pentru jucătorii noi, dar deocamdată casa de pariuri oferă bonus de bun venit doar în secțiunile jocurilor de noroc și cazinou.

Desigur, compania este tânără, se află în curs de dezvoltare și are toate șansele de a se stabili în linia celor mai buni operatori de pariuri. Potrivit recenziilor independente, WINBET este printre primele 10 cele mai populare case de pariuri din România în 2020. Sperăm, că în viitor compania va îmbunătăți gama de servicii oferite și va multiplica funcționalitatea utilă.

Opinia experților

WINBET este una dintre noile companii de pariuri la nivel internațional, care a reușit să obțină aprobarea autorităților române, obținând în 2018 Licență națională. Casa de pariuri oferă piețe sportive bune și cote mari, care variază în funcție de categoria meciului. Clienții iubesc WINBET pentru simplitatea interfeței, pentru onestitatea pariurilor, pentru un serviciu bun și procente mari de plată.

Întrebări frecvente

Există un bonus fără depunere pentru înregistrarea în WINBET?

Există o aplicație WINBET pentru dispozitive mobile?

WINBET oferă pariuri gratuite pentru jucătorii noi?

Adaugă un comentariu