Winmasters
9.0 Evaluare
Bonus de până la 500 LEI
Sporturi Pariuri Live Cazino Live Cazino
18+ | Citiți cu atenție termenii și condițiile.
Fondat 2014
Numărul de licență L1160650W000194

Winmasters – casa de pariuri sportive din România

Winmasters

Compania de pariuri Winmasters aparține mărcii comerciale WM Interactive Limited, a fost înregistrată ca o companie de pariuri sportive și cazinou în Malta în 2014. Pe teritoriul țării noastre, Winmasters a devenit primul care a primit în 2018 un permis oficial și o licență națională ONJN, de atunci se dezvoltă rapid pe piața internă de tranzacționare a pariurilor online și oferă servicii de înaltă calitate.

Pe site, toate informațiile sunt bine structurate, aranjate pe secțiuni, sunt ușor de găsit. Winmasters pariuri sportive oferă, de asemenea, pariuri sportive în mai mult de 20 de discipline, pentru comoditate, fiecare opțiune poate fi găsită în câteva secunde și se poate face un pariu în două clicuri.

Printre aspectele pozitive ale Winmasters se numără:

 • Crearea propriilor opțiuni de pariere;
 • O gamă largă de pariuri sportive;
 • Bonusuri originale și oferte promoționale interesante;
 • Pariuri fără risc.

Compania, la fel ca multe alte case de pariuri, care operează în România, percepe un comision pentru depuneri și retrageri, în medie 2% din suma transferului.

Unii utilizatori notează, că bonusul de bun venit este destul de mare, dar condițiile de pariere sunt incredibil de dificile, astfel încât doar câțiva reușesc să obțină un profit. Casa de pariuri este destul de tânără, așa că există unele dificultăți în activitatea resursei. De exemplu, chat-ul online funcționează lent, timpul de răspuns este de 20 de minute sau mai mult. De asemenea, ar fi bine să sporească numărul de transmisiuni în direct și să fie simplificată procedura de verificare a documentelor utilizatorului în timpul înregistrării.

Designul și funcționalitatea site-ului web

Winmasters site-ul

Site-ul Winmasters România din 2015, a suferit modificări semnificative în bine și acum oferă servicii de înaltă calitate. Secțiunea de sport a fost extinsă, incluzând transmisiuni în direct ale celor mai importante meciuri internaționale. Odată cu introducerea opțiunii de retragere, numărul jucătorilor interesați a crescut de mai multe ori împreună cu piețele LIVE. Potrivit statisticilor, cele mai populare opțiuni de pariere în 2020 sunt: ​​numărul de goluri într-un turneu, numărul de lovituri libere, numărul de cornere, aruncări de la margine și cartonașe roșii. În fiecare lună compania oferă aproximativ 60.000 de evenimente sportive în secțiunea pre-meci și aproximativ 25.000 în secțiunea pariuri live.

Serviciul face posibilă realizarea unei previziuni pentru viitorul rezultat al unui eveniment politic sau al unui spectacol de divertisment.

Winmasters închiriază de câțiva ani o încăpere pentru cazinou online în Marriot Bucharest, situat în Budapesta, și oferă clienților săi doar cele mai noi și mai bune jocuri de la producătorii mondiali – Microgaming, Play’n GO și Isoftbet.

Compania își exprimă speranța, că cooperarea fructuoasă și pe termen lung cu SBTech Corporation va permite actualizări constante. Casa de pariuri ține pasul cu vremurile și oferă doar conținut software de înaltă calitate și o platformă excelentă de pariuri.

Promoții și bonusuri Winmasters

Winmasters promoții

Fiecare casă de pariuri vrea să iasă în evidență cu ceva special printre concurenți. Promoțiile Winmasters – aceasta nu este doar salutul casei de pariuri, acestea sunt extrageri în mod continuu, acestea sunt pariuri fără risc și fonduri suplimentare la bonusuri pentru utilizatorii activi.

Compania ofera tuturor jucatorilor noi inregistrati 100% din depozit, dar nu mai mult de 500 RON. Bonusul Winmasters se eliberează automat jucătorului, dacă acesta acceptă termenii și introduce un cod promoțional în câmpul pentru bonus, în așa mod el este de acord cu termenii și condițiile sistemului de bonusuri al casei de pariuri. În ciuda parierii destul de dificile, bonusul este utilizat de toți participanții la site-ul de pariuri.

Bonus de înregistrare Winmasters de asemenea, include o rată fără risc de 40 lei românești.

Înainte ca compania să aprobe participarea la promoții, datele dvs. vor fi verificate temeinic de KYC (copii ale CI și tipul de plată selectat).

Winmasters bonus de bun venit

Winmasters bonus de bun venit

Cod bonus Winmasters pentru primirea unui bonus de bun venit – bonus500, acesta trebuie introdus în câmp la completarea formularului de înregistrare.

 1. După înregistrare, nu trebuie să treacă mai mult de 14 zile înainte ca jucătorul să poată folosi salutul de la companie.
 2. Depozitul minim – nu mai mic de 50 RON.
 3. Rollover de 8 ori pentru pariuri individuale cu un coeficient de 1,65;
 4. Rollover de 8 ori pentru pariuri cumulative cu un coeficient de 2.30;
 5. Perioada de utilizare a bonusului este de 14 zile.
 6. Depunerile prin transferuri electronice Skrill și Neteller nu sunt incluse în ofertă.
 7. Promoția ”Bonus de bun venit Winmasters” nu include pariuri de sistem, pariurile CashOut și cupoane cu marjă zero.

Condițiile de bonus includ, de asemenea, pariuri fără risc în valoare de 40 lei, care sunt marcate ”Bonus 500”.

Printre alte promoții cele mai interesante sunt:

 • Pariuri gratuite în secțiunea sport;
 • Rotiri gratuite în secțiunea cazinou;
 • Happy hours, când jucătorii pot obține până la 100% din pariul făcut la acel moment ca cashback;
 • Rambursarea pariului atunci când scorul este 0: 0;
 • Rambursare până la 60% în pariurile combinate, unde suma va depinde de numărul de rezultate din cupon (minim-4, maxim-14);
 • Asigurarea tarifelor combinate în cazul unei prognoze greșite;
 • Bonus de reîncărcare.

Pentru a afla, care dintre bonusuri sunt disponibile în prezent, vizitați secțiunea „Promoții” de pe pagina principală a site-ului.

Deschiderea unui cont Winmasters

Winmasters înregistrareOdată ajuns pe site-ul de pariuri winmasters.ro, dvs., ca viitor client, trebuie să vă creați propriul cont de utilizator, parcurgând un proces simplu de activare a datelor, completând formularul și efectuând un depozit.

Înregistrarea Winmasters este un proces standard, care necesită ca jucătorului să se concentreze și să aibă la dispoziție câteva minute pentru a completa formularul pas cu pas.

 1. Faceți clic pe butonul ”Începe înregistrarea”, în fața dvs.se va deschide o fereastră, câmpurile acesteia trebuie să fie completate pas cu pas.
 2. Prima coloană conține informații personale, inclusiv numele și prenumele, sexul, data nașterii, de asemenea adresa și CNP. Nu uitați de regiunea de reședință (România).
 3. Următoarea coloană constă din date de contact, care indică numărul de telefon mobil, adresa rezidențială, indexul și adresa de e-mail, unde vor fi trimise toate notificările despre tranzacțiile financiare. Dacă jucătorul nu are poștă electronică, ea va trebui generată, deoarece activarea contului are loc inclusiv și prin intermediul adresei de e-mail.
 4. În continuare, completați informațiile personale de conectare: trebuie să veniți cu un login și o parolă, formate din 6-20 litere latine și numere.
 5. O condiție prealabilă pentru feedback este alegerea monedei. Site-ul oferă euro, dolari și moneda națională a României – leul. Vă recomandăm să alegeți RON pentru a evita comisioanele mari în timpul conversiei.
 6. Pentru ca ochii să nu obosească în timpul ședințelor lungi, trebuie să selectați formatul: fracționat, american sau zecimal. În România, zecimala este mai des folosită, aceasta este de dimensiune medie a numerelor și a fonturilor.
 7. Winmasters conectare va fi finalizată atunci, când veți face clic pe bifa de lângă termenii și condițiile operatorului de pariuri.
 8. Apoi, faceți clic pe butonul ”Creați un cont”, după care un link de activare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail. Trebuie să urmați link-ul, specificând numele de utilizator și parola personală la prima autentificare.

Verificarea contului

Deoarece casa de pariuri are o licență națională a României, aceasta este pe deplin supusă reglementărilor interne ale țării. Pentru ca activitatea pe site-urile de jocuri să fie transparentă, toate datele personale ale clienților sunt verificate foarte minuțios. Verificarea contului Winmasters este un proces destul de lung, care poate dura între 2 și 5 zile.

În interiorul contului există o secțiune „Documentele mele”, unde vor fi stocate datele pașaportului sau o scanare a oricărui alt document de identitate. Dacă documentul nu este atașat în termen de 14 zile de la data primei autentificări, contul clientului va fi blocat.

Pentru a depune fonduri prin intermediul unui card de credit, în secțiunea ”Documentele mele” trebuie atașate o scanare sau o fotografie cu numărul cardului parțial închis. Dacă utilizați portofele electronice, în documente trebuie salvată o captură de ecran cu datele Skrill sau Neteller. Când un jucător alege plata bancară ca sistem de plată, trebuie să atașeze și o scanare a ultimului document de plată (o factură sau un extras pentru facturile de utilități).

Metode disponibile pentru efectuarea unui depozit în Winmasters

Winmasters metode de plată

Winmasters este o casa de pariuri de incredere si testata in timp, care ofera mai multe tipuri de manipulare a numerarului, aplicabile pe teritoriul Romaniei:

 • Carduri internaționale de credit sau debit Visa, Mastercard sau Maestro. Depozitul minim al Winmasters este de 40 RON, iar cel maxim – de 9000 RON. Toate transferurile prin carduri de credit implică un comision de la 2 până la 4%, conform legislației române.
 • Portofele electronice Skrill și Neteller cu un depozit minim de 40 RON și maxim 9000 RON. Depozitul este creditat fără comision, în termen de 1 minut de la procesarea cererii.
 • Carduri Paysafecard preplătite cu un depozit minim de 40 RON și o sumă maximă de 9000 RON.
 • Transferuri bancare cu suma minima de 40 RON si suma maxima de 9000 RON. Depozitele sunt efectuate după câteva zile, în funcție de banca selectată.

Efectuarea primului depozit în Winmasters

 • Pentru a face o depunere, trebuie să deveniți participant înregistrat la site-ul de pariuri Winmasters și să vă conectați la resursă cu numele de utilizator și parola.
 • În colțul din dreapta sus, găsiți butonul ”Trimite”. O fereastră cu mai multe opțiuni se va deschide lângă acesta: card de credit, card preplătit, portofele electronice.
 • După ce ați ales una dintre metode, faceți clic pe ”Depunere”, după care veți fi redirecționat către pagina de introducere a sumei.
 • Pentru cardurile de credit, trebuie să completați toate detaliile cardului dvs. de credit, inclusiv numărul CVV2 de pe spate.

Retragerea fondurilor

Winmasters își asumă întreaga responsabilitate pentru lucrul cu finanțele clienților, stochează datele jucătorilor pe site în sistemul SSL, nu permite accesul terților și oferă cele mai sigure modalități de retragere a numerarului:

 • Carduri de credit standard internaționale;
 • Portofele electronice Skrill și Neteller;
 • Transferuri bancare.

Pentru retragerea numerarului se folosește un sistem de plată identic, ca în depozit, cu excepția cardurilor preplătite. În cazul în care clientul folosește Paysafecard la depunere, acesta poate primi fonduri doar prin transfer bancar cu o sumă minimă de 350 RON în termen de 2-4 zile lucrătoare.

Retragerea fondurilor se efectuează în secțiunea ”Retragere fonduri” din colțul din dreapta sus pe pagina principală.

Pentru toate celelalte sisteme, suma minimă de retragere este de 80 RON, tranzacția se efectuează în 24 de ore.

Comisionul variază de la 2 la 3%, în funcție de sistemul de plată ales și de frecvența cererilor de retragere. Înainte de a primi câștigurile râvnite, datele dvs. vor fi verificate de KYC. În cazul în care nu furnizați informații personale și financiare, compania are dreptul de a vă bloca contul până când toate circumstanțele nu vor fi clarificate.

Ofertele casei de pariuri Winmasters

Winmasters oferă

Winmasters a îmbunătățit semnificativ gama de servicii oferite, extinzând variantele de pariuri sportive și oferind utilizatorilor aproximativ 28 de sporturi, inclusiv cele populare și mai puțin cunoscute.

Lista celor mai frecvente în România include:

 • Fotbal;
 • Baschet;
 • Tenis;
 • АMM;
 • Motorsport;
 • Volei;
 • Handbal;
 • Box;
 • Formula 1;
 • Surfing;
 • Speedway;
 • Șah;
 • Triatlon;
 • Esports, etc.

Fotbalul mare este reprezentat de Liga campionilor, Europa League, cele mai bune campionate naționale (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc.).

În secțiunea Evenimente de fotbal veți găsi o mulțime de pariuri pe meciurile din Spania, Franța, Germania, Islanda, Superliga Indonezia, toate Ligile campionatului brazilian.

Pe site-ul Winmasters puteți găsi toate campionatele de volei din Rusia, Germania, Grecia, Cehia, Brazilia, Polonia și Italia.

Ofertele Winmasters în tenis în pariurile pre-meci nu sunt foarte mari, cu toate acestea, fiecare turneu include 30 sau mai multe opțiuni de pariere. Cele mai populare sunt pariurile pe câștigător în competițiile ITF și Challenger.

Pe lângă NBA, la baschet sunt reprezentate Ligile europene, precum și echipe din Israel, Lituania, Suedia etc.

Pentru sporturile puțin cunoscute sau nepopulare în România, site-ul prezintă aproximativ 10 opțiuni de pariere, pentru cele mai populare evenimente sportive – până la 50 de opțiuni per fiecare meci, pentru evenimentele top – de la 100 la 300 de tipuri de pariuri. Acestea sunt nu doar handicapul european și piața pe rezultat și pe mai mult / mai puțin, unde coeficienții pot ajunge la 30,0. Operatorul de pariuri oferă opțiuni bune pentru handicapul asiatic în două versiuni: cornere și cartonașe.

Winmasters pariuri esports devin din ce în ce mai interesante și mai diverse. Call of Duty: Warzone, Hearthstone, FIFA, World of Tanks, Overwatch, League of Legends – aceasta este o listă incompletă de jocuri, prezentate de operator. Competițiile se desfășoară la nivel internațional, cu implicarea unui număr mare de fani.

Compania adera la un sistem flexibil de coeficienti. Comparându-le cu organizațiile concurente, putem menționa, că ea schimbă cotațiile în direcția jucătorului, atrăgând astfel clienții de partea sa. Datorită acestei politici, casa de pariuri a câștigat un mediu de joc stabil și o reputație puternică.

Pe lângă sport, pe site puteți face o prognoză pentru evenimente politice, rezultatele emisiunilor de divertisment și premiile mondiale de film.

Pentru a spori interesul clienților, compania oferă o promoție interesantă ”Pariuri de la utilizatori”. Jucătorul poate adresa către administrație propunerile sale proprii de pariuri, care se referă la diverse previziuni. Dacă angajații companiei de pariuri consideră că propunerea este utilă, va fi luată în considerare opțiunea propusă de utilizator.

Winmasters pariuri Live

Winmasters live – o secțiune cu prezență bună și o gamă largă de pariuri prezentate. Toate sporturile din pre-meci sunt identice cu secțiunea live.

Informațiile despre turneele, care au loc online, pot fi urmărite pe fila laterală. În același loc, jucătorii pot urmări rezultatele competițiilor anterioare, folosind opțiunea Betradar.

În timpul turneului online, funcționează Winmasters Live Scores – un serviciu de scor curent cu 28 de puncte de supraveghere video. Până în prezent pe piața din România, această ofertă este cea mai bună din punct de vedere al calității și cantității de informații utile, care sunt actualizate constant.

Winmasters Live Streaming oferă streaming video în calitate HD, aici sunt difuzate doar cele mai populare meciuri: Bundesliga Germaniei, La Liga Spaniei și Ligue 1 din Franța, precum și turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În 2020, compania a introdus o opțiune de încasare, care a crescut interesul pentru secțiunea LIVE per ansamblu. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de vizitatori, iar numărul de vizionări ale meciurilor aproape s-a triplat! Ar fi de dorit, ca programul evenimentelor curente să includă nu doar turnee internaționale, ci și campionate naționale, de asemenea și evenimente exclusive. La momentul actual, toate vizualizările pentru utilizatorii înregistrați sunt gratuite.

Aplicație Winmasters pentru dispozitive mobile

Winmasters aplicație

Fiecare casă de pariuri oferă servicii, care pot fi accesate direct de pe un dispozitiv mobil. Dacă aveți un sistem de operare iPhone, iPad sau Android încărcat pe gadgetul dvs., atunci versiunea mobilă a Winmasters va fi complet adaptată acestuia. Activitatea site-ului va fi mai rapidă și mai stabilă dacă veți descărca aplicația mobilă Winmasters mobile. Clientul nu numai că va avea acces la funcționalitățile suplimentare (Streaming live Winmasters și notificări despre modul în care se schimbă cotele de pariuri) – el va avea un nivel suplimentar de protecție și posibilitatea de a rămâne în contact cu operatorul de pariuri 24/7.

 1. Descarcă Winmasters pentru Android direct de pe site în secțiunea Mobile. Pe pagina principală a resursei în secțiunea ”Aplicații mobile” există un fișier pentru descărcare. Download Winmasters app și permiteți instalarea de fișiere din surse necunoscute în setările telefonului.
 2. Pentru IOS și ANDROID, aplicația se instalează și prin intermediul magazinului online AppStore. În bara de căutare trebuie să introduceți numele site-ului de pariuri și să obțineți acces la fișiere.
 3. După finalizarea descărcării, trebuie să deschideți programul de aplicații pe smartphone și să utilizați toate funcționalitățile acestuia.
 4. În special, pentru sistemul Android, puteți descărca programul prin cod QR, făcând clic pe link-ul din secțiunea Mobile.
 5. Accesați secțiunea ”Aplicații mobile”, găsiți codul și citiți-l, folosind telefonul. După scanare, sistemul va descărca automat aplicația. Apoi, toate acțiunile vor fi identice cu instalarea aplicației din sursa oficială: trebuie să modificați notificările din setările de securitate, permițând descărcarea Winmasters apk.

 După instalare, fiecare jucător va obține:

 • Acces la secțiunea de sport și la toate funcționalitățile, inclusiv secțiunea de pariuri live și transmisiuni live;
 • Posibilitatea de a efectua o depunere, folosind oricare dintre metodele propuse și de a retrage câștiguri;
 • Posibilitatea de a participa la promoțiile disponibile;
 • Acces la notificări despre competițiile curente;
 • Dreptul de a participa la ”Plus Bets” și ”Pulsebet”;
 • Acces la cazinou online cu 250 de opțiuni pentru jocuri de noroc, sloturi, jocuri clasice de masă și evenimente esports.

Winmasters App este o opțiune excelentă a unei noi aplicații mobile, care funcționează stabil și oferă oportunități nelimitate de pariere de oriunde din lume.

Asistență Clienți

Oferirea de suport clienților casei de pariuri este o parte integrantă a Serviciului de asistență. Dacă aveți probleme cu pariurile, puteți contacta Winmasters Live chat, care este deschis de la 9 00 la 23 00, ora locală. Pe parcursul activității casei de pariuri au fost înregistrate plângeri cu privire la chat-ul online din cauza perioadei lungi de așteptare pentru un răspuns. Clienții nu au putut primi ajutor timp de o jumătate de oră, în timp ce formularul presupune un sistem de răspuns instantaneu. Comunicarea se desfășoară în limba română; posibil, din cauza volumului mare de muncă și a numărului mic de angajați competenți, chat-ul funcționează foarte lent.

Winmasters contacte include, de asemenea, și o adresă de e-mail, prin intermediul căreia administrația resursei examinează reclamațiile și sugestiile privind activitatea resursei în ansamblu.

De asemenea, este populară secțiunea” Întrebări frecvente”, unde sunt puse în discuție toate problemele, ce țin de pariuri și cote, de retragerea câștigurilor și de caracteristicile suplimentare ale resursei.

Opinia experților

Winmasters – o casă de pariuri cu licență internațională, emisă în 2015 de către Comisia pentru jocuri de noroc în Malta. În plus, operatorul de pariuri are toate motivele să devină una dintre cele mai bune companii de pariuri din țara noastră, având și o licență națională. Platforma online este foarte convenabilă pentru plasarea pariurilor și poate concura cu casele de pariuri cu renume mondial. Dacă nu v-ați ales încă casa de pariuri în lumea tranzacționării online, vă recomandăm să alegeți Winmasters, care are toate șansele să devină una dintre primele companii din România, care vinde pariuri pe sport și cazinou!

 Avantaje și dezavantaje

Winmasters este o agenție, care în câțiva ani a reușit să tripleze numărul de utilizatori! Din 2018, site-ul s-a schimbat mult în bine. Acum, în secțiunea sportivă există aproximativ 28 de tipuri dintre cele mai populare și exclusive sporturi, aici puteți paria pe evenimente politice și spectacole de divertisment.

Compania SBTech a dezvoltat un design de pagină interesant, cu un logo pop-up, care face aspectul acesteia și mai atractiv și mai ușor de recunoscut. Casa de pariuri investește foarte mult în extinderea gamei de servicii de jocuri de noroc, adăugând noi sloturi și evenimente esports, aplicând cele mai mari cerințe în materie de tehnologie.

Winmasters desfășoară transmisiuni live de înaltă calitate, are opțiuni de încasare, oferă pieței românești posibilitatea de a se promova activ pe arena internațională. Dar, în același timp, compania trebuie să se concentreze asupra serviciului de feedback, sporind numărul de canale de servicii și îmbunătățind viteza și calitatea comunicării.

Întrebări frecvente

Winmasters este legal în România?

Winmasters desfășoară emisiuni live de meciuri?

Opțiunea Cash Out este disponibilă în Winmasters?

Adaugă un comentariu