Superbet aplicație de pariuri sportive

Având în vedere nevoia crescândă a clienților companiei de a paria pe evenimente sportive folosind smartphone-uri sau tablete, Superbet oferă posibilitatea de a descărca și instala gratuit o aplicație mobilă oficială, care oferă pariorilor oportunități ample de a încheia pariuri pe sport și alte jocuri de noroc.

Aplicatie Superbet ro

Este de remarcat faptul, că casa de pariuri oferă două aplicații separate. Inițial, a fost dezvoltat software-ul pentru pariurile sportive. Iar recent, iubitorii jocurilor de cazino au primit și ei un nou program client.

Compania oferă regulat utilizatorilor de aplicații bonusuri generoase de bun venit pentru un început bun și pariuri sportive de succes. Iar pentru completarea în siguranță a contului de jocuri și retragerea rapidă a câștigurilor, site-ul casei de pariuri oferă multe servicii populare de plată internațională.

Datorită unei selecții enorme de evenimente sportive, cote mari de pariere, un sortiment de jocuri de înaltă calitate și plăți rapide ale câștigurilor, operatorul se bucură de o reputație binemeritată de a fi o unitate de jocuri de noroc onestă și fiabilă. Pentru a utiliza întreaga gamă de servicii de înaltă calitate ale casei de pariuri, descărcați aplicația mobilă Superbet pe dispozitivul dvs.

DOWNLOAD

Avantajele aplicației Superbet

Aplicația Superbet este disponibilă în două versiuni: software pentru dispozitive mobile cu sistemul de operare iOS și un program pentru gadgeturi bazate pe Android. Ambele versiuni oferă clientului funcționalitate completă, o listă de oportunități, disponibile pe site-ul oficial al companiei și zilnic peste 17.000 de evenimente sportive pentru pariere.

Aplicația permite să creați un cont sau să vă conectați folosind acreditările existente, să obțineți un pariu gratuit și să utilizați orice bonus și oferte promoționale ale casei de pariuri, să faceți depozite și să retrageți câștigurile în orice mod convenabil, să primiți sfaturi de la operatorii serviciului de asistență non-stop, să plasați pariuri pe evenimente sportive în modul pre-meci sau live, precum și să urmăriți transmisiile video ale meciurilor.

Instalând aplicația Superbet, utilizatorii vor aprecia pe deplin toate avantajele versiunii mobile a casei de pariuri, inclusiv:

 • Lansarea rapidă a programului;
 • Interfața aplicației ușor de utilizat;
 • Statistici avansate, inclusiv evaluări, plasări, rezultate meciuri și alte informații utile pentru a vă ajuta să luați decizia corectă atunci când faceți un pariu sportiv;
 • Notificările instantanee privind schimbsarea scorului meciului, penalizările, cărțile, alte modificări și detalii importante ale jocului, care permit să fiți permanent informat despre evenimentele curente;
 • Oportunitatea de a conecta un contor de profit;
 • Un player video avansat, care vă permite să vizionați transmisiunile live ale meciurilor și să faceți pariuri rapide în modul live;
 • Încheierea pariurilor sportive în modul pre-meci sau live cu posibilitatea de a plasa pariuri pe piețe suplimentare;
 • O rețea socială încorporată, care vă permite să împărtășiți succesele cu alți jucători, să comentați postările utilizatorilor și să invitați prietenii să plaseze un pariu profitabil cu coeficient ridicat;
 • Posibilitatea de a plasa pariuri pe competiții sportive și esports oriunde și oricând.

Cum veți download aplicație Superbet

Aplicatie Superbet

În funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil, puteți download aplicația Superbet în serviciile oficiale sau pe site-ul oficial al companiei de pariuri.

Aplicația Superbet pentru smartphone-uri și tablete cu sistemul de operare iOS este disponibilă pentru descărcare pe serviciul oficial App Store.

Puteți descărca aplicația Superbet pentru dispozitive Android de pe Google Play Market sau de pe site-ul casei de pariuri. Posesorii de smartphone-uri Huawei pot găsi, de asemenea, aplicația mobilă Superbet pariuri sportive în Galeria de aplicații Huawei.

Cum veți download aplicația Superbet pentru Android

Aplicatie Superbet android

Pentru a descărca și instala aplicația Superbet pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android, trebuie să urmați câțiva pași:

 1. Deschideți site-ul oficial al casei de pariuri în browserul smartphone-ului sau al tabletei și să găsiți blocul ”Aplicații mobile” în partea de sus a paginii principale.
 2. Faceți clic pe butonul ”Descărcă acum” – se va deschide o pagină, pe care sunt postate link-uri către serviciile oficiale și un link pentru a download Superbet apk de pe site-ul operatorului.
 3. În fila ”Aplicație sport” faceți clic pe butonul ”Descărcă acum” și așteptați descărcarea fișierului de instalare. Înainte de a descărca aplicația, trebuie să intrați în setările dispozitivului mobil și să permiteți descărcarea programelor din surse necunoscute.

După descărcarea completă a fișierului Superbet apk, trebuie să rulați fișierul de instalare și să îl instalați, ghidându-vă de instrucțiunile sugerate. După finalizarea instalării programului, rămâne să deschideți aplicația, să vă înregistrați, creând un cont propriu, sau să vă conectați, folosind numele de utilizator și parola existente, să faceți o depunere și să pariați pe evenimentele sportive preferate.

Procedura de descărcare a aplicației Superbet din Galeria de aplicații Huawei este identică cu cea a oricărei aplicații de pe Google Play Market și nu provoacă dificultăți.

Aplicația Superbet pentru IOS

Aplicatie Superbet IOS

Puteți download aplicația Superbet pentru iOS doar din serviciul oficial App Store. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați următorii pași:

 1. Deschideți site-ul web al operatorului în browserul dispozitivului mobil;
 2. Accesați pagina cu aplicația și faceți clic pe linkul cu pictograma Apple;
 3. Accesați App Store și descărcați aplicația pe dispozitiv;
 4. Așteptați descărcarea fișierului de instalare și instalați aplicația.

Ca și versiunea pentru Android, aplicația pentru Apple are o interfață prietenoasă și permite să utilizați cu ușurință întreaga gamă de servicii ale companiei de pariuri Superbet, inclusiv un șir de funcții suplimentare utile.