Casa de Pariuri Sportive Online Gamebookers

Posted on May 23, 2012

Click aici si deschide acum un cont la Gamebookers pentru a primi bonusul la prima depunere !

Gamebookers este una dintre cele mai respectate case de pariuri sportive online din Romania. Agentia a fost infiintata in anul 1998 de catre un grup de tineri din Marea Britanie. Putem spune ca dupa Bet365 si Bwin, Gamebookers este in top 3 cele mai apreciate case de pariuri de catre romani.

In ultimul an de zile Gamebookers a inregistrat o crestere a clientilor, in special in Romania. Acest fapt se datoreaza in mare parte bonusului care este in valoare de 200 RON, egal cu cel oferit de Bet365, insa cotele oferite de Gamebookers sunt mai avantajoase.

In urma cu doi ani Gamebookers a venit cu ceva nou pe piata pariurilor sportive si au introdus in oferta lor Pariurile Combo. Aceste pariuri sunt o combinatie de 5 meciuri care adunate sa dea o cota cat mai mare. De asemenea, la inceputul acestui an au un concurs numit Regii Pariurilor Sportive.

In fiecare luna ofera 3000 de RON pentru cea mai mare cota castigatoare inregistrata si in cele din urma la sfarsitul anului pentru cel mai bun dintre castigatorii lunari un premiu special de 5.000 Ron. Cota combinata a fiecarui pariu trebuie sa fie minim 2,00 pentru a fi luata in considerare.