Superbet bonus de bun venit și alte promoții

Fiecare client înregistrat al site-ului oficial al casei de pariuri are posibilitatea de a activa Superbet bonus de bun venit și de a utiliza în mod regulat alte oferte promoționale ale companiei de pariuri.

Superbet bonus de bun venit

Pachetul de înregistrare Welcome Sport include bonusuri pentru primele trei depozite:

  • Prima depunere este recompensata cu un bonus de 50% cu o valoare maxima a bonusului de 200 lei;
  • Pentru a doua depunere se acordă de asemenea un bonus de 50% cu suma maximă de 200 lei;
  • Al treilea depozit este recompensat cu un bonus de 100% cu o sumă maximă de 100 lei.

Bonusul Superbet este activat în contul jucătorului imediat după efectuarea unei depuneri. Banii bonus pot fi retrași din cont numai după ce sunt îndeplinite condițiile bonusului.

Obțineți bonus

Condițiile bonusului de bun venit Superbet

Bonusul de bun venit Superbet este oferit clientului la prima depunere și nu la înregistrarea contului. Oferta nu poate fi însumată cu alte oferte primite la înregistrăre.

Bonusul trebuie selectat la prima accesare a contului personal al jucătorului. Pentru a primi bonusul, adresa de e-mail a jucătorului trebuie confirmată. Pentru indeplinirea conditiilor bonusului, valoarea fiecarui depozit trebuie sa fie de minim 20 lei.

Pentru parierea bonusului sunt potrivite evenimentele secțiunilor ”Sport”, ”Pariuri live” și ”Loto”. Bonusul nu poate fi pariat în secțiunea ”Sport virtual” și în meciurile ”Super Cota”.

Pariurile efectuate folosind funcția ”Cash Out” nu influiențează primirea bonusului.

Pentru a retrage fonduri Bonus în soldul real, suma bonusului trebuie pariată de 6 ori (200 lei x 6 = 1200 lei).

Banii Bonus sunt câștigați înapoi în pariurile pe evenimente, care au loc în timpul perioadei de bonus cu un coeficient de cel puțin:

  • 60 pentru pariuri simple;
  • 2.50 pentru pariuri exprese.

Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat la competiții din orice motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se termină cu un coeficient (1.00), nu sunt incluse în calculul cifrei de afaceri.

Dacă există fonduri în soldul real al jucătorului, atunci când se plasează un pariu, vor fi folosiți mai întâi banii din soldul real și nimai după aceasta – banii bonus.

Bonusul este valabil șapte zile din momentul activării în soldul bonusului. Doar un singur bonus sportiv poate fi activ. Dacă în soldul bonusului există un bonus activ, cel de-al doilea va fi reținut timp de șapte zile și va fi activat doar numai după îndeplinirea condițiilor primului bonus.

După îndeplinirea integrală a condițiilor, fondurile bonus sunt transferate automat în soldul principal al jucătorului.

Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și câștigurile acestuia vor fi anulate.

Dacă un jucător face o cerere de retragere înainte ca condițiile bonusului să fie îndeplinite, fondurile din soldul bonusului și câștigurile corespunzătoare vor fi anulate.

Cum să obțineți bonusul de bun venit Superbet

Pentru a primi bonusul de bun venit Superbet pentru înregistrare, trebuie să creați un cont propriu pe site-ul casei de pariuri, să vă conectați la sistem și să intrați în contul personal al jucătorului. În continuare, va trebui să completați un profil, specificând datele personale:

  • Numele și prenumele;
  • Data nașterii;
  • Adresa de domiciliu;
  • Număr de telefon;
  • Adresa de e-mail.

După ce clientul confirmă adresa de e-mail, lui i se oferă să activeze bonusul pentru prima depunere.

Important! Dacă un jucător face prima depunere înainte de a accepta bonusul Welcome Sport, el va pierde bonusul pentru prima depunere. În plus, dacă un jucător face primele trei depuneri fără a activa pachetul de bun venit, el va pierde toate cele trei bonusuri oferite.

Toate promoțiile Superbet

Superbet promotii

Vizitând secțiunea „Super Promoții”, jucătorii se pot familiariza cu toate ofertele bonus ale casei de pariuri. Pe lângă pachetul de înregistrare Welcome Sport, pentru clienții casei de pariuri sunt disponibile și alte promoții Superbet, datorită cărora pariurile devin și mai interesante.

Tombola clubului Superbet

Pentru a participa la tombolă, trebuie să plasați pariuri între 15 noiembrie 2021 și 9 ianuarie 2022 pe evenimente din secțiunile sport, live, loterii și jocuri virtuale. Cei norocoși vor deveni proprietarii automobilului SuperFan, trotinetei electrice E-Twow LX05, trotinetei electrice E-Twow S2 Booster, mountainbike-ului Trek Marlin 6, laptopului de gaming Lenovo Legion 5 Pro, tabletei Samsung Galaxy Tab A7, televizorului smart LG OLED Ultra HD 4K 139 cm, un iPhone 12 Pro 5G 128 GB, un Apple Watch Seria 6 GPS + serviciu celular, o consolă Sony PlayStation 5 + joc FIFA 22. Extragerea va avea loc pe 14 ianuarie 2022.

Super 21+22

Un bonus de 22 Lei pentru un pariu de 21 Lei în cadrul promoției „Super 21+22”. Promoția include pariuri pe meciurile primei ligi de fotbal din România (Ligue 1) cu un coeficient de 1.60.

Promoția Super Avantaj Live

Aceasta este o ofertă, valabilă doar pe platforma Superbet.ro, prin care pariul unui jucător poate fi declarat câștigat în timpul unui meci dacă echipa pe care a fost plasat pariul în Live, în conformitate cu termenii prezentului regulament, a marcat două goluri, indiferent de rezultatul final al meciului.

Super Prono

Promoția oferă premii în valoare de 200.000 de lei pe rundă sub formă de bonusuri. Nu este nevoie să plasați pariuri pentru a participa la rundă. Este suficient să faceți câteva predicții corecte și să așteptați rezultatele meciurilor. Suma de 70.000 de lei este împărțită între participanții, care au dat 2 și 3 prognoze corecte, iar 60.000 de lei vor fi împărțiți de participanții, care au oferit 4 prognoze corecte.

Promoția Super Live

Oferă cote unice pentru pariuri pe evenimente sportive live.

Șansa Bet

În cadrul promoției, dacă se face un pariu expres pe 11 evenimente cu o cotă minimă de 1,30 pentru fiecare eveniment, dar un pariu nu este jucat, jucătorul va primi o sumă egală cu 10% din câștigul potențial total, împărțit la șansele evenimentului pierdut.

De asemenea, Superbet organizează în mod regulat noi promoții, dedicate anumitor evenimente sportive, turnee și campionate. Jucătorii primesc notificări despre noile oferte promoționale în lista de corespondență și în contul lor personal.