Casa de Pariuri Sportive Online Bet365

Posted on May 24, 2012

Dupa cum bine stiti Bet365.com este a doua mare casa de pariuri sportive online din lume fiind in concurenta foarte mare cu cei de la Bwin.com. Singura diferenta majora intre cele doua mari case de pariuri sportive online este ca cei de la Bet365 ofera un bonus dublu fata de concurentii lor ceea ce reprezinta un avantaj si un punct de atractie pentru pariorii care vaneaza bonusurile oferite de casele de pariuri.

In 2014 Bet365 vor sarbatori 40 de ani de existenta. In 1974 compania a fost fondata la Londra de catre niste investitori britanici. In cei aproape 40 de ani de cand au aparut pe piata Bet365 au reusit sa adune un numar de 400 de mii de clienti din peste 120 de tari. Inca de la inceput cei de la Bet365 au dovedit ca sunt o casa de pariuri serioasa si stimata de majoritatea pariorilor.

Oferta de pariuri a celor de la Bet365 este una foarte mare si foarte variata, reusind sa acopere toate sporturile din lume. Un amanunt important este faptul ca Bet365 este una din putinele case de pariuri unde puteti opta pentru pariurile numite “Handicap Asiatic“. Aceasta variata de pariu este una foarte apreciata de catre utilizatorii din intreaga lume. Pe langa Handicapul Asiatic la Bet365 puteti opta si pentru pariurile live direct de pe telefonul mobil.

De la an la an cei de la Bet365 au adus modificari importante site-ului oficial, iar in ultimul an acestia au adus pariurile sportive la un nivel foarte ridicat si foarte usor de pus in practica. Va aducem la cunostinta doua dintre cele mai importante amanunte introduse pe piata de Bet365.

1. Meciuri Live.

Daca intrati pe Bet365.com o sa gasiti o sectiune unde puteti urmari meciul pariat in direct minunt cu minut. Puteti trai emotia meciului in direct din fotoliul de acasa cu o bere rece in mana.

2. Pariurile Sportive pe mobil.

Aceasta optiune este una foarte modernista. Stiind ca tehnologia a avansat foarte mult Bet365 s-a gandit sa va usureze modul de pariere. Cu un telefon mobil la indemana puteti sa pariati de oriunde in lume, fie ca sunteti la servici, sau sunteti pe drum, puteti sa intrati pe telefonul mobil si sa plasati un pariu. Mai mult daca telefonul dvs. este unul performant puteti sa urmariti si meciurile in direct.

Bet365 ofera doua bonusuri substantiale. Primul bonus este in valoare de 200 de RON si il puteti obtine foarte simplu. Daca nu aveti un cont la cont la Bet365 puteti sa va inscrieti pe unul din banerele de pe acest site, sa depuneti suma de 200 RON iar in cateva minute suma va fi dublata. Al doilea bonus pe care il ofera Bet365 este de 100 RON insa acest bonus este valabil numa daca plasati un pariu in valoare de 100 de RON de pe un telefon mobil. Practic depuneti 100 de RON iar ei va dubleaza suma.

Pentru mai multe amanunte despre Bet365.com, cum sa va inscrieti pe site, cum sa obtineti bonusul, cum sa retrageti banii va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos: