TOP Bonus pariuri sportive online

Atunci când se face alegerea unei case de pariuri, mulți jucători se concentrează nu numai pe ofertele de pariuri, ci iau în considerare și stimulenții suplimentari, pe care operatorul îi oferă sub formă de promoții permanente sau unice, pariuri gratuite și fără depunere, pachete de bun venit pentru prima intrare etc. Cele mai bune case de pariuri online pentru bonusuri și promoții au o licență națională a ONJN din România, navighează liber pe piață, oferind servicii de înaltă calitate și sprijin decent clienților săi.

Bonus pariuri sportive

TOP 5 bonus de bun venit
Publicwin
Depozit 100 RON
+
Bonus 200%
=
Pariu fara Risc 300 RON
Obțineți bonus
Betano
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus
Favbet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus
Fortuna bet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Total 200 RON
Obțineți bonus
Unibet
Depozit 100 RON
+
Bonus 100%
=
Pariu fara Risc 200 RON
Obțineți bonus

În TOP bonus pariuri sportive în 2024 sunt incluse:

Înainte de a utiliza bonusul sau de a participa la o anumită promoție, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

Ce criterii au fost utilizate la compilarea topului celor mai bune bonusuri pentru pariurile sportive

La alcătuirea clasamentului celor mai bune case de pariuri din România, care oferă și cele mai memorabile și mai interesante bonusuri, au fost utilizate câteva criterii de selecție:

 1. Tipul de bonus: pariu fără risc sau un anumit procent (de la 50% la 100%) din suma primului depozit, precum și pariuri gratuite.
 2. Suma bonusului: un procent din suma pariului sau din suma depozitului, în funcție de termenii ofertei, de exemplu, bonusul de bun venit poate fi de la 50% și mai mult. Cu cât este mai mare suma bonusului, cu atât jucătorul poate obține un câștig mai impresionant.
 3. Suma pariată: clientul este interesat ca cifra de afaceri a fondurilor să fie cât mai mică, iar timpul de utilizare a bonusului – cât mai îndelungat. Bonusul cu un rollover de 3 ori timp de 30 de zile este considerat mai atractiv decât bonusul cu un rollover de 5 ori timp de 7 zile.
 4. Condiții de prelungire: acestea includ tipurile de pariuri participante. Există promoții, în care nu sunt acceptate pariurile LIVE, opțiunile multiple sau handicapurile asiatice.
 5. Disponibilitatea promoțiilor exclusive: pariuri cu cote crescute pe anumite tipuri de meciuri, pariuri aniversare, stimulente pentru participarea la concursuri, bonusuri pentru pariuri multiple etc.

Regulile bonusurilor se schimbă în mod constant, casele de pariuri monitorizează activitatea clienților și schimbă condițiile de pariere. Prin urmare, este important ca jucătorii să fie mereu la curent cu actualizările și intrarea în vigoare a noilor promoții.

Tipuri de bonusuri în companiile de pariuri

Bonusuri case de pariuri reprezintă un întreg sistem de recompense, care este dezvoltat cu scrupulozitate de către comercianții cu experiență, angajați în companiile de pariuri online. ScopulBonus pariuri sportive fiecărei promoții este de a atrage atenția vizitatorilor resursei asupra jocurilor, de a crește activitatea clienților și de a-i ajuta să se alăture procesului de pariere la costuri minime.

 1. Bonus de bun venit pentru prima depunere – o promotie clasica, fara de care inregistrarea unui client pe site nu este completă. În cele mai dese cazuri, promoția presupune 50% sau mai mult în contul dvs. din valoarea primului depozit. De exemplu, Betano și Superbet oferă 100% din depozit, iar PUBLICWIN – până la 210% din suma primei depuneri!

În pachetul de bun venit, bonusul este oferit sub mai multe forme:

 • Creditarea instantanee a unui anumit procent din depozit cu un sistem minim de pariere;
 • Un pariu fără risc cu acoperire totală sau parțială a pierderilor. De exemplu, BETFAIR oferă acoperire în valoare de 100% din suma pariului, dar nu mai mult de 550 RON.
 • Freebet nu necesită efectuarea unei depuneri. Puțini operatori oferă gratuit bonus pariurile online, printre aceștea sunt: BETANO, 888SPORT și WINMASTER.
 1. Bonus fără depunere – reprezintă un fel de truc de marketing, pentru a atrage jucătorii fără o plată în avans. De cele mai dese ori, acesta poate fi întâlnit în programele de loialitate ale cazinourilor online.
 2. Bonus pentru pariere de pe dispozitive mobile sau prin aplicații – el este destul de popular, deoarece Android și iOS sunt folosite astăzi pretutindeni. Casele de pariuri propun clienților să descarce aplicația sau să utilizeze versiunea mobilă la prima intrare. Pentru înregistrarea mobilă există o recompensă. Acest lucru oferă publicitate produsului software și creează un mediu favorabil pentru pariurile mobile.
 3. Promoții regulate – acestea pot fi complet diferite pentru fiecare casă de pariuri. Operatorii doresc să iasă în evidență într-un mediu competitiv prin crearea unor oferte speciale. Acestea includ: rambursarea sumei pariului pentru turneele de fotbal cu un scor final de 0/0, bonusuri în programul de loialitate, asigurare săptămânală, stimulare suplimentară a meciurilor Football Predictor și Pronobet, programe pentru clienții VIP.
 4. Promoții periodice – sunt valabile pentru un timp strict alocat, sunt programate pentru un anumit eveniment. Puteți găsi adesea promoții pentru turnee internaționale (Liga 1 Betano), dedicate startului sezonului de tenis sau hochei, bonusuri valabile de la 00 00 luni până la 24 00 duminică. Jucătorii primesc pariuri fără risc și gratuite, bonusuri pentru reaprovizionarea contului și puncte suplimentare în categoria LIVE.
 5. Bonusuri speciale – sunt clasificate ca promoții unice. Acestea includ: un cadou de ziua de naștere din partea agenției de pariuri, bonusuri personale pentru participare activă, pentru înregistrarea unui prieten printr-un link de recomandare, promoții pentru high rollers, bonusuri pentru statut etc.

Ce tipuri de bonusuri există

Bonusurile caselor de pariuri sunt adesea numite oferte speciale, acțiuni, promoții etc. Ele sunt o încurajare pentru cei, care de abia au intrat în joc, pentru clienții permanenți ai agenției de pariuri, pentru cei, care își fac presupunerile în anumite turnee. Dar scopul principal, pe care îl urmărește casa de pariuri distribuind „chifle”, este de a atrage noi jucători, de a-și extinde sfera de influență pe piața de pariuri. Numărul de utilizatori înregistrați va depinde în mod direct de faptul, cât de eficient este dezvoltat sistemul de bonusuri.

 1. Bonusul cu condiții de rollover este emis o dată sau de mai multe ori per înregistrare. Acesta include un sistem de pariere, care trebuie urmat pentru a obține premiul râvnit! Raportul procentual poate fi diferit, de la 50% la 210%, jucătorul trebuie să parieze de mai multe ori suma depozitului împreună cu bonusul.
 2. Freebet sau pariul gratuit se referă la promoțiile periodice. Acesta se anunță cu o anumită ocazie: de ziua de naștere a jucătorului, după efectuarea unei depuneri (de exemplu, fiecare al 10-lea depozit include bonusuri) sau cu ocazia unui turneu important.

Promoția are și un rollover – rulajul de fonduri pentru a îndeplini condițiile bonusului. În caz de pierdere, clientul primește înapoi suma pariului său. Deci, costurile sale sunt egale cu zero. Bonusul gratuit are de obicei un preț fix, cum ar fi 40 RON sau 10 RON. Prețul nu depinde de suma pariată și se adaugă integral la efectuarea rollover-ului.

 1. Un pariu fără risc se numește pariu asigurat. Conform termenilor, clientul poate primi înapoi în cont o sumă totală sau parțială în cazul, în care cuponul său este pierdut.

Ce este rollover în pariurile sportive

Bonusurile caselor de pariuri online includ anumite reguli de pariere. Rollover-ul înseamnă că bonusul în pariurile online trebuie utilizat de mai multe ori.

Condiții principale:

 • perioada bonusului;
 • cerințe privind coeficientul;
 • tipul ofertei.

Iată un exemplu: agenția vă oferă un bonus de bun venit cu un rollover de 5 ori în valoare de 300 RON pentru pariurile individuale, care vor avea cote de cel puțin 1,50 cu o perioadă de încheiere a promoției de 30 de zile. Aceasta înseamnă, că participantul va trebui să plaseze pariuri în valoare totală de 1.500 RON în cursul lunii curente. Pentru participare vor fi acceptate doar cupoanele cu cote mai mari de 1.50.

Pentru cei, care s-au înregistrat din simplu interes, condițiile bonusului pot părea copleșitoare, dar pariorii adevărați, care sunt obișnuiți să meargă la victorie, au întotdeauna șansa de a atinge obiectivul cu un profit bun.

Sfaturi utile despre bonusuri în procesul de pariere

Paginile promoționale atrăgătoare pot induce în eroare un începător. Fără a studia în detaliu condițiile fiecărui bonus, el se poate pur și simplu înșela de un ambalaj frumos. Prin urmare, înainte de înregistrare, este important să vă familiarizați cu bonusurile nu doar superficial, ci să studiați în detaliu condițiile de pariere ale fiecăruia dintre ele.

Perioada bonusului va fi cardinal diferită pentru fiecare agenție. De exemplu, există case de pariuri, în care bonusul trebuie să fie pariat în prima săptămână după crearea unui cont, iar cineva oferă jucătorilor 30 de zile pentru a se alătura procesului de pariere.

Bonusul de bun venit este utilizat o singură dată cu condiția creării unui cont de la o singură adresă IP. Termenii și condițiile, care, de obicei, se plasează în secțiunea ”Bonusuri”, indică dacă este necesar un cod de joc pentru primul bonus, cum să îl solicitați sau lăsați câmpul din formularul de înregistrare necompletat, deoarece punctele de joc sunt acordate automat.

Bonus pariuri sportive poate include restricții privind tipurile. De exemplu, pot participa următoarele: pariuri expres, LIVE, handicapuri europene sau asiatice. Accesând secțiunea de oferte sportive, lângă pariul bonus veți vedea o pictogramă aprinsă, indicând participarea acestuia la promoții.

Nu toate agențiile acceptă plățile electronice ca sistem de plată, care poate participa la promoții. Acestea includ, de exemplu, Skrill sau Neteller. Prin urmare, în timpul înregistrării, va trebui să specificați modul, în care intenționați să faceți depunerile, ținând cont de dorința dvs. de a participa la sistemul de bonusuri. Uneori, agenția informează jucătorii, că aceștea pot solicita participarea la promoții cu efectuarea depozitului prin intermediul portofelului electronic.

Dacă prevederile bonusului nu sunt îndeplinite, casa de pariuri are dreptul să-l dezactiveze. În acest caz, suma promoțională va fi anulată automat în contul dvs. de joc. Și rețineți: toate bonusurile sunt jocuri de noroc, într-un fel sau altul, pariorul va trebui să respecte regulile companiei de pariuri, îndeplinind pas cu pas cerințele de pariere ale acesteia.